• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cilt Bakım

Cildinizdeki siyah noktalardan nasıl kurtuluyorsunuz?

Oturayımdayiyin
Oturayımdayiyin Takip Et
Guru Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Cildinizdeki siyah noktalar
Cildinizdeki siyah noktalar
Cildinizdeki siyah noktalardan nasıl kurtuluyorsunuz?
Siyah Nokta Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • MaviKübra
    MaviKübra Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 38%
    +1 yıl

-Siyah noktaları temizleyebilmek için öncelikle gözenekleri açmamız gerekiyor. Bunun için en iyi yol buhar banyosu. Başınızın üstüne bir çarşaf veya havlu örterek geniş bir kapa koyduğunuz sıcak suyun buharına yüzünüzü tutun. 5-10 dakika bekledikten sonra siyah noktalarınız daha kolay temizlenecektir.
    -Siyah noktalarınızı temizlemek için sıkmak kesinlikle doğru bir yöntem değil. Bunun yerine iğnesinin çıkarttığınız şırıngayla siyah noktaların üzerine hafifçe bastırarak onları çıkartmayı deneyebilirsiniz.
    -Şırıngayla çıkaramadığınız siyah noktalarla sakın inatlaşmayın. Bu yüzünüzle leke, iz bırakabilir. Kalan siyah noktalar için çözüm ise peeling.
    Siyah noktalarınızdan arındığınıza inanıyorsanız gözeneklerinizi sıkılaştırmak için aşağıdaki maskeleri uygulayın:
    Gözenekleri temizleyip sıkılaştıran maske: 1 çorba kaşığı balı, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı ufalanarak kurutulmuş papatya ve 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış taze nane ile karıştırarak yüzünüze ve ensenize sürün. 10-15 dk bekledikten sonra ılık su ile durulayın.
    Geniş gözenekleri sıkılaştırıcı maske: Püre haline getirilmiş ya da dilimlenmiş domatesleri yüzünüze sürün. Kuruduktan sonra soğuk su ile cildinizi durulayın.
    Gözenekler için derin bakım ve temizlik: 100 lt kaynamış suya yarım limonun suyu ve kabuklarını, ardından 1 avuç dolusu bitki (biberiye, kekik, nane, mercanköşk, fesleğen, karanfil, maydanoz, kimyon, anason ya da rezene, papatya, lavanta ya da mürver çiçeği. (not: evinizde hangileri varsa) ekleyin. Sonra kabı masanın üzerine koyun ve saçınızı şeffaf bone ya da havlu ile kapatın. 25 cm\'lik mesafeyle yüzünüzü 15 dk boyunca kaynamış suya tutun. Ardından soğuk su ile yüzünüzü durulayın.
    Evde yapabilceğiniz peeling tarifi
    Bir çay kaşığı Türk kahvesi, bir çay kaşığı toz şeker ve biraz da balı karıştırarak elde ettiğiniz karışımı ovalayarak yüzünüze sürün. Yuvarlak ve yumuşak hareketlerle uygulayın. Sert davranmak veya bastırmak cildinizi tahriş edip kızarmasına yol açabilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Nutabella
    Nutabella Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Peeling falan işe yaramıyor gerçekten ve gözenekleri dahada açıyor gittiğim cildiyeci söylemişti. Benim arada ufak tefek çıkmasına rağmen rahatsız oluyordum cildiye 1 krem verdi düzenli kullanıyorum cildim daha güzel oldu ve sivilce çıkmıyor. Doğal sabun ve gül suyu kullanıyorum temizlik içinde. Cildiyeye git cilt tipine uygun verir bişeyler.

0
    0 Yorumla
  • bsirem
    bsirem Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 64%
    +1 yıl

Ya şu soyulan maske vs hiç işe yaramıyor en iyisi düzenli olarak tonik yapmak ve farklı şeyler denemek bir süre sonda cilt aynı şeye alışıyor etkisi kayboluyor bir tonik al düzenli kullan ama arada soda Gül suyu ile de tonikle işe yarıyor hele Gül suyu benim siyah noktalarını baya temizledi

0
    0 Yorumla
  • öleceğiiznasılsa1
    öleceğiiznasılsa1 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 49%
    +1 yıl

Ciddiyim geçmiyor bunlar bende de var. Ve burun bandı aldım bimde ki ise yaramıyor. Cildiyeye gittim resmen bana bir çaresi yok dedi. Güzellik salonuna ya da burun bandı dedi şaka gibi. Tekrar başka bir doktora gideceğim artık ama bilmiyorum ya

0
    4 Yorumla
    • smge3xc
      smge3xc
      +1 yıl

İşte ben de bunları yaşamaktan korkuyorum 😣 siyah noktalarımdan nefret ediyorum ve gitmiyo meretler.. cidden bıktım

Yorumla
    • öleceğiiznasılsa1
      öleceğiiznasılsa1
      +1 yıl

Ve sorun yaratıyor. Mesela yanağımda vardı sıktım ve sivilceye dönüştü. Başka bir yerde sıktım sıktım hâlâ oluşuyordu siyah nokta aynı yerde. Geçmiyordu ve öyle kaldı delik gibi görünmüyor ama olsun. Çok sorun siyah nokta çok. Düzenli temizlemek lazım sanırım yani mesela düzgün bir peeling ardından hemen gözenek sıkilastirici felan çünkü doktor çaresi yok dedi sinirlendim

