Cildimizde oluşan siyah noktalar bir hayli can sıkıcı oluyor. Hele bir de, burun bölgesinde çıkan siyah noktalar daha da çok sıkıcı.
Burun bölgenizdeki siyah noktaları nasıl temizliyorsunuz?

Cildimizde oluşan siyah noktalar bir hayli can sıkıcı oluyor. Hele bir de, burun bölgesinde çıkan siyah noktalar daha da çok sıkıcı.
Burun bölgenizdeki siyah noktaları nasıl temizliyorsunuz?

Sadece burnumda az biraz var oda zamanla geçer diye düşünüyorum. Ben öyle şeyleri ben genelde kafama falan takmam. Siyah noktalarını daha doğal yollar ile geçirmek istiyorsan tamamen limon maskesi yapabilirsin evde kendin. Limon maskesi ciltteki siyah noktaları geçirmek için oldukça etkili tavsiye ederim. Yüzün hassas değil ise kullanabilirsin gayet iyi gelir.
- Yeterince su içtiğimden ve cildimi temiz tuttuğumdan cildimde siyah nokta yok.
- Ergenlikte hormon değişiminden kaynaklı az da olsa siyah nokta sorunum vardı.
Burun üstünde ve yanında oluşan siyah noktalar dirençli olduğundan uğraştırıyordu.
Cildimdeki siyah noktalardan düzenli görüştüğüm cilt doktorunun yardımıyla kurtuldum.
Onun belirlediği aralıklarda kliniğinde siyah noktalar temizlendi ve önleyici bakım yapıldı
Siyah noktalardan kurtulmak için evde hiçbir şey yapmadım. Ev tipi yöntemler etkili değil.
Cevap
1Cevap
Evet maalesef. Cildim bu ara daha fazla yağ uretiyor. Dolayisiyla sivilcelerim de artti. ☹
Damla halinde C ve E vitamini damlatıyorum ve bepanthol'ün özel yüz kremiyle karıştırıyorum. 2 günde 1 peeling, haftada 1 peel-off maske ve yüze sadece soğuk su.
10yaşımdan beri hergün bakım yaptığımdan dolayı yok
Hayir yok olanlar varsa. biodema sebium global i oneririm
evet burnumda var sıkıyorum arada bazen de bant yapıştırıyorum ama hemen geri çıkıyor
Var
Onların olmadığı insan yoktur diye düşünüyorum çünkü gözeneklerde yağ doluyor herkeste. bunun için de gözeneklerin küçültülmesi tek çare. roller işe yarıyor diyorlar serumla beraber ama denemek gerek.
ictiginiz turk kahvesinden kalan telveyle yuzunuze peeling yapin, gozenekleri temizleyip arindiracaktir. bunu yagli ciltlerin yapmasini oneririm kuru ciltlerde tahris yapabilir
Evet çözümünü bulamadım 😏
Ya alin bi maske garnierinkiler guzel her gece yapip uyuyun kasmayin geciyo zaten
Her yerimde var ya nalet olsun
Yumurta akı maskesi ve su
Yüzüm siyah nokta yuvasıdır
Benim var ne yapmam lazım
Var malesef
Ewet
Var yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?