AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
4 ay da gecmesi gerekirdi hormonal bir durum var ortada kadn dogum uzmanına git polikistik over olabilir
O da olabilir. Ama yüzüm çok sivilceli değil ki 4 5 tane var tabi üzülüyorum çok lekem var nedense
Kutular kaç mg?
Aknetrent kullanıyordum ben. Sabah 10 mg, akşam 20 mg.
Belki yüzündeki hasar fazladır, vücut atmaya devam ediyordur.
İlk ay 20 mg kullandım ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci ayda sabah 10 akşam 20 mg kullandım yarın 6. aya geçiyorum.
Ben 1 sene kullandım canım. Daha fazla kullananlar bile var. Yavaş yavaş vücut azaltacaktır. Stres yapma.
İnsan kendi yüzünü böyle gördüğünde dayanamıyo ki ben çok üzülüyorum bu ilaca başlarken umutlarla başladım hayaller kurdum ama yüzüm hala kötü sorun ne anlamıyorum
İlaç vücuttaki tüm akneleri püskürtüyor. Kullanmaya başladığında az olsa da kullandıkça artması normal. Bitmeye başladığında bebek gibi olacak yüzün : )
Sence doktor değiştirmeli miyim? Birde teşekkür ederim yazdıkların için bu arada lekelenmeye çok müsaitim ben o da benim aynada kendime baktığımda değişim yok sanmama sebep olabilir 🤔
Bende de öyle. Çillerim var ama leke gibi geliyor gözüme. Doktoru değiştirmene gerek yok. Hepsi aynısını yapıyor zaten. Yanına krem falan da vermiştir. Güneş kremini ihtimal etme kesinlikle. İlaç çok leke atar.
Doktor değiştirmeyi düşünme sebebim gittiğim doktorun aylardır mg mle oynamaması? Yani ne artıyor ne azalıyor ve ilgili d3ğil pek
Hani belki yeni doktor mg mi artırır bu 6. ayda
Aslında hiç doktor değiştirmekle uğraşacak gücüm yok sadece çok korkuyorum yüzüm böyle kalacak diye bu yüzden belki de yüzümün geçmeme sebebi doktordur diyorum
Ben kullanmaya başladığım günden bittiği güne kadar aynı mg’ları kullandım. Doktorla ilgisi yok. Doktorun yapabileceği bir şey yok çünkü. Yüzün temizlenene kadar kullanmak durumundasın
Hiç mg n değişmedi mi o nasıl oluyo ya
Değişmedi. Gündüz 10, akşam 20’ydi benim. 1 sene boyunca hep aynı kullandım
Bende şu an o şeklideyim mg olarak 😇 demek az çok benzer bi sorunla başlamışız. Sizin de altıncı ayda yüzünüzde birkaç sivilce birkaçta kabarıklık var mıydı çünkü bende var
Vardı tabi. Yüzüm aşırı kuruydu ve rahatsızlık duyuyordum. Bende pek yoktu. Beyaz tenli olduğumdan mor mor gözüküyordu be rahatsızdım. Hepsi geçti çok şükür
Bende açık tenliyim şansa da yanaklarım daha açık 🤔 ve zaten sorun yanaklarımda 😳🤠🤠🤠 izler nasıl geçiyor neler yaptınız?
İlaç kullanmayı bıraktıktan 1 ay sonra tek tük çıktığı oldu ama çok stres yapmıştım. Doktor normal olduğunu, artış olursa tekrar başlayabileceğimizi söylemişti. Şu an çıkmıyor ama
Bu arada beni rahatlattınız teşekkür ederim sizinde 6. ayda benzer sorunlar yaşamanız yalnız olmadığımı hissettirdi
Bu tedavi bittikten sonra krem tedavisi başlıyor. Doku bozukluğu dolduruyor ama uzun bi tedavi süresi gerekiyor onun için
Tabii ki. Çoğu kişide bu var. Tek sende olmuyor merak etme ☺️
Krem tedavisine benim daha çok vardır herhalde çünkü ben daha hap kullanıyorum ah zaman hemen geçsin istiyorum ahshhs
Haptan sonra direk başlıyor. İzlerin yoksa gerek bile olmaz
İzlerim çok var yüzüm kırmızı noktalı ama dokunduğumda o kısımlar hiç pütürlü değil
Onlar ilaçla ve ilacın yanında verilen kremlerle geçiyor. Bahsettiğim deride bozukluk
İlacın yanında verilen kremler ne
Magnis vermişti doktor bana. Onu yüzüm için kullanıyordum. Hametan’ı da dudağım için vermişti.
Yardımların için cevapların için teşekkür ederim bi gelişme olursa haberdar ederim öptüm🧚🏻♀️💘🧚🏻♀️
Mutlaka haberdar et. Dikkat et kendine. 😇
Mgsi azdir
Ya birinci ay 20 mg 2. 3. 4. 5. Ay sabah 10 akşam 20 mg kullandım
Cokta az degilmis aslinda. Demek ki sen 1 sene kullanacaksin. Yani 6 aydan fazla. Peki kan değerlerin nasil
Doktor tedaviye başlarken bana 6 ay kullacağaımı söylemişti çünkü zaten yüzümde çok bişey yoktu kan değerlerim normal diye biliyorum yoksa devam edemezdim herhalde..
Bir anormallik var demek ki hala gecmedigine göre
Acaba doktorum benim mg mi ayarlayamadı mı? Yoksa daha mi uzun kullanmam gerek bende mi sorun var of ya :(
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!