Yorumla
    • smge3xc
      smge3xc
      +1 yıl

Çaresi yoksa ağlarım:( ya geçmesi lazım iğrenç duruyor gerçekten fazlalar ve ağdayla ne maskeyle hiçbir şeyle çıkmadı. Off

Yorumla
    • öleceğiiznasılsa1
      öleceğiiznasılsa1
      +1 yıl

Evet valla geçmiyor bulursan bana da söyle ben de ikinci kez cildiyeye gideceğim diyeceğim doktor bana böyle dedi. Siz ne düşünüyorsunuz kesin yapacağı şey o da maske verir şu pahalı olanlardan sabun mabun işaretleyin ya onu yapar

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

192

Cevap

185

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Maske ve peeling sayesinde kurtuluyorum gadası. Hatta bir tane maske tarifinden bahsetmek istiyorum. Kayısı ve yoğurt maskesinden bahsedeceğim.
    Bu maske, cildin yağ oranını dengelemeye ve aknelerin iyileşmesine katkıda bulunur gadası.

1 kayısı
    1 yemek kaşığı yoğurt (kayısı yogurt)
    Yarım çay kaşığı kil

Hazırlanışı:
    Kayısıyı blenderdan geçirip, yoğurdu ve kili ekleyerek karıştır.

Uygulanışı:
    Göz çevresi haricinde tüm yüzüne sür. 20 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkaman gerekir.

Bu maske haftada bir veya iki kez uygulayabilirsin.

1
    0 Yorumla
  • StayStrong11
    StayStrong11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

Dermokil adlı markanın Kil Maskesi ve Xtreme temizleyici toniği ilk kullanımda sivilce izlerini gözle görülür şekilde azaltıyor. Ayrıca Imex krem itihaplı ve kırmızı şiş sivilceleri 1 gecede indiriyor nerdeyse. Yaklaşık 2 haftadır bu ürünlerle bakım yapıyorum cildime. 5 senedir falan ne yaptıysam geçiremediğim sivilce problemim vardı fakat bu ürünleri 2 hafta gibi kısa süredir uyguluyorum şu an şükürler olsun ki 1 tane bile şiş sivilcem kalmadı. Sadece önceden kalan bir kaç kırmızı sivilce izi var o kadar :) Yalnız Imex i kullanırsan gece yatmadan önce sür. Sürüp güneşe çıkarsan siyah izler bırakabilir.

1
    4 Yorumla
    • kısacaaaa-aa
      kısacaaaa-aa
      +1 yıl

imexin bir yan etkisi yok dimi bide kil maskesi ne kadar gidiyor?

Yorumla
    • StayStrong11
      StayStrong11
      +1 yıl

@kısacaaaa-aa İmex in herhangi bir yan etkisi yok. ama dediğim gibi sürüp güneşe çıkma. Gece yatarken sür. Kil maskesini zaten çok az sürüp bekleteceksin yüzünden. 1-2 ay düzenli kullanırsan hepsi gider diye düşünüyorum. 2 Haftada bile benim yüzümü toparladı çünkü.

Yorumla
    • kısacaaaa-aa
      kısacaaaa-aa
      +1 yıl

hayır o aldığın dermokilllin kaç kullanışta bitiyor ve her gün mü yapıyorsun

Yorumla
    • StayStrong11
      StayStrong11
      +1 yıl

@kısacaaaa-aa kac kullanış diye bir sey yok. Kutunun icinde bir maske ne kadar çok surersen o kadar cabuk biter. Haftada 3 kez yapılıyor.

Yorumla
  • Onlyme_1
    Onlyme_1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

En basta yuzunu temiz tut. Hr sabah yuzunu yika. Sadece suyla degil sabunla mumkunse sivilceleri azda olsa kurutan sabunlar var dogal olanlar onlari tavsiye edebilirim. Yatmadan once tonik kullaniyorum. Kullandigim tonukte sadece gul suyu ve alkol var. Oranlari 1 e 3. Ve bir sivilcen cikiyorsa ustune leblebiden az biraz daha kucuk dis macunu sur 15-20 dk beklet. Yani az da olsa faydalari var. İnsanlar ne kadar sivilcede yiyecegin alakasi yok dese de var ne kadar yagli sekerli o kadar cok sivilce tomurcuklari 😉

1
    0 Yorumla
  • CanBeşiktepeden
    CanBeşiktepeden Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

Sıcak bal maskesi: 2 yemek kaşığı balı hafifçe ısıtın ve içine 2 yemek kaşığı buğday tohumu ekleyerek iyice karıştırın. Yüzünüze sürün ve gerekli gördüğünüz bölgeleri 3-4 dk boyunca yavaşça ovalayın. Ovduktan sonra 15-20 dk bekleyin ve ılık suyla yıkayın.
    Yulaflı maske: 1 çorba kaşığı yulaf ununu suda pişirin. Koyu bulamaç halini aldıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı badem unu katın ve bu karışımla yüzünüzü ovun. 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayın.
    Limonlu maske: Bir kaba 1 yumurta akı ve yarım limon suyu ekleyerek karıştırın. Ardından kısık ateşte ısıtın. Karışım katılaştıktan sonra soğutun ve yüzünüze uygulayın. 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayın.

