-Siyah noktaları temizleyebilmek için öncelikle gözenekleri açmamız gerekiyor. Bunun için en iyi yol buhar banyosu. Başınızın üstüne bir çarşaf veya havlu örterek geniş bir kapa koyduğunuz sıcak suyun buharına yüzünüzü tutun. 5-10 dakika bekledikten sonra siyah noktalarınız daha kolay temizlenecektir.
-Siyah noktalarınızı temizlemek için sıkmak kesinlikle doğru bir yöntem değil. Bunun yerine iğnesinin çıkarttığınız şırıngayla siyah noktaların üzerine hafifçe bastırarak onları çıkartmayı deneyebilirsiniz.
-Şırıngayla çıkaramadığınız siyah noktalarla sakın inatlaşmayın. Bu yüzünüzle leke, iz bırakabilir. Kalan siyah noktalar için çözüm ise peeling.
Siyah noktalarınızdan arındığınıza inanıyorsanız gözeneklerinizi sıkılaştırmak için aşağıdaki maskeleri uygulayın:
Gözenekleri temizleyip sıkılaştıran maske: 1 çorba kaşığı balı, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı ufalanarak kurutulmuş papatya ve 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış taze nane ile karıştırarak yüzünüze ve ensenize sürün. 10-15 dk bekledikten sonra ılık su ile durulayın.
Geniş gözenekleri sıkılaştırıcı maske: Püre haline getirilmiş ya da dilimlenmiş domatesleri yüzünüze sürün. Kuruduktan sonra soğuk su ile cildinizi durulayın.
Gözenekler için derin bakım ve temizlik: 100 lt kaynamış suya yarım limonun suyu ve kabuklarını, ardından 1 avuç dolusu bitki (biberiye, kekik, nane, mercanköşk, fesleğen, karanfil, maydanoz, kimyon, anason ya da rezene, papatya, lavanta ya da mürver çiçeği. (not: evinizde hangileri varsa) ekleyin. Sonra kabı masanın üzerine koyun ve saçınızı şeffaf bone ya da havlu ile kapatın. 25 cm\'lik mesafeyle yüzünüzü 15 dk boyunca kaynamış suya tutun. Ardından soğuk su ile yüzünüzü durulayın.
Evde yapabilceğiniz peeling tarifi
Bir çay kaşığı Türk kahvesi, bir çay kaşığı toz şeker ve biraz da balı karıştırarak elde ettiğiniz karışımı ovalayarak yüzünüze sürün. Yuvarlak ve yumuşak hareketlerle uygulayın. Sert davranmak veya bastırmak cildinizi tahriş edip kızarmasına yol açabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Peeling falan işe yaramıyor gerçekten ve gözenekleri dahada açıyor gittiğim cildiyeci söylemişti. Benim arada ufak tefek çıkmasına rağmen rahatsız oluyordum cildiye 1 krem verdi düzenli kullanıyorum cildim daha güzel oldu ve sivilce çıkmıyor. Doğal sabun ve gül suyu kullanıyorum temizlik içinde. Cildiyeye git cilt tipine uygun verir bişeyler.
00 Yorumla
Ya şu soyulan maske vs hiç işe yaramıyor en iyisi düzenli olarak tonik yapmak ve farklı şeyler denemek bir süre sonda cilt aynı şeye alışıyor etkisi kayboluyor bir tonik al düzenli kullan ama arada soda Gül suyu ile de tonikle işe yarıyor hele Gül suyu benim siyah noktalarını baya temizledi
00 Yorumla
+1 yılCiddiyim geçmiyor bunlar bende de var. Ve burun bandı aldım bimde ki ise yaramıyor. Cildiyeye gittim resmen bana bir çaresi yok dedi. Güzellik salonuna ya da burun bandı dedi şaka gibi. Tekrar başka bir doktora gideceğim artık ama bilmiyorum ya
04 Yorumla- +1 yıl
Ve sorun yaratıyor. Mesela yanağımda vardı sıktım ve sivilceye dönüştü. Başka bir yerde sıktım sıktım hâlâ oluşuyordu siyah nokta aynı yerde. Geçmiyordu ve öyle kaldı delik gibi görünmüyor ama olsun. Çok sorun siyah nokta çok. Düzenli temizlemek lazım sanırım yani mesela düzgün bir peeling ardından hemen gözenek sıkilastirici felan çünkü doktor çaresi yok dedi sinirlendim
- +1 yıl
Evet valla geçmiyor bulursan bana da söyle ben de ikinci kez cildiyeye gideceğim diyeceğim doktor bana böyle dedi. Siz ne düşünüyorsunuz kesin yapacağı şey o da maske verir şu pahalı olanlardan sabun mabun işaretleyin ya onu yapar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
- Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaske ve peeling sayesinde kurtuluyorum gadası. Hatta bir tane maske tarifinden bahsetmek istiyorum. Kayısı ve yoğurt maskesinden bahsedeceğim.
