Güzellik & Bakım Roaccutane tedavim bitti ama hala sivilce var? penamurphy9 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 7 ay roaccutane/zoretanin kullandım ama hala yüzümde kızarıklık ve deri altı sivilce var 3 4tane Güncellemeler+1 yıl Olabilir 1 bucuk ay sonra bi daha gel kontrole dedi cunku yarin gidicem sivilce yok pek yüzümde iltihaplı sivilce hiç yok kızarıklık var iz gibi Roaccutane tedavim bitti ama hala sivilce var? Cevapla Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bence tamamen gecmesi gerekiyor 4. Aydan sonra ama bünyeye göre degisir duzenli kullan ilacları 0 0 Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Benim 5. ayda bitmişti sanırım, seni doktor mu bıraktırdı neden sivilcen varken bıraktırdı ki? 0 6 Yorumla penamurphy9 +1 yıl Valla bilmiyprım yarın gidicem bi daha 7 ay kullandım son 2 ay 80mg kullandım bide Yorumla penamurphy9 +1 yıl Doktor bıraktırdı Yorumla merdümgiriz +1 yıl Maksimum dozu kullandın belki de :/ Bir süre ara verip tekrar başlatabilir Yorumla penamurphy9 +1 yıl Olabilir 1 bucuk ay sonra bi daha gel kontrole dedi cunku yarin gidicem sivilce yok pek yüzümde iltihaplı sivilce hiç yok kızarıklık var iz gibi Yorumla merdümgiriz +1 yıl kızarıklıklar, izler geçmiyor pek. onun için sonrasında krem veriliyor ilaç bittikten sonra kullanman için. ama deri altı sivilcenin geçmesi lazımdı Yorumla penamurphy9 +1 yıl Fito krem kullanıyorum Şu an yarın ne dicek bakalim doktor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence tamamen gecmesi gerekiyor 4. Aydan sonra ama bünyeye göre degisir duzenli kullan ilacları
Benim 5. ayda bitmişti sanırım, seni doktor mu bıraktırdı neden sivilcen varken bıraktırdı ki?
Valla bilmiyprım yarın gidicem bi daha 7 ay kullandım son 2 ay 80mg kullandım bide
Doktor bıraktırdı
Maksimum dozu kullandın belki de :/ Bir süre ara verip tekrar başlatabilir
Olabilir 1 bucuk ay sonra bi daha gel kontrole dedi cunku yarin gidicem sivilce yok pek yüzümde iltihaplı sivilce hiç yok kızarıklık var iz gibi
kızarıklıklar, izler geçmiyor pek. onun için sonrasında krem veriliyor ilaç bittikten sonra kullanman için. ama deri altı sivilcenin geçmesi lazımdı
Fito krem kullanıyorum Şu an yarın ne dicek bakalim doktor