0
    0 Yorumla
  • pocomotoist
    pocomotoist Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 57%
    +1 yıl

Türk Kahvesi Telvesi+Türk Kahvesi+Limon Suyu
    karışımıyla kahve peelingi yapıyorum, sonrasında soğuğa yakın ılık suyla yıkayıp bal sürüyorum 15 dakika bekleyip yıkıyorum. Mucizevi bir şey benim için, diğer yaptığım her şeyi, cildim bu maskeye direnç geliştirmesin diye yapıyorum. Yoksa, bu gerçekten tüm sorunlarımı ortadan kaldırıyor.
    *Gecen bol olsun.*

2
    10 Yorumla
    • _-AngelOfDeath-_
      _-AngelOfDeath-_
      +1 yıl

Sağol canim bende yapayım kahve telvesini biliyordum pratikmis

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Rica ederim :)
      Bal da sürmeyi unutma ya da en azından nemlendirici özellikte bir şeyi çünkü kahve güçlü bir peeling. Bal dememin sebebi de lekelenmelere iyi gelmesi ve çok güçlü bir nemlendirici olması.

Yorumla
    • _-AngelOfDeath-_
      _-AngelOfDeath-_
      +1 yıl

Bal kullanıyorum zaten canım şimdi hazirlicam merak ediyorum sonucu 😚

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Tamam :)
      Yani bende çok işe yarıyor ve hassas tenli biriyim düşün o yüzden sende de umarım iyi gelir :)

Yorumla
    • marshmallow6178
      marshmallow6178
      +1 yıl

Hassas bir cilt için de olur mu biliyor musub

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Yani benim cildim gerçekten hassas ve bende bir sıkıntı yaratmıyor ama böyle şeylerde pek tavsiye verilmez aslında. Ben sadece benden işe yarayan bir şeyi paylaştım soruyu soranla yakınlığımdan dolayı :)

Yorumla
    • marshmallow6178
      marshmallow6178
      +1 yıl

Paylaştığın için çok teşekkür ediyorum ben bende bir deneyeyim bakalım ☺️

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Rica ederim. Önce burnunda küçük bir yerde deneyip test edebilirsin.

Yorumla
    • marshmallow6178
      marshmallow6178
      +1 yıl

Daha iyi olur hem bakarım bir yan etki olacak mı diye

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Aynen.

Yorumla
  • Hayalperestpiyon___
    Hayalperestpiyon___ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Inan ben de senin durumundaydım. Beyaz tutkal, siyah maske, limon... Artik başa çikamıyordum. Burnum alnım ve ozellikle çenemde oluyordu. Ayda 1 temizliyorum şimdi temizleme aparatiyla inan rahat ettim. Başka hicbir yolu yok. Yakinlarda guzellik salonu varsa buhar banyosu yaptirtip temizlettir 1 kereluk yine farki gorursun. Sonra alisirsin sen de temizlemeye

1
    1 Yorumla
    • smge3xc
      smge3xc
      +1 yıl

Cildiyeye falan gidicem sanırım, güzellik salonu da var yakınımda. Denerim teşekkürler canım 😊

Yorumla
  • SosyoAltun
    SosyoAltun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 72%
    +1 yıl

Burun bandı denedinmi? Birde burnumun etrafında yağlanma bende de oluyor. Loreal saf kil arındırıcı jel diye bir temizleme jeli var. Yağlanmayı azaltıyor bunu alıp kullananilirsin. Ben kullanıyorum, işede yarıyor. Bunlarda işe yaramazsa doktora kesin git derim

1
    2 Yorumla
    • smge3xc
      smge3xc
      +1 yıl

Burun bantları işe yaramadı.. ama dediğine bir bakayım, teşekkürler

Yorumla
    • SosyoAltun
      SosyoAltun
      +1 yıl

Rica ederim, ıslak mendil bulundur yanında aklına geldikçe burnunun etrafını sil mendille

Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl

Siyah nokta derdim neyseki yok gözeneklerim için siyah ve aydınlatıcı maske arada bir burun bandı yapıyorum. Peeling, scrub, jeller ve maskeler düzenli olarak kullandığım ürünler..

4
    0 Yorumla
  • serseriasık5353
    serseriasık5353 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 67%
    +1 yıl

bak cıddı sekılde soyluorum sacma gelecek belkıde ama bana da onerdıler ben yaptım oldu hıc bır problemı yok ragat ol sabah ıctıgın cayın ustunu bes dk kaynat yarım saat bekle sogusun onunla yuzunu yıka sabh ogle aksam yap yuzunde o cay on dk dursun en az benım yuxum de de vardı kırler felan suanda bebek popidi gibiyım bende soktayım

0
    0 Yorumla
  • destnylia
    destnylia Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

Expigment diye bir krem var. 6 7 lira gibi bir fiyatı var. Sivilcelerin kırmızıklarını yok ediyor göze batmıyor ve zamanla da gidiyor sivilceler. İlk başlarda kızarma ve soyulma olabilir sonrasında cildin alışıyor. Fazla kullanmaman ve sadece sivilcelerin üzerine sürmen gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • hellokomançero
    hellokomançero Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

doktora gittim bir süre önce Acnemix jel ile İmex merhem verdi şu an yok denecek derecede hafif izler var sivilceler kabuk attı siyah nokta diye birşey kalmadı yumuşak ve pürüzsüz oldu yüzüm doktora görünmeni tavsiye ederim belki seninki daha farklı bir tedavi gerektirebilir :)

