Son aldığım burun bandını bir deneyeyim dedim ama asla bu kadar şey çıkacağını düşünmemiştim... Siz siyah noktalarınızla nasıl baş ediyorsunuz?

Son aldığım burun bandını bir deneyeyim dedim ama asla bu kadar şey çıkacağını düşünmemiştim... Siz siyah noktalarınızla nasıl baş ediyorsunuz?

Burun bandı tavsiye etmiyorum kesinlikle bir dahakine gözeneklerin daha çok dolacaktır... sadece olabildiğince güzel cildini yıpratmayan bir sabunla yüzünü yıka ve her kuaföre gittiğinde kuforunden rica et çok İnce bir ağda burnuna sürüp çeksin çok daha iyi olacaktır umarım dikkate alırsın..
Siyah nokta bandı cildinize yapacağınız en kötü şey ya. :/ lütfen yapmayın.
Aha-bha asi tonik üstüne kil maskesi yapıyorum ve cicaplast kremimi sürüyorum bunlar gözenek ve siyah nokta sorunumu tamamen çözdü. Geri kalan yaptığım maskeler serumlar hep nem üzerine şeyler.
Çok normal fazla takılmayın , gün içinde hava kirliliği, siz içmeseniz bile sigara içen ortamda bulunmak, cildin kendi yağı da buna neden olabilir. Düzenli olarak sabah akşam tonik kullanmaya (gül suyu da olur) dikkat edin ve haftada cildinize uygun bir peeling yapın.
düzenli yapıyorum her şeyi
Arada iyi bir Keçi sütü sabunu da kullanın.
Ustura ile jel ile burun bölgemi hassasça temizliyorum. Siyah nokta olan yerler yağlanma burnum o kadar çok inceldiği arada değil aydan aya baya arayla yapar oldum ama çok hassas olmak gerek. Tonikleöek şart. Daha parlak ve temiz duruyor.
Cevap
17Cevap
Temizliyorum sadece kremle
Sakınılan göze çöp batıyor. İlgilenmeyi bıraktım, kötü de olmadı cildim. Sadece yaştan mıdır bilmem ama az biraz kırışıklığım var. 😅
Siyah noktaymış, kırışıklıkmış ne bileyim hiç öyle detaylı bakmıyorum artık. Tek istediğim az biraz kolajen takviyesi. 😂
Ben herseyde güzelim ugrasmam temizsen bakimsan badana boya gibi kremlere felan ihtiyaç yok bu siyah noktalar burnumdada var ben bana evrenin izi olduğunu inaniyorum
evrenin izi mi
Aynen
Bende burun bandı kullanıyorum ama 2 haftada aynı şekil çıkıyor. İnanılır gibi degil sanki tüy gibi devamlı çıkıyor. Bezdim artık ☹️
dimi ya gerçekten şok ediyo insanı
Baş etmiyorum bu kadar basit temizliyorum yine çıkıyor temizliyorum yine çıkıyor yoruldum artık
ben de öyle ya
Çok nadir maske kullanıyorum. Bilmiyorum genetik sanırım cildim bebek gibidir.
Baş edemiyorum kii ben de pek uğraşmıyorum sivilceler ve izler geçsin yeter.
Bu tarz burun bantlarıyla siyah nokta bantları geçmez
her hafta cilt bakımına gidilmiyo ama..
Kendin yaparsın doğru ürünleri alarak
Benim de böyle ya, hiçbir şey yok cildimde diyorum sonra bi maske yapıyorum şok oluyorum çıkanları görünce
hamama gidip güzelce keselensene öyle cil kremleri filanla olmaz bu işler
napıcam her hafta hamama mı gidicem
git o kadar ferahlatıcı ve rahatlatıcı ki kuş gibi oluyosun kir mir kalmıyor gözeneklerinde. Olan kimyalsalı vucuda sürüp yazık ediyorsunuz. Doğal yöntemler her zaman daha iyi sonuç verir
Eww görmeseydik de olurdu
bana biraz reklam gibi geliyor ya kullanmadığım ürünleri çok iyi diye paylaşmak
Niye tiskindirdin şimdi
amaan sanki sizde yok
bant ve arada cilt bakımı
Hangi ürün bu? Bende almak istiyorum
Buhar maskesi peşine makine ile alıyorum
Benimde burnumda var biraz ama umursamıyorum.
Bunuda paylasmasan iyidi
Uğraşmaya değmeyen bir detay
Yüzümde bir tane bile nokta yok
Hangi burun bandı bu jdjdjd
MJCARE diye bi markanın bak bence baya iyi çıktı
Gratis kasa önü olanından kullandım beklediğimden az performans gösterdi ha bir de gözenekleri çoğaltıyormuş bu bantlar dermatolog bir arkadaşım söylemişti çok sık yapmamakta fayda var :-)
Bu bandın aynısından kullanıyorum
Çok yağlı bir yüzün var
Kese
yüz kesesini nasıl yapıyoruz
Yüz temizleme jeli ile yüzü boynu duşta yıkayıp ardından kese ile göz ve dudak harici bölgeleri keseleyip duruluyorum en son 1 kere daha yüz temizleme jeli ile yıkıyoruz duşta bu kadar. Duştan sonra tonik nemlendirici falan. Çok hassas ve kuru ciltlere önermem.
Çift aşamalı temizlik yapmalısın
o elindekiyle baş ediyorum
Bnde yok
bol bol yıkarım bir şey çıkmaz
Ögggg
baş edemiyoruz.
Silikon maskesi
ıyyyyy
Baş edemiyoruzzz
ben de edemiyomuşum jshbsdj
Ayy iğrenç djfjfkdk
Dineklikle