Sağlık Nişanlımın çok sivilceleri çıkmaya başladı, ayrılmalı mıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bikaç aydır çok sivilcesi çıkıyor güzelliğini kaybediyo ayrılsam mı sizce Güncellemeler+1 yıl Trol yaptim herkes demedigini birakmamis ya😅😅😅 cok seviyorum ayrilinir mi hic Nişanlımın çok sivilceleri çıkmaya başladı, ayrılmalı mıyım? Cevapla Sivilce Soruları Nişan Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
persordinary Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Onun için birlikteysen ayrıl zaten o kız daha iyilerine layık 0 0 Yorumla
Fotobokimakinesi Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ne gerizekalilar var ya ayril kurtulsun senden. Sen bu kafadaysan her halukarda aldatirsin veya bosarsin zaten. 1 0 Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Senin gibi bir gerzekle sevgili olmuş da, sivilcesine mi takıldın ulan 😂 2 0 Yorumla
scottishinannesi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl nişanlın çok şanssız senin gibi bir oğlana sahip adamı geç erkek bile yakışmıyor sana 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Saygisiz Yorumla scottishinannesi +1 yıl umarım geberirsin sivilcesi olduğundan bir kadını üzmeyi düşündüğün için amin Yorumla Soran +1 yıl Sen Çok yaşa ya Yorumla
ᴊ4ꜰ__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nasil nisanlisin lan tedavi gorur hastaneye gitmeyi akil edin 1 0 Yorumla
SlimShadyisBack Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ayrılma yanında ol. Birlikte bi tedavisine çaresine bakın!! 0 0 Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Eger bir insanı yüreği değilde güzelliği için seviyorsan hiç sevme daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızı güzelliği için sevdiysen senden ona hayır gelmez. Ne gereksiz saçma sapan sorular soruyorsunuz anlamıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mal mısın bunun yüzünden ayrılmayı düşünüyosan zaten direk ayrıl rahat bırak kızı 0 0 Yorumla
EMReANT Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Salak salak düşünme ya sen siviliceliri geçince iki bacağını kaybetsen sivilcemi iki ayak mı kim bakar sana o anda annen bile öfleye öfleye bakar ne oldum değil ne olacağım düşün 0 0 Yorumla
ss6677 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Seviyorsan ve şu an nişanlısın bı sivilce sebeb olmamali sonuçta evlilik yolunda ilk adım.. 0 5 Yorumla scottishinannesi +1 yıl sivilceyi baane eden adm severmi sence gebersin bu adam umarım Yorumla Soran +1 yıl @scottishinannesi sanane mk giren cikan mi var sana kaltak Yorumla scottishinannesi +1 yıl kaltak annendir Yorumla ss6677 +1 yıl Nikah memurun sorularini biraz ciddiye almak lazım bence evlenmeden önce Yorumla Soran +1 yıl @scottishinannesi kaybol Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ulan benim bipolarım var günde 177263 kere nişanlıma senden nefret ediyorum diyorum adam bırakmıyor beni sen ne ayaksın la 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Acidim. cocuga Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende nişanlına Yorumla
oylesinebiriyimben06 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ayrılmalısın bence... nişanlının senin gibi biriyle olup kötü bir hayat geçirmesini istemem. 1 0 Yorumla
Daphnne Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ayrıl lütfen. Senin gibi birinden kurtulsun kız 4 0 Yorumla
yaramaz7kedi Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Sevseydin bunu buradakiler bırakmazdın, Ayrıl kıza yazık etme 0 0 Yorumla
Kertelemeyenkele84 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Babanın mınna koyim ki condom kullanmamış o gece.. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Annenle yaparken bende kullanmadim evladim Yorumla Kertelemeyenkele84 +1 yıl Bence de sen o kızdan ayrıl ve çıktığın deliğe geri gir boydan… Yorumla scottishinannesi +1 yıl o kadar haklısın Yorumla Kertelemeyenkele84 +1 yıl Sinir etti gece gece Yorumla
MezunOlamayanKız Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ayrıl ve kendinden kurtar kızcağızı. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Keşke ölsen 😏😏 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok canımsın keşke ölsen 😏😏😏🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Onun için birlikteysen ayrıl zaten o kız daha iyilerine layık
Ne gerizekalilar var ya ayril kurtulsun senden. Sen bu kafadaysan her halukarda aldatirsin veya bosarsin zaten.
Senin gibi bir gerzekle sevgili olmuş da, sivilcesine mi takıldın ulan 😂
nişanlın çok şanssız senin gibi bir oğlana sahip adamı geç erkek bile yakışmıyor sana
Saygisiz
umarım geberirsin sivilcesi olduğundan bir kadını üzmeyi düşündüğün için amin
Sen Çok yaşa ya
Nasil nisanlisin lan tedavi gorur hastaneye gitmeyi akil edin
Ayrılma yanında ol. Birlikte bi tedavisine çaresine bakın!!
Eger bir insanı yüreği değilde güzelliği için seviyorsan hiç sevme daha iyi
Kızı güzelliği için sevdiysen senden ona hayır gelmez. Ne gereksiz saçma sapan sorular soruyorsunuz anlamıyorum.
Mal mısın bunun yüzünden ayrılmayı düşünüyosan zaten direk ayrıl rahat bırak kızı
Salak salak düşünme ya sen siviliceliri geçince iki bacağını kaybetsen sivilcemi iki ayak mı kim bakar sana o anda annen bile öfleye öfleye bakar ne oldum değil ne olacağım düşün
Seviyorsan ve şu an nişanlısın bı sivilce sebeb olmamali sonuçta evlilik yolunda ilk adım..
sivilceyi baane eden adm severmi sence gebersin bu adam umarım
@scottishinannesi sanane mk giren cikan mi var sana kaltak
kaltak annendir
Nikah memurun sorularini biraz ciddiye almak lazım bence evlenmeden önce
@scottishinannesi kaybol
Ulan benim bipolarım var günde 177263 kere nişanlıma senden nefret ediyorum diyorum adam bırakmıyor beni sen ne ayaksın la
Acidim. cocuga
Bende nişanlına
Ayrılmalısın bence... nişanlının senin gibi biriyle olup kötü bir hayat geçirmesini istemem.
Ayrıl lütfen. Senin gibi birinden kurtulsun kız
Sevseydin bunu buradakiler bırakmazdın, Ayrıl kıza yazık etme
Babanın mınna koyim ki condom kullanmamış o gece..
Annenle yaparken bende kullanmadim evladim
Bence de sen o kızdan ayrıl ve çıktığın deliğe geri gir boydan…
o kadar haklısın
Sinir etti gece gece
Ayrıl ve kendinden kurtar kızcağızı.
Türün tükenir umarım..
Umarim ciddi değilsindir
Doktora götürsene şapşik
Bu düşüncedeysen ayrıl, yazık kıza
Ayrıl sivilcesi geçince kız daha iyisini bulur
Yazıkk kafana
İn human reaction
🤣🤣🤣🤣 kafana...
Bu nasıl ilişki?