0
    3 Yorumla
    • sivilceliuye
      sivilceliuye
      +1 yıl

acnemixle differin verdi banada acnemixi ne kadar kullandın ben soyulmalar olduğu için bıraktım çünkü çok soyulma oluyo yüzüm pis görünüyo okulda felan oyüzden ama devam edicem soyulmaları neyle temizledin

Yorumla
    • hellokomançero
      hellokomançero
      +1 yıl

@sivilceliuye Acnemixi 2 haftadir kullanıyorum bendede soyulma oluyor peeling yaptım bir iki kere ölü deriyi temizlesin diye ama sanırım ilaçlar bitene kadar soyulacak hep cildim. Doktora sorduğumda peeling sivilceli yüze yapılmaz dedi bende çok az sivilce olduğu için yaptım. Ayrıca Acnemix krem baya kurutulur cildi o yüzden Imex merhem'i suruyorum yağlı bir krem nemlendiriyor cildim. Düzenli kullanırsanız doktorun verdiği ilaçları geçer sivilcelerin bende çok vardı şu an yok denecek kadar az.

Yorumla
    • Athelstan
      Athelstan
      +1 yıl

ımex falan tamamen zaman kaybı arkadaşlar tek çözümü hap kullanması.

Yorumla
  • SON_ŞANS00
    SON_ŞANS00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Siyah noktam yok önceden farmasinin karbon serisinden siyah maske ve toniği kullaniyordum Şu an sadece arada tonik yapiyorum o kdr
    Gozenekleriniz sikismadigi surece siyah nokta oluşumu devam eder mutlaka tonik sart siyah noktada

1
    0 Yorumla
  • sislikır
    sislikır Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Hindistan cevizi yağının mucizevi faydaları;
    Tam bir cilt bakım ürünüdür: Cildi korur ve enfeksiyonları iyileştirir. Göz altı şişliklerini alır. Cildi sıkılaştırır ve kırışıklığı önler. Cildi nemlendirir ve yumuşatır. Cilt yağını dengeler ve akne, sivilce oluşumunu engeller. Dudak bakımında da etkindir.

0
    1 Yorumla
    • smge3xc
      smge3xc
      +1 yıl

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu saolasın.. ama burnumda zaten yağ var birde üstüne hindistan cevizliyi eklersem😂😂 denemekten zarar gelmez

Yorumla
  • KirmiiziOjemm
    KirmiiziOjemm Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Doğal maske öneririm sivilce ve siyah nokta için yoğurt ile limon maskesi çok iyi geliyor ayrıca karbonat da kullanabilirsin. Maskeyi temizledikten sonra doğal kaliteli bir gülsuyu ile yüzünü silebilirsin. Uyumadan önce de nemlendirici sürüp yatabilirsin

1
    0 Yorumla
  • doktorkedi
    doktorkedi Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 29
    +1 yıl

Zeytinyağı ile toz şeker karışımını T bölgeme uyguluyorum. Bana baya iyi geliyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yüzündeki sivilceleri önce doktora göster. Tek tük ve özel bakım istemiyorsa salisilik asitli temizleyici kullan. Sivilceler kısa sürede azalır. Soda ile yıkama yüzünü; doğru düzgün cildine uygun yüz temizleyici al. Sodayı da tonik olarak kullan yüzünü yıkadıktan sonra. Salislilik asitli ürünlerle ilgili bakımblog yazmıştı

1
    0 Yorumla
  • Nobodysperfectt
    Nobodysperfectt Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Kukurt sabunu kullan ya da gül suyu ikisi de doğal :) Burun temizleme bandı ise yarıyor evet ama gözenekleri acıyor o yuzden gözenk sikilastirici kullanman gerekir. Gül suyu sikilastirir zaten :) Ayrıca o bant bir çeşit ağda yanı burun ustunde kil varsa (bazılarında oluyor) onları arttırabilir.

0
    0 Yorumla
  • begumk91
    begumk91 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 66%
    +1 yıl

Valla bu zamana kadar en pahalisindan ucuzuna kadar bir sürü ürün denedim ama hic biri bimin ultra mükemmel bantlarina yetisemedi 😂 6 tane oluyor icinde yanilmiyorsam 7 lira civarında bisey dene istersen

1
    0 Yorumla
  • Düşler-PrenSeSi
    Düşler-PrenSeSi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 33%
    +1 yıl

yumurta sarisi ve misir ununu karistirip süreceksin.. kuruduktan sonra ovalayarak cikaracaksin sonra ilik au ile yikayacaksin.. sonradinda bebeknsampuani ile yikayabilirsn..(bebek sampuani ayrica göz makyaji cikarmak icinde kullanilabilir)

1
    3 Yorumla
    • Hayalperestpiyon___
      Hayalperestpiyon___
      +1 yıl

Peeling canim bu. Alakasi yok siyah noktalarla

Yorumla
    • Düşler-PrenSeSi
      Düşler-PrenSeSi
      +1 yıl

sen dene bakalim ne oluyor? sonra tesekkur edeceksin bana..