Bu maske, cildin yağ oranını dengelemeye ve aknelerin iyileşmesine katkıda bulunur gadası.
1 kayısı
1 yemek kaşığı yoğurt (kayısı yogurt)
Yarım çay kaşığı kil
Hazırlanışı:
Kayısıyı blenderdan geçirip, yoğurdu ve kili ekleyerek karıştır.
Uygulanışı:
Göz çevresi haricinde tüm yüzüne sür. 20 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkaman gerekir.
Bu maske haftada bir veya iki kez uygulayabilirsin.10 Yorumla
+1 yılDermokil adlı markanın Kil Maskesi ve Xtreme temizleyici toniği ilk kullanımda sivilce izlerini gözle görülür şekilde azaltıyor. Ayrıca Imex krem itihaplı ve kırmızı şiş sivilceleri 1 gecede indiriyor nerdeyse. Yaklaşık 2 haftadır bu ürünlerle bakım yapıyorum cildime. 5 senedir falan ne yaptıysam geçiremediğim sivilce problemim vardı fakat bu ürünleri 2 hafta gibi kısa süredir uyguluyorum şu an şükürler olsun ki 1 tane bile şiş sivilcem kalmadı. Sadece önceden kalan bir kaç kırmızı sivilce izi var o kadar :) Yalnız Imex i kullanırsan gece yatmadan önce sür. Sürüp güneşe çıkarsan siyah izler bırakabilir.
14 Yorumla- +1 yıl
imexin bir yan etkisi yok dimi bide kil maskesi ne kadar gidiyor?
- +1 yıl
@kısacaaaa-aa İmex in herhangi bir yan etkisi yok. ama dediğim gibi sürüp güneşe çıkma. Gece yatarken sür. Kil maskesini zaten çok az sürüp bekleteceksin yüzünden. 1-2 ay düzenli kullanırsan hepsi gider diye düşünüyorum. 2 Haftada bile benim yüzümü toparladı çünkü.
- +1 yıl
hayır o aldığın dermokilllin kaç kullanışta bitiyor ve her gün mü yapıyorsun
- +1 yıl
@kısacaaaa-aa kac kullanış diye bir sey yok. Kutunun icinde bir maske ne kadar çok surersen o kadar cabuk biter. Haftada 3 kez yapılıyor.
En basta yuzunu temiz tut. Hr sabah yuzunu yika. Sadece suyla degil sabunla mumkunse sivilceleri azda olsa kurutan sabunlar var dogal olanlar onlari tavsiye edebilirim. Yatmadan once tonik kullaniyorum. Kullandigim tonukte sadece gul suyu ve alkol var. Oranlari 1 e 3. Ve bir sivilcen cikiyorsa ustune leblebiden az biraz daha kucuk dis macunu sur 15-20 dk beklet. Yani az da olsa faydalari var. İnsanlar ne kadar sivilcede yiyecegin alakasi yok dese de var ne kadar yagli sekerli o kadar cok sivilce tomurcuklari 😉
10 Yorumla
+1 yılSıcak bal maskesi: 2 yemek kaşığı balı hafifçe ısıtın ve içine 2 yemek kaşığı buğday tohumu ekleyerek iyice karıştırın. Yüzünüze sürün ve gerekli gördüğünüz bölgeleri 3-4 dk boyunca yavaşça ovalayın. Ovduktan sonra 15-20 dk bekleyin ve ılık suyla yıkayın.
Yulaflı maske: 1 çorba kaşığı yulaf ununu suda pişirin. Koyu bulamaç halini aldıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı badem unu katın ve bu karışımla yüzünüzü ovun. 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayın.
