Öncelikle keçi sütü sabunun cilde faydaları nelerdir? Ve ayrıca keçi sütü sabunu cilde hangi sıklıkla uygulanmalı? Ve etkisini ne kadar sürede görürüm?

Ciltte bulunan siyah nokta, leke oluşumuna karşı iyi bir seçenek olabilir keçi sütü sabunu. Muhtemelen bunun için var olan kimyasal jeller cildinize uyum sağlayamamış olabilir. Bu sebeple keçi sütü sabunu denenmesi gereken bir seçenektir.
Cildimizi kimyasal jellere emanet etmek istemiyoruz bu sebeple doğal yöntemlere eğilim gösterebiliriz. Cilt lekeleri ve kiri arındırma da da en iyi yöntem keçi sütlü sabun olacaktır. Peki nasıl kullanılır, etkisini nasıl gösterir bakalım!

Pek çok mucize bulunduran keçi sütü sabunu, siyah nokta ve cilt lekelerini gidermek için nasıl kullanılır?
Keçi sütü sabununu cildini su ile ıslattıktan sonra bastırmadan yıkayabilirsin. Sabunu sürdükten sonra parmak uçlarınla masaj yapabilirsin. Sonrası durulayıp havlu ile güzelce kurula.

Keçi sütü sabunu uzun vadede kullanıldığında (yaklaşık 1 ay kadar) ciltte beyazlama görülür. Ten rengini muazzam derecede açıyor. Keçi sütü sabunundan en iyi şekilde faydalanmak için her gün kullanabilirsiniz. Cildinize karşı hassas davranacağından ve pH seviyesi doğala yakın olduğundan cildiniz zarar görmez.
Genel olarak 3 haftaya yakın kullanıldığında keçi sütü sabununun hem cildi beyazlaştırdığı hem de sivilce ve siyah noktalardan arındırdığı bilinir.

Sabun kimyasal değildir ve cilt pH'ına uygundur bu sebeple akneli, sivilceli ciltlere tahriş etkisi bırakmaz, zarar vermez. Yani sivilceli ciltler de kullanabilirler korkmadan.
Sivilceli ciltlerin en büyük problemi yıkama yaparken oluşan sızıdır. Sivilceler ile başa çıkmak için keçi sütü sabunu iyi bir seçim olacaktır ve zamanla sivilceler de geçecektir. Aynı zamanda sivilceden kalan izleri de geçirir.
Keçi sütü sabununun say say bitmeyen faydalarıydı bu maddeler. Umarım işinize yarar.
Cevap
3Cevap
O kadar çok yöntem varken bunu tavsiye etmem 🙃
Sabun degil de bunun için tonik falan kullanman gerek
Bak şimdi hepsini karıştır. önemli olan eldiven ile sur.. olmaz İse olan bu..
Kopurtup yüzune bocalıyorsun ovalayip duruluyorsun
Canım benim sabun kullanmayı da mı bize soruyosun
Ben eşek sütü kullanıyorum
Bana iyi gelmişti ama vaov bir etkisi yok.