Yorumla
    • Hayalperestpiyon___
      Hayalperestpiyon___
      +1 yıl

:)) denedim coktan. Kendimi bildim bileli yuzumde ugrasiyorum

Yorumla
  • NazorellaSchulz
    NazorellaSchulz Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    +1 yıl

Bilgisayarın basından kalkamadığım için daha makyajımı bile silmedim. 🌺

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Arada sırada kalkmak lazım kız ayool

Yorumla
  • seymaaa-aaa
    seymaaa-aaa Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Doktor kontrolünde bir akne jeli kullanıyorum adı da acnegun akşam yatarken sür sabah kalkınca da yıka yüzün pamuk gibi oluyor ne sivilce ne bisey hic kalmıyor ama tabi düzenli kullancaksin yani doktor kontrolünde dedik her nede olsa

1
    0 Yorumla
  • peri_cetin
    peri_cetin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 36%
    +1 yıl

türk kahvesini içtikten sonra dibinde kalan telveyi yüzüne sür ve masaj yap yüzüne biraz beklet ve yıka siyah noktalarına iyi gelir vede yüzünü temizler ben yüzümü temizlemek için kullanırım baya iyi geliyo sivilceler içinse buz bekletebilirsin.

1
    5 Yorumla
    • İksiksikslarç
      İksiksikslarç
      +1 yıl

Ama Peeling sivilceyi yayar çoğalır.

Yorumla
    • peri_cetin
      peri_cetin
      +1 yıl

@İksiksikslarç ben hiç öyle bir sorun yaşamadım arkadaşlarımda kullanıyor. zaten sivilce için değil siyah nokta için söylemiştim.

Yorumla
    • İksiksikslarç
      İksiksikslarç
      +1 yıl

Ama yüzünde sivilce var öyle söylemiş. Benim cildimde öyle oldu hatta birkaç youtuberdan da duymuştum sivilceniz varsa Peeling kullanmayın diye. Siyah noktayı bilmiyorum fakat sivilceye olmuyor.

Yorumla
    • peri_cetin
      peri_cetin
      +1 yıl

@İksiksikslarç onlarla ilgili bişey diyemem zararlıysa yapmasın ben zaten siyah nokta için demiştim :D ayrıca söylediğin şey için teşekkürler benimde aklımda bulunsun :)

Yorumla
    • İksiksikslarç
      İksiksikslarç
      +1 yıl

Hehehe rica ederim 😂

Yorumla
  • Sansarya_
    Sansarya_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 57%
    +1 yıl

salatalık koyabilirsin yüzüne, kil maskesi falan. bir de sana tarif vereyim soda limon sirke ve yumurtayı karıştır yüzüne pamukla sür suratın pürüzsüz olur tabii biraz zaman ver. Ayrıca bir dermotoloğa gitsen iyi olur

1
    1 Yorumla
    • peri_cetin
      peri_cetin
      +1 yıl

verdiğin tarif her cilde uygun olmaya bilir ben haftada 1 defa yapıyodum hassas olduğu için kızarmıştı bıraktım.

Yorumla
  • deryaanızz55
    deryaanızz55 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 89%
    +1 yıl

maske ler ve bakım ürünleriyle ayrıca cilt hijyeni de önemli tabi ki

2
    0 Yorumla
  • toprak8
    toprak8 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Evde hazırlancak bişey arıyosan 3 çay kaşığı tarçın koy bir çay tabağına limon suyu damlat 3 4 damla diyemem işte kıvamını ayarla ne çok sulu olsun nede çok katı yüze yapışcak şekilde bir kıvam tuttur zamanında kullanmıştım işede yarıyordu :)

0
    0 Yorumla
  • EsDeLi
    EsDeLi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 68%
    +1 yıl

www.ciltguzellikrehberi.com/...in-Cilt-Bakimi.aspx bakınız.. buradakiler kesin çözümdür.

0
    0 Yorumla
  • luluşka
    luluşka Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl

Her duşta yüzüme ipek kese kullanıyorum, haftada 1 kez arındırıcı maske uyguluyorum :)

1
    0 Yorumla
  • TheCeketli
    TheCeketli Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Günlük bakım ürünlerini düzenli şekilde kullanarak.

1
    0 Yorumla
  • rumplestiltskinn
    rumplestiltskinn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

gratistekiler falan hikaye bim in siyah nokta burun bandini kullan mukemmel ise yariyor fiyati da cok uygun, 6-7 lira gibi bir sey. ben 2 haftada bir yapiyorum kullandigim cogu seyi solda sifir birakti tavsiye ederim.

1
    0 Yorumla
  • kuyu34
    kuyu34 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Buhar yap bir beş dk felan kalabildiğin kadar sonra iz bırakmayacak şekilde hafif hafif sık o noktaları sonra güzelce yıka ve tonik sür ve hergün sabunla

1
    3 Yorumla
    • smge3xc
      smge3xc
      +1 yıl

Sıkmakta ısrar ettiğimde burnum bana kabuklu yara hediye ederek karşılık veriyo...

Yorumla
    • kuyu34
      kuyu34
      +1 yıl

İşte tırnaklamayacaksın buhardan sonra çok kolay çıkıcaklar zaten..

