Hayır Sakın peelengi kullanma o daha çok çıkartıyor ben 2 hadta kullandım Allah kahretsin daha çok çıktı o zaten Sivilcesiz yüzler içinmiş Sivilceyi daha öok dağıtuyomuş yani bize göre değil
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aaa benimde kullandigimdan beri gecmiyor zaten cok sagol
Cidden bilgisizliğime denk gelip almıştım Yüzüm sivilceli özellikle çene ve alın bölgem Cidden hayatımda hiç görmediğim kadar sivilce çıktı sonra aldığım yere sordum kıza dedi ki bu zaten sivilce yi önlemek için sana göre değil 🤦♀️
Geçiremedim ki hala çıkıyo Keçi sütü sabunu mu dersin seninki gibi her şeyi denedim bir sürü ilaç kullandım yine geçmedi Şimdi kükürt sabunu kullanıyorum bakalım nolucak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba.
Öncelikle sabun kullanılıyor. Sonrasın da peeling kullanablirsiniz.
Merhaba.
Sabun kullanılmalı. Peelind daha sonra.
İlk sabunu kullanmalısın çünkü sabun yüzü temizleme görevini alır yüzünü sabunla temizle sonra peeling yap bacım
Sağdakini günde 1 kez kullan sabah veya akşam, yüzüne masaj yaparak uygula sonra bol suyla durula, işe yarıyor biraz
Bende hic bi ise yaramadı ya
O zaman sebamedin var face wash köpük, onu dene bide
peeling etkiliymis, birinden birini kullan ikisi birden cildine zarar verir
Hangisi en etkili sizce
sagdakini yap
Hayır Sakın peelengi kullanma o daha çok çıkartıyor ben 2 hadta kullandım Allah kahretsin daha çok çıktı o zaten Sivilcesiz yüzler içinmiş Sivilceyi daha öok dağıtuyomuş yani bize göre değil
Aaa benimde kullandigimdan beri gecmiyor zaten cok sagol
Cidden bilgisizliğime denk gelip almıştım Yüzüm sivilceli özellikle çene ve alın bölgem Cidden hayatımda hiç görmediğim kadar sivilce çıktı sonra aldığım yere sordum kıza dedi ki bu zaten sivilce yi önlemek için sana göre değil 🤦♀️
Ya benimde cene ve alin baska yerde yok. Sen nasil geçirdin ordakileri
Geçiremedim ki hala çıkıyo Keçi sütü sabunu mu dersin seninki gibi her şeyi denedim bir sürü ilaç kullandım yine geçmedi Şimdi kükürt sabunu kullanıyorum bakalım nolucak
Bende o yollardan geçiyorum keci sutlu sabun onerdiler cildimi kurutuyor sadece
Ve hiç bi işe yaramıyor yapacak başka hiç bi çözümüm kalmadı sinirden ağladığım zamanlar bile oluyor o yüzden son çözüm dermapen gibi
yüze sabun pek kullanmamak lazım
Bunun adi yüz sabunu zaten. Peeling etkisi veriyor sivilce icin biri önermişti
olabilir ama sabun genelde yüze zarar veriyor içeriği temiz bir yüz temizleme jeli kullanmak daha faydalı
Sabunla yüzünü tenizle. Once yağ gitmesi lazim
Cok tesekkurler ❤️
Rica ederim. Vaktin olursa eger bana mesaj at. Bi kac dogql onerim var aslinda. Bu tarz urunleri genel olarak kullanmayi dogal bulmuyorum
Sorunu gizliden cikartabilirsin
Tmmdir
Sabun önce olur