Limonlu maske: Bir kaba 1 yumurta akı ve yarım limon suyu ekleyerek karıştırın. Ardından kısık ateşte ısıtın. Karışım katılaştıktan sonra soğutun ve yüzünüze uygulayın. 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayın.00 Yorumla
+1 yılTürk Kahvesi Telvesi+Türk Kahvesi+Limon Suyu
karışımıyla kahve peelingi yapıyorum, sonrasında soğuğa yakın ılık suyla yıkayıp bal sürüyorum 15 dakika bekleyip yıkıyorum. Mucizevi bir şey benim için, diğer yaptığım her şeyi, cildim bu maskeye direnç geliştirmesin diye yapıyorum. Yoksa, bu gerçekten tüm sorunlarımı ortadan kaldırıyor.
*Gecen bol olsun.*210 Yorumla- +1 yıl
Sağol canim bende yapayım kahve telvesini biliyordum pratikmis
- +1 yıl
Rica ederim :)
Bal da sürmeyi unutma ya da en azından nemlendirici özellikte bir şeyi çünkü kahve güçlü bir peeling. Bal dememin sebebi de lekelenmelere iyi gelmesi ve çok güçlü bir nemlendirici olması. - +1 yıl
Bal kullanıyorum zaten canım şimdi hazirlicam merak ediyorum sonucu 😚
- +1 yıl
Tamam :)
Yani bende çok işe yarıyor ve hassas tenli biriyim düşün o yüzden sende de umarım iyi gelir :) - +1 yıl
Hassas bir cilt için de olur mu biliyor musub
- +1 yıl
Yani benim cildim gerçekten hassas ve bende bir sıkıntı yaratmıyor ama böyle şeylerde pek tavsiye verilmez aslında. Ben sadece benden işe yarayan bir şeyi paylaştım soruyu soranla yakınlığımdan dolayı :)
- +1 yıl
Paylaştığın için çok teşekkür ediyorum ben bende bir deneyeyim bakalım ☺️
- +1 yıl
Rica ederim. Önce burnunda küçük bir yerde deneyip test edebilirsin.
- +1 yıl
Daha iyi olur hem bakarım bir yan etki olacak mı diye
- +1 yıl
Aynen.
+1 yılInan ben de senin durumundaydım. Beyaz tutkal, siyah maske, limon... Artik başa çikamıyordum. Burnum alnım ve ozellikle çenemde oluyordu. Ayda 1 temizliyorum şimdi temizleme aparatiyla inan rahat ettim. Başka hicbir yolu yok. Yakinlarda guzellik salonu varsa buhar banyosu yaptirtip temizlettir 1 kereluk yine farki gorursun. Sonra alisirsin sen de temizlemeye
11 Yorumla
+1 yılBurun bandı denedinmi? Birde burnumun etrafında yağlanma bende de oluyor. Loreal saf kil arındırıcı jel diye bir temizleme jeli var. Yağlanmayı azaltıyor bunu alıp kullananilirsin. Ben kullanıyorum, işede yarıyor. Bunlarda işe yaramazsa doktora kesin git derim
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim, ıslak mendil bulundur yanında aklına geldikçe burnunun etrafını sil mendille
Siyah nokta derdim neyseki yok gözeneklerim için siyah ve aydınlatıcı maske arada bir burun bandı yapıyorum. Peeling, scrub, jeller ve maskeler düzenli olarak kullandığım ürünler..
40 Yorumla
+1 yılbak cıddı sekılde soyluorum sacma gelecek belkıde ama bana da onerdıler ben yaptım oldu hıc bır problemı yok ragat ol sabah ıctıgın cayın ustunu bes dk kaynat yarım saat bekle sogusun onunla yuzunu yıka sabh ogle aksam yap yuzunde o cay on dk dursun en az benım yuxum de de vardı kırler felan suanda bebek popidi gibiyım bende soktayım
00 YorumlaExpigment diye bir krem var. 6 7 lira gibi bir fiyatı var. Sivilcelerin kırmızıklarını yok ediyor göze batmıyor ve zamanla da gidiyor sivilceler. İlk başlarda kızarma ve soyulma olabilir sonrasında cildin alışıyor. Fazla kullanmaman ve sadece sivilcelerin üzerine sürmen gerekiyor
00 Yorumla
+1 yıldoktora gittim bir süre önce Acnemix jel ile İmex merhem verdi şu an yok denecek derecede hafif izler var sivilceler kabuk attı siyah nokta diye birşey kalmadı yumuşak ve pürüzsüz oldu yüzüm doktora görünmeni tavsiye ederim belki seninki daha farklı bir tedavi gerektirebilir :)
03 Yorumla- +1 yıl
acnemixle differin verdi banada acnemixi ne kadar kullandın ben soyulmalar olduğu için bıraktım çünkü çok soyulma oluyo yüzüm pis görünüyo okulda felan oyüzden ama devam edicem soyulmaları neyle temizledin
- +1 yıl
@sivilceliuye Acnemixi 2 haftadir kullanıyorum bendede soyulma oluyor peeling yaptım bir iki kere ölü deriyi temizlesin diye ama sanırım ilaçlar bitene kadar soyulacak hep cildim. Doktora sorduğumda peeling sivilceli yüze yapılmaz dedi bende çok az sivilce olduğu için yaptım. Ayrıca Acnemix krem baya kurutulur cildi o yüzden Imex merhem'i suruyorum yağlı bir krem nemlendiriyor cildim. Düzenli kullanırsanız doktorun verdiği ilaçları geçer sivilcelerin bende çok vardı şu an yok denecek kadar az.
