4 5 gün önce bı çıkmaya başladı durduramıyorum daha fazla çıkıyor hepsi de kafam kadar adet sonrası çıkmaya başladı ve hep aynı bölgede çıkıyor alnımda yanagim da yok ben de kükürt sabunu ve çay ağacı sos seruk sürüyorum kurutsun diye bunları bırakıp sadece su ile mi temizliyim napiyim :(
Yüzümdeki sivilceleri en hızlı şekilde nasıl sakinleştiririm?
Aspirin en ucuz ve hızlı olan sivilcilerden kurtulma yollarından biri her yerde bulunabildiği için kolayca uygulayabilirsiniz bir aspirine üç kaşık su ekleyerek yumuşatın hazırladığınız karışımı sivilceli bölgeye sürüp 30 dakika kadar bekletin kuruyup kendi kendine dökülmeye başlayınca ise bir pamukla temizledikten sonra bol suyla durulayın.
Merhaba. Düzenli olarak kil maskesi kullanırsanız sivilceleriniz kurur. Sivilce sorununuz adet döneminde oluyor sa sadece ben imex kremi öneririm gece sürün sabaha kurumuş oluyor.
İlk önce kafaya takmaman lazım ayrıca bence bu bir kusur değil. Abimde de vardı bende hiç çıkmıyordu önce kafa rahat olmalı ve kaç kere cildiyeye gitti bunun yüzünden. Geçer 2-3 haftaya olmadı doktora git baktır
Hayatım boyunca sivilcelerim hiç bu kadar aktif olmadı. Sivilce başlangıcı gördüğüm her yere kolonyağı sürdüğümde ilerlemeden birkaç günde geçerdi 😅 