Yorumla
    • smge3xc
      smge3xc
      +1 yıl

Tamamdır saol😊

Yorumla
  • öleceğiiznasılsa1
    öleceğiiznasılsa1 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 49%
    +1 yıl

Doktor gitmiştim bu yüzden bir çözümü yok ya burun bandı al ya da güzellik salonu dedi burun bandını denedim çıkarıyor cidden ama bir iki saate yine aynı, güzellik salonuna gideceğim en iyisi bence

1
    3 Yorumla
    • _-AngelOfDeath-_
      _-AngelOfDeath-_
      +1 yıl

Haklısın profesyonel cilt bakımı gerekli ama en son yaptırdığım gün fondöten surdum sivilcelendim bakimdan sonra makyaj yapmamak gerekliymis :\

Yorumla
    • öleceğiiznasılsa1
      öleceğiiznasılsa1
      +1 yıl

Kız cildini temizletmeye gidiyorsun niye makyaj yapıyorsun 😄

Yorumla
    • _-AngelOfDeath-_
      _-AngelOfDeath-_
      +1 yıl

Sonrasında özel bir isim vardı mecbur yaptım :D

Yorumla
  • Kumralsincap
    Kumralsincap Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 66%
    +1 yıl

Bence iyi bir güzellik merkezine gidilebilinir. Çünkü ilk önce buhar uyguluyorlar ve daha sonrasında siyah noktaları çıkmasını sağlayan bir aparat ile temizliyorlar.

1
    2 Yorumla
    • _-AngelOfDeath-_
      _-AngelOfDeath-_
      +1 yıl

Cilt bakımı da yaptırdım aynı gün fondöten sürdüğümden sivilcelendim :D

Yorumla
    • Kumralsincap
      Kumralsincap
      +1 yıl

Bilmiyorum o zaman ama iyi bir doktordan tavsiye alıp öyle ürün kullan.

Yorumla
  • Yppiyask
    Yppiyask Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Var yumurta akını iyice çırp sür nerende siyah nokta varsa tuvalet kağıdını ayır ince yerini yapıştır üstüne yine sür ve yine yapıştır bekle 20 dakika sonra yavaşça çıkar ise yarıyor

1
    1 Yorumla
    • _-AngelOfDeath-_
      _-AngelOfDeath-_
      +1 yıl

teşekkür ederim denicem :)

Yorumla
  • Asuca
    Asuca Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 57%
    +1 yıl

Bir soyulabilir siyah maske de ben aldım o kadar zahmetli çıktı ki denemek için sürdüğüm minnacık şeyi bile zorlukla çıkardım bir daha da kullanmadım asdfg ağdadan beter ya 😂

1
    3 Yorumla
    • _-AngelOfDeath-_
      _-AngelOfDeath-_
      +1 yıl

siyah maske aldım ben de işte ağdadan beterdi aynen yüzümü yoldu ya kaşlarımda çıktı maskeyle beraber :D

Yorumla
    • Asuca
      Asuca
      +1 yıl

Ahjsjskdkdkffg ağda olarak kullanılabilir 😂 onun altın olanından da aldım kolay çıkıyor ama fayda etmiyor ancak yüzu temizlemek için kullanılabilir 😂😂

Yorumla
    • _-AngelOfDeath-_
      _-AngelOfDeath-_
      +1 yıl

Ağda olur sahiden ondan sir agdayla aynı tek farkı sıcak değil :D

Yorumla
  • okuyangözlük
    okuyangözlük Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 85%
    +1 yıl

Elma sirkesi ve su karışımım var arada onunla siliyorum yüzüme iyi geliyor. Deneyebilirsin :)

4
    0 Yorumla
  • Meyraaaa266
    Meyraaaa266 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Garnier saf ve temiz 3'ü1 arada kullaniyorum ama beyaz olandan. 5 yıldırda cilt bakımımda vazgeçilmez ürunum

2
    0 Yorumla
  • ultraviyolena
    ultraviyolena Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 78%
    +1 yıl

ustekı yagların cıkmasını saglıyor fakat sıze tam olumlu sonuc vermez eger derınlemesıne bır temızlık ıstıyorsanız ve ufak kıllarıda alıyor haberınız olsun :)

0
    0 Yorumla
  • bittercimmm
    bittercimmm Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

daha şimdi bunu izledim :D :

https://www.youtube.com/watch?v=jL9dEG-94gM
    0
    1 Yorumla
    • kirgin-cicekler
      kirgin-cicekler
      +1 yıl

Ooo bende patladim ama izlerde gider ya

Yorumla
  • elfa0326
    elfa0326 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl

Yaa bende hayvan gibi sivilce çıkardi. Burnum desen kapkaraydi. Ama sivilce ilaci kullandim. Hic bir sye kalmadi.