+1 yılSiyah noktam yok önceden farmasinin karbon serisinden siyah maske ve toniği kullaniyordum Şu an sadece arada tonik yapiyorum o kdr
Gozenekleriniz sikismadigi surece siyah nokta oluşumu devam eder mutlaka tonik sart siyah noktada10 YorumlaHindistan cevizi yağının mucizevi faydaları;
Tam bir cilt bakım ürünüdür: Cildi korur ve enfeksiyonları iyileştirir. Göz altı şişliklerini alır. Cildi sıkılaştırır ve kırışıklığı önler. Cildi nemlendirir ve yumuşatır. Cilt yağını dengeler ve akne, sivilce oluşumunu engeller. Dudak bakımında da etkindir.01 Yorumla
+1 yılDoğal maske öneririm sivilce ve siyah nokta için yoğurt ile limon maskesi çok iyi geliyor ayrıca karbonat da kullanabilirsin. Maskeyi temizledikten sonra doğal kaliteli bir gülsuyu ile yüzünü silebilirsin. Uyumadan önce de nemlendirici sürüp yatabilirsin
10 Yorumla
+1 yılZeytinyağı ile toz şeker karışımını T bölgeme uyguluyorum. Bana baya iyi geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzündeki sivilceleri önce doktora göster. Tek tük ve özel bakım istemiyorsa salisilik asitli temizleyici kullan. Sivilceler kısa sürede azalır. Soda ile yıkama yüzünü; doğru düzgün cildine uygun yüz temizleyici al. Sodayı da tonik olarak kullan yüzünü yıkadıktan sonra. Salislilik asitli ürünlerle ilgili bakımblog yazmıştı
10 Yorumla
+1 yılKukurt sabunu kullan ya da gül suyu ikisi de doğal :) Burun temizleme bandı ise yarıyor evet ama gözenekleri acıyor o yuzden gözenk sikilastirici kullanman gerekir. Gül suyu sikilastirir zaten :) Ayrıca o bant bir çeşit ağda yanı burun ustunde kil varsa (bazılarında oluyor) onları arttırabilir.
00 YorumlaValla bu zamana kadar en pahalisindan ucuzuna kadar bir sürü ürün denedim ama hic biri bimin ultra mükemmel bantlarina yetisemedi 😂 6 tane oluyor icinde yanilmiyorsam 7 lira civarında bisey dene istersen
10 Yorumla
+1 yılyumurta sarisi ve misir ununu karistirip süreceksin.. kuruduktan sonra ovalayarak cikaracaksin sonra ilik au ile yikayacaksin.. sonradinda bebeknsampuani ile yikayabilirsn..(bebek sampuani ayrica göz makyaji cikarmak icinde kullanilabilir)
13 Yorumla- +1 yıl
Peeling canim bu. Alakasi yok siyah noktalarla
- +1 yıl
sen dene bakalim ne oluyor? sonra tesekkur edeceksin bana..
