Her akşam cildimi nemlendirir ve düzenli aralıklarla yastık kılıfı, çarşaf değiştiririm ben.

Her akşam cildimi nemlendirir ve düzenli aralıklarla yastık kılıfı, çarşaf değiştiririm ben.

Hiçbir zaman sivilce çıkmadı yüzümde. Özel olarak bir şey yapmıyorum, günlük olarak yıkama jeli, tonik ve nemlendirici kullanıyorum düzenli. Sorunsuz bir cildim var şükür.
Belki de yediklerine dikkat etmelisin.
Bazen yediğim bişey bazende yüzüme kullandığım bişey yüzünden sivilce oluşabiliyor
Sivilce oluşumunu engellemek birazda yediğin ve kullandığın ürünlere dikkat etmekle olur
Ama genel olarak oluşur yani sivilcedir işte strsdende olabilir bazen...
Cevap
6Cevap
Genellikle beslenmeme dikkat ediyorum ve nemlendirici kullanıyorum
Yüz temizleme
Peeling
Tonik
Serum
Nemlendirme
Sivilce problemim olmadığı için buna yönelik özel bir şey yapmıyorum
Yediklerime dikkat ediyorum ve terli kalmamaya çalışıyorum yüzümde 1 tane bile sivilce yok
Sivilce tadavisi gördüğümden beri bırakamadığım nemlendirici merhemler var gece yatmadan önce kullanıyorum. Sabah mis gibi bir ciltle uyanıyorum ve en önemlisi bol su içmek sanırım.
Bol bol yıkamak ve su içmek
bu beslenme ile alakalı bence çünkü her akşam nemlendirici kullanıyorum günlük peeling yapıyorum ama birkaç tane ufaklık çıkıyor
Cilt bakım rutinleri iyi geliyor ama dönemsel sivilce çıkıyor diş macunu sürünce sönüyor
Gano exelin sabununu öneririm düzenli kullanımda cilt tonunu eşitler ve sivilceleri yok eder almak isteyen olursa mesaj atması yeterli
Kesinlikle hiç kimseye önermiyorum. Bebek gibi suratımı b*k gibi yaptı. Şimdi lekelerle uğraşıyorum
sivilce losyonuu sürüyorum
Yediklerime dikkat ediyorum
Hayır yok
maalesef
Diş macunu sürüyorum jdkdkkdkdhjdksx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?