Siyah noktalar tam bir baş belası bence bunları def etmek için ne yaparsın?

Siyah noktalar tam bir baş belası bence bunları def etmek için ne yaparsın?

Öyle çok yok. Ama herkeste olduğu gibi bende de var siyah nokta. Ben genelde limon maskesi kullanıyorum ve çok iyi geliyor gerçekten siyah nokta olan bölgelere. Ya da siyah nokta bandı tavsiye ederim. Ama genelde siyah nokta bantları pek işe yaramıyor o yüzden en güzeli maske yapmak ve yüzünü bol bol yıkamak.
Siyah noktalar için maske tarifi yazabilirim gadası.
Yulaf ezmesi maskesi Tüm cilt türlerine uyumlu olan yulaf ezmesi, içerdiği cilt kalitesini iyileştiren besinleriyle tam bir doğal cilt bakımı ürünüdür gadası. Fazla yağın emilimine yardımcı olarak siyah noktaların azaltılmasını ve daha taze bir cilde kavuşmanızı sağlar. Malzemeler 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi (40 g)2 yemek kaşığı sade yoğurt (30 g)1 yemek kaşığı limon suyu (10 ml) Nasıl hazırlanmalı? Tüm malzemeleri küçük bir kap içerisinde krem kıvamı elde edene kadar karıştır gadası. Akşamları bu maskeyi nazik bir dairesel masaj uygulayarak yüzüne sür ve 20 dakika boyunca beklet. Daha sonra yüzünü yıka ve normal yüz tonerini uygula. Siyah noktaları yok etmek için bu karışımı her gün uygulamalısın.
Gözenekler yok olmadığı sürece siyah noktalar oluşmaya devam edecektir bu yüzden siyah nokta bandi kullandıktan sonra buz sürüyorum sürekli ve gözenekler sıkışıyor zamanla.
İçten gelen siyah noktalara inan en iyi maskeler de işe yaramıyor nasıl gidicek bilmiyorum yıllardır var herşey kullandım ama içten geldiginde için geçmedi
Cevap
10Cevap
Vardı bir ara ama çok değildi. Şimdi kaybolmuş gitmiş.
Çok nadir çıkar. Düzenli olarak yüzünü temiz tutmalısın. Siyah noktaları çıkartıp yüzüne buhar uygula sonra clearasil sür. Ertesi gün müthiş bir cildin olucak🙂💗
Ducray Kerantly asitli tonik ya da bioderma sebium global isinizi görür. Salisilik asit iceren urunler yani
Allah tan yok.. Silikon yüz fırçası sağolsun çok memnunum
Limon ve soda inanilmaz bir ikili tavsiye ederim dogal birde
akşamdan diş macunu sürüyorum sabaha kadar atıyor noktaları
🥺 geçmiyor ki, skinfood yumurta maskesi kullanıyorum.
Hassas degilse bioderma sebium global oneriririm. Skinfooddan cok daha ucuz😅
Hassas kuzum ya 😢 @Mervişşkoo
Banyoda buhardan açılınca peeling yapıyorum siyah nokta problemi yaşamıyorum
Sirke kullanıyorum ve işe yarıyor.
Kil maskesi yapıyorum baya faydası oluyor
Ben barış imzaladım yasama hakkı veriyon onlara
Elimi semaya kaldırıp dua ederim
Tek tük var onuda sıkarım ama çok zevkli🤣
matkaplamı delsem acep
Hıhı
Siyah noktam çok çok az
bim den burun bandı alırım