- +1 yıl
:)) denedim coktan. Kendimi bildim bileli yuzumde ugrasiyorum
+1 yılBilgisayarın basından kalkamadığım için daha makyajımı bile silmedim. 🌺
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılArada sırada kalkmak lazım kız ayool
+1 yılDoktor kontrolünde bir akne jeli kullanıyorum adı da acnegun akşam yatarken sür sabah kalkınca da yıka yüzün pamuk gibi oluyor ne sivilce ne bisey hic kalmıyor ama tabi düzenli kullancaksin yani doktor kontrolünde dedik her nede olsa
10 Yorumla
+1 yıltürk kahvesini içtikten sonra dibinde kalan telveyi yüzüne sür ve masaj yap yüzüne biraz beklet ve yıka siyah noktalarına iyi gelir vede yüzünü temizler ben yüzümü temizlemek için kullanırım baya iyi geliyo sivilceler içinse buz bekletebilirsin.
15 Yorumla- +1 yıl
Ama Peeling sivilceyi yayar çoğalır.
- +1 yıl
@İksiksikslarç ben hiç öyle bir sorun yaşamadım arkadaşlarımda kullanıyor. zaten sivilce için değil siyah nokta için söylemiştim.
- +1 yıl
Ama yüzünde sivilce var öyle söylemiş. Benim cildimde öyle oldu hatta birkaç youtuberdan da duymuştum sivilceniz varsa Peeling kullanmayın diye. Siyah noktayı bilmiyorum fakat sivilceye olmuyor.
- +1 yıl
@İksiksikslarç onlarla ilgili bişey diyemem zararlıysa yapmasın ben zaten siyah nokta için demiştim :D ayrıca söylediğin şey için teşekkürler benimde aklımda bulunsun :)
- +1 yıl
Hehehe rica ederim 😂
salatalık koyabilirsin yüzüne, kil maskesi falan. bir de sana tarif vereyim soda limon sirke ve yumurtayı karıştır yüzüne pamukla sür suratın pürüzsüz olur tabii biraz zaman ver. Ayrıca bir dermotoloğa gitsen iyi olur
11 Yorumla- +1 yıl
verdiğin tarif her cilde uygun olmaya bilir ben haftada 1 defa yapıyodum hassas olduğu için kızarmıştı bıraktım.
+1 yılmaske ler ve bakım ürünleriyle ayrıca cilt hijyeni de önemli tabi ki
20 YorumlaEvde hazırlancak bişey arıyosan 3 çay kaşığı tarçın koy bir çay tabağına limon suyu damlat 3 4 damla diyemem işte kıvamını ayarla ne çok sulu olsun nede çok katı yüze yapışcak şekilde bir kıvam tuttur zamanında kullanmıştım işede yarıyordu :)
00 Yorumlawww.ciltguzellikrehberi.com/...in-Cilt-Bakimi.aspx bakınız.. buradakiler kesin çözümdür.
00 YorumlaHer duşta yüzüme ipek kese kullanıyorum, haftada 1 kez arındırıcı maske uyguluyorum :)
10 Yorumla
+1 yılGünlük bakım ürünlerini düzenli şekilde kullanarak.
10 Yorumla
+1 yılgratistekiler falan hikaye bim in siyah nokta burun bandini kullan mukemmel ise yariyor fiyati da cok uygun, 6-7 lira gibi bir sey. ben 2 haftada bir yapiyorum kullandigim cogu seyi solda sifir birakti tavsiye ederim.
10 YorumlaBuhar yap bir beş dk felan kalabildiğin kadar sonra iz bırakmayacak şekilde hafif hafif sık o noktaları sonra güzelce yıka ve tonik sür ve hergün sabunla
13 Yorumla
+1 yılDoktor gitmiştim bu yüzden bir çözümü yok ya burun bandı al ya da güzellik salonu dedi burun bandını denedim çıkarıyor cidden ama bir iki saate yine aynı, güzellik salonuna gideceğim en iyisi bence
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısın profesyonel cilt bakımı gerekli ama en son yaptırdığım gün fondöten surdum sivilcelendim bakimdan sonra makyaj yapmamak gerekliymis :\
- +1 yıl
Kız cildini temizletmeye gidiyorsun niye makyaj yapıyorsun 😄
- +1 yıl
Sonrasında özel bir isim vardı mecbur yaptım :D
+1 yılBence iyi bir güzellik merkezine gidilebilinir. Çünkü ilk önce buhar uyguluyorlar ve daha sonrasında siyah noktaları çıkmasını sağlayan bir aparat ile temizliyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Cilt bakımı da yaptırdım aynı gün fondöten sürdüğümden sivilcelendim :D
- +1 yıl
Bilmiyorum o zaman ama iyi bir doktordan tavsiye alıp öyle ürün kullan.