1
    2 Yorumla
    • vaytencıl__
      vaytencıl__
      +1 yıl

Obaaa

Yorumla
    • elfa0326
      elfa0326
      +1 yıl

Ne yaa🤣🤣🤣

Yorumla
  • mrs-Weasleys
    mrs-Weasleys Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 64%
    +1 yıl

Bim de satılıyo ama birisi bir süre sonra siyah nokta yerlerinde tüylenmeye neden olduğunu söylemişti

1
    7 Yorumla
    • romantik_bey
      romantik_bey
      +1 yıl

Kullandn mı

Yorumla
    • mrs-Weasleys
      mrs-Weasleys
      +1 yıl

Evet ama bir iki kere denemek amaçlı yaptım çok da aşırı bir faydası yok bence

Yorumla
    • romantik_bey
      romantik_bey
      +1 yıl

Bim olunca kalite şüphe uyandrıo

Yorumla
    • mrs-Weasleys
      mrs-Weasleys
      +1 yıl

Evet çok da yapışmadı zaten dedim ya aşırı bir faydası olmadı maya maskesi deniyorum artık yaş mayayla limonu krem kivaminda karıştırıp yüzüme sürüyorum

Yorumla
    • romantik_bey
      romantik_bey
      +1 yıl

Anladm. başka yok mu. önerin

Yorumla
    • mrs-Weasleys
      mrs-Weasleys
      +1 yıl

Başka bildiğim bişey yok maalesef 😊

Yorumla
    • romantik_bey
      romantik_bey
      +1 yıl

Senin tatlı dilin yeter sağol:)

Yorumla
  • Çaykovskiii
    Çaykovskiii Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Garnier kömür maskesinden sonra siyah nokta bandı kullanıyorum sonra hindistan cevizi yağı sürüyorum. Bandı maskeden hemen sonra yaparsan işe yarıyor

1
    0 Yorumla
  • BARBİTÜRAT
    BARBİTÜRAT Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 63%
    +1 yıl

Ben doğal urunler satan bir yerden portakal sabunu almıştım işe yariyo tüm vücut için uygun. Düzenli olarak kullandığım için etkisini gösterdi

1
    0 Yorumla
  • Gökcesadrioglu16
    Gökcesadrioglu16 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 78%
    +1 yıl

Gratiste falan çok güzel ürünler var siyah noktalar için özellikle bant satılıyo bimde bile var cidden gidiyo onları devamlı alıcaksın herkeste var

1
    1 Yorumla
    • smge3xc
      smge3xc
      +1 yıl

Aslında bende devamlılık sorunu var heralde.. bir ürünü hevesle alıyorum anca 1-2 gün devamlı kullanıyorum sonra kalıyor öyle..

Yorumla
  • m1m2m3
    m1m2m3 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 55%
    +1 yıl

Yeşil kil maskesi kullanabilirsin. Siyah nokta, sivilce gibi yüzde olan bir çok şeyi temizliyor. Ayrıca gerdiği için deriyi yaşlanmayı engelliyormuş.

1
    0 Yorumla
  • fayina
    fayina Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Senin profilindeki karizmaymis 😀
    Sicak su buhari yap. limon sür sivilceler icin.
    Kahve telvesi sür siyah noktalar icin

1
    0 Yorumla
  • İstanbully
    İstanbully Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Siyah noktalara gratiste Himalaya marka maskeden alabilirsin , ben kıştan beri kullanıyorum azaldı baya. Burun bandı içinde Bim in burun bandını tek geçerim vala yeni kullanmaya başladım. Memnunum burun üstünde küçük tüy falan alıyor baya..

0
    6 Yorumla
    • vaytencıl__
      vaytencıl__
      +1 yıl

Himalaya çoğu insan tarafından çok seviliyor baya başarılı falan deniliyor çok büyük bir istekle aldım SİVİCELENME YAPTI :(:(:(:(

Yorumla
    • İstanbully
      İstanbully
      +1 yıl

O bende de oldu küçük kabarcık şeklinde ama geçirdi yani duştan çıkınca gözenek açıkken Bim in bandını deneyebilirsin 3 kez falan yaptm burnum temiz oldu memnunum...

Yorumla
    • İstanbully
      İstanbully
      +1 yıl

Hatta Himalaya maske benim yüzümü yakıp kizartti ilk başlarda ;/

Yorumla
    • vaytencıl__
      vaytencıl__
      +1 yıl

Benim gözümün altında bildiğin iltihaplı sivilce yaptı diğer gözümün altına da bir küçüğünü. Sonra attım bende :/

Yorumla
    • İstanbully
      İstanbully
      +1 yıl

Hmm ben gözüme çok yanastirmam hiçbir ürünü ya. Atmayaydin t bölgesine kullanirdin (: burnuna falan .. ben öyle yaptım atmaktansa

Yorumla
    • vaytencıl__
      vaytencıl__
      +1 yıl

://

Yorumla
  • Pirayeningözyaslari
    Pirayeningözyaslari Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Bimin siyah nokta bandı çok iyi. Ama duştan çıktıktan sonra uygula gözenekler açılıyor ve daha faydalı oluyor. Bir de hızlı çekme çıkarırken yavaşça çıkar baya temizliyor. Bunun dışında garnierin kömür peelingi var siyah noktalar için o da iyi

0
    0 Yorumla
  • Çakiiii
    Çakiiii Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Abimden bahsedelim :D
    sakalı uzun olduğu için yüz bakımı çok önemli yanakların üst tarafı hep ağdayla temizlenir siyah nokta bandı kullanır ve yüzüne uygun bir sabunla sabah akşam yıkar bu kadar ya işiniz rahat

1
    0 Yorumla
  • çiçekdemeti1
    çiçekdemeti1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

Pratik zahmetsiz ve doğal evde yaptığım kahve maskesi ve bal maskesi var

2
    0 Yorumla
  • cikolatali4071
    cikolatali4071 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Bimdeki siyah nokta maskesi ve gratis den aldığım sivilcelere karşı yüz yıkama Jeli kulan hiç cikmiyo

1
    0 Yorumla
  • tamam-jülide-olsun
    tamam-jülide-olsun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Buhar banyosu, scrub/peeling, siyah nokta bandı vb. işe yaramazsa
    düzenli görüştüğüm cilt doktorunun kliniğinde bakımla temizletiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Jelibonnnnnnnn
    Jelibonnnnnnnn Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

parmaklarına peçete sarıp cildini buharla yumuşattıktan sonra sık onları
    daha sonra cildini temiz tut

0
    0 Yorumla
  • EncLume
    EncLume Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 87%
    +1 yıl

10-15dakika buhar uyguladıktan sonra.
    Farmasi Maske.
    Ayrıca siyah maskeyi çıkartmak ölüm😒
    Yüzümü çıkartmaya çalışır gibi oluyor asdfgh...

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl

Benim öyle bir problemim yok maske dahi yapmıyorum sadece çok beyazladığım zaman güneşlenirim o kadar

0
    0 Yorumla
  • DemliKaave
    DemliKaave Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

Siyah maske 😍 hangi marka bu... English home dan aldım ben güzel 👍
    Bide kil maskesi yapıyorum kız ayol bebek gibi cildim.:)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Evet güzel oluyor kız ayool

Yorumla
  • SANA__MECBURUM__
    SANA__MECBURUM__ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 63%
    +1 yıl

Ben yaptım kızzz..1 ç. k jelatin 1 ç. k süt mikrodalgada 10 sanie beklettim burnuma sürdüm sonuç şahane oldu... Senin maske ne içeriyor?😂

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

İçeriğini okumadım kız ayool

Yorumla
    • SANA__MECBURUM__
      SANA__MECBURUM__
      +1 yıl

ha ev yapımı değil... O eczaneden alınanlar pek etkili degil söyliyim😉

Yorumla
  • mihaylovna
    mihaylovna Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Hemen uykum geldi, yüzümü yıkarım yeterlidir hocam.
    Adının bilgisi bende de var neden hiç bilmiyorum nereden duydum :/

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Adımın bilgisi derken kız ayool

Yorumla
    • mihaylovna
      mihaylovna
      +1 yıl

Alp değil miydi?
      Bir yerden aklımda kalmış belki eski sorulardan bilmiyorum.

Yorumla
  • BulentBaskan
    BulentBaskan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl

Sana sivilceyi yapabileceğini düşündüğün etkenleri yazarsan birşeyler söyleyebilirim. Ayrica yaşınız?

0
    0 Yorumla
  • PatenAşk
    PatenAşk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Limon süre veya imex adlı bir krem var eczanede onu al ise yarıyor gerçekten , en ucuz şekliyle sabunla yıka sabah akşam ;)

0
    0 Yorumla
  • limonlukeek
    limonlukeek Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

www.kizlarsoruyor.com/uye/limonlukeek/benceler bakabilirsin yazdigim benceye

0
    2 Yorumla
    • limonlukeek
      limonlukeek
      +1 yıl

Benimde bir sure önce yuzumde omzumda sivilcelerim vardi cildiyeye defalarca gittim ne bir test ne bisey yapiyor bir iki krem verip yollamislardi bir ise yaramadi ben ilk once hep evde denedigim kurleri yuzume kullandim geçici olarak sivilceleri gecirmisti sonra biraz arastirdim distan gecici çözümler yapmak yerine icten kalici cozumler yapmam gerektigini anlarim detokslar yaptim yag oranımi azalttim şu an tek tuk cikiyorlar

Yorumla
    • limonlukeek
      limonlukeek
      +1 yıl

Yani cildiye falan cozum bulamiyor ugrasmak isyemiyor bir cok doktor 2 krem yazip gonderiyor

Yorumla
  • Devamını Gör (317)
Devamını Gör(362)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Cildinizdeki siyah noktalardan nasıl kurtuluyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Siyah nokta ve sivilcelerden nasıl kurtulurum? 8 cevap verildi
Cildinizdeki siyah noktalar için çözümleriniz neler? 14 cevap verildi
Cildinizdeki siyah noktalar için çözümleriniz neler? 16 cevap verildi
Yanaklarımda ve alnımdaki siyah noktalardan nasıl kurtulabilirim? 28 cevap verildi
Vücut sivilce ve siyah noktalarından nasıl kurtulabilirim? 9 cevap verildi
Siyah noktalarımdan nasıl kurtulurum? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sen geceye bir şarkı bırak Bende sana bir şarkı bırakayım mı?
  • Kas yaparken günde 1 paket lor peyniri yemek mi daha mantıklı yoksa protein tozu mu?
  • Mesleğinizi üç emoji ile yazın desem?
  • Kadın ruhundan anlarmısınız?
  • Size nankörlük eden birine kin duymadan nasıl yaşayabiliyorsunuz?
  • Oyun oynamayı özlediniz mi?
  • Çekici biri olduğunu düşünüyor musun?
  • Tatile kiminle gidilmeli?
  • Sevgilin sözünü dinlemezse ayrılır mısın?
  • Sizce Türkiye son maçını oynamadan Dünya Kupası'ndan elenebilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