Var yumurta akını iyice çırp sür nerende siyah nokta varsa tuvalet kağıdını ayır ince yerini yapıştır üstüne yine sür ve yine yapıştır bekle 20 dakika sonra yavaşça çıkar ise yarıyor
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim denicem :)
Bir soyulabilir siyah maske de ben aldım o kadar zahmetli çıktı ki denemek için sürdüğüm minnacık şeyi bile zorlukla çıkardım bir daha da kullanmadım asdfg ağdadan beter ya 😂
13 Yorumla- +1 yıl
siyah maske aldım ben de işte ağdadan beterdi aynen yüzümü yoldu ya kaşlarımda çıktı maskeyle beraber :D
- +1 yıl
Ağda olur sahiden ondan sir agdayla aynı tek farkı sıcak değil :D
+1 yılElma sirkesi ve su karışımım var arada onunla siliyorum yüzüme iyi geliyor. Deneyebilirsin :)
40 Yorumla
+1 yılGarnier saf ve temiz 3'ü1 arada kullaniyorum ama beyaz olandan. 5 yıldırda cilt bakımımda vazgeçilmez ürunum
20 Yorumla
+1 yılustekı yagların cıkmasını saglıyor fakat sıze tam olumlu sonuc vermez eger derınlemesıne bır temızlık ıstıyorsanız ve ufak kıllarıda alıyor haberınız olsun :)
00 Yorumla
+1 yıldaha şimdi bunu izledim :D :
https://www.youtube.com/watch?v=jL9dEG-94gM01 Yorumla- +1 yıl
Ooo bende patladim ama izlerde gider ya
Yaa bende hayvan gibi sivilce çıkardi. Burnum desen kapkaraydi. Ama sivilce ilaci kullandim. Hic bir sye kalmadi.
12 Yorumla- +1 yıl
Obaaa
+1 yılBim de satılıyo ama birisi bir süre sonra siyah nokta yerlerinde tüylenmeye neden olduğunu söylemişti
17 Yorumla- +1 yıl
Kullandn mı
- +1 yıl
Evet ama bir iki kere denemek amaçlı yaptım çok da aşırı bir faydası yok bence
- +1 yıl
Bim olunca kalite şüphe uyandrıo
- +1 yıl
Evet çok da yapışmadı zaten dedim ya aşırı bir faydası olmadı maya maskesi deniyorum artık yaş mayayla limonu krem kivaminda karıştırıp yüzüme sürüyorum
- +1 yıl
Anladm. başka yok mu. önerin
- +1 yıl
Başka bildiğim bişey yok maalesef 😊
- +1 yıl
Senin tatlı dilin yeter sağol:)
+1 yılGarnier kömür maskesinden sonra siyah nokta bandı kullanıyorum sonra hindistan cevizi yağı sürüyorum. Bandı maskeden hemen sonra yaparsan işe yarıyor
10 Yorumla
+1 yılBen doğal urunler satan bir yerden portakal sabunu almıştım işe yariyo tüm vücut için uygun. Düzenli olarak kullandığım için etkisini gösterdi
10 Yorumla
+1 yılGratiste falan çok güzel ürünler var siyah noktalar için özellikle bant satılıyo bimde bile var cidden gidiyo onları devamlı alıcaksın herkeste var
11 YorumlaYeşil kil maskesi kullanabilirsin. Siyah nokta, sivilce gibi yüzde olan bir çok şeyi temizliyor. Ayrıca gerdiği için deriyi yaşlanmayı engelliyormuş.
10 YorumlaSenin profilindeki karizmaymis 😀
Sicak su buhari yap. limon sür sivilceler icin.
Kahve telvesi sür siyah noktalar icin10 Yorumla
+1 yılSiyah noktalara gratiste Himalaya marka maskeden alabilirsin , ben kıştan beri kullanıyorum azaldı baya. Burun bandı içinde Bim in burun bandını tek geçerim vala yeni kullanmaya başladım. Memnunum burun üstünde küçük tüy falan alıyor baya..
06 Yorumla- +1 yıl
Himalaya çoğu insan tarafından çok seviliyor baya başarılı falan deniliyor çok büyük bir istekle aldım SİVİCELENME YAPTI :(:(:(:(
- +1 yıl
O bende de oldu küçük kabarcık şeklinde ama geçirdi yani duştan çıkınca gözenek açıkken Bim in bandını deneyebilirsin 3 kez falan yaptm burnum temiz oldu memnunum...
- +1 yıl
Hatta Himalaya maske benim yüzümü yakıp kizartti ilk başlarda ;/
- +1 yıl
Benim gözümün altında bildiğin iltihaplı sivilce yaptı diğer gözümün altına da bir küçüğünü. Sonra attım bende :/
- +1 yıl
Hmm ben gözüme çok yanastirmam hiçbir ürünü ya. Atmayaydin t bölgesine kullanirdin (: burnuna falan .. ben öyle yaptım atmaktansa
- +1 yıl
://
+1 yılBimin siyah nokta bandı çok iyi. Ama duştan çıktıktan sonra uygula gözenekler açılıyor ve daha faydalı oluyor. Bir de hızlı çekme çıkarırken yavaşça çıkar baya temizliyor. Bunun dışında garnierin kömür peelingi var siyah noktalar için o da iyi
00 YorumlaAbimden bahsedelim :D
sakalı uzun olduğu için yüz bakımı çok önemli yanakların üst tarafı hep ağdayla temizlenir siyah nokta bandı kullanır ve yüzüne uygun bir sabunla sabah akşam yıkar bu kadar ya işiniz rahat10 Yorumla
+1 yılPratik zahmetsiz ve doğal evde yaptığım kahve maskesi ve bal maskesi var
20 Yorumla
+1 yılBimdeki siyah nokta maskesi ve gratis den aldığım sivilcelere karşı yüz yıkama Jeli kulan hiç cikmiyo
10 Yorumla
+1 yılBuhar banyosu, scrub/peeling, siyah nokta bandı vb. işe yaramazsa
düzenli görüştüğüm cilt doktorunun kliniğinde bakımla temizletiyorum.00 Yorumla
+1 yılparmaklarına peçete sarıp cildini buharla yumuşattıktan sonra sık onları
daha sonra cildini temiz tut00 Yorumla10-15dakika buhar uyguladıktan sonra.
Farmasi Maske.
Ayrıca siyah maskeyi çıkartmak ölüm😒
Yüzümü çıkartmaya çalışır gibi oluyor asdfgh...00 Yorumla
+1 yılBenim öyle bir problemim yok maske dahi yapmıyorum sadece çok beyazladığım zaman güneşlenirim o kadar
00 Yorumla
+1 yılSiyah maske 😍 hangi marka bu... English home dan aldım ben güzel 👍
Bide kil maskesi yapıyorum kız ayol bebek gibi cildim.:)01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet güzel oluyor kız ayool
+1 yılBen yaptım kızzz..1 ç. k jelatin 1 ç. k süt mikrodalgada 10 sanie beklettim burnuma sürdüm sonuç şahane oldu... Senin maske ne içeriyor?😂
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİçeriğini okumadım kız ayool
- +1 yıl
ha ev yapımı değil... O eczaneden alınanlar pek etkili degil söyliyim😉
+1 yılHemen uykum geldi, yüzümü yıkarım yeterlidir hocam.
Adının bilgisi bende de var neden hiç bilmiyorum nereden duydum :/02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAdımın bilgisi derken kız ayool
- +1 yıl
Alp değil miydi?
Bir yerden aklımda kalmış belki eski sorulardan bilmiyorum.
+1 yılSana sivilceyi yapabileceğini düşündüğün etkenleri yazarsan birşeyler söyleyebilirim. Ayrica yaşınız?
00 YorumlaLimon süre veya imex adlı bir krem var eczanede onu al ise yarıyor gerçekten , en ucuz şekliyle sabunla yıka sabah akşam ;)
00 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/uye/limonlukeek/benceler bakabilirsin yazdigim benceye
02 Yorumla- +1 yıl
Benimde bir sure önce yuzumde omzumda sivilcelerim vardi cildiyeye defalarca gittim ne bir test ne bisey yapiyor bir iki krem verip yollamislardi bir ise yaramadi ben ilk once hep evde denedigim kurleri yuzume kullandim geçici olarak sivilceleri gecirmisti sonra biraz arastirdim distan gecici çözümler yapmak yerine icten kalici cozumler yapmam gerektigini anlarim detokslar yaptim yag oranımi azalttim şu an tek tuk cikiyorlar
- +1 yıl
Yani cildiye falan cozum bulamiyor ugrasmak isyemiyor bir cok doktor 2 krem yazip gonderiyor
- Devamını Gör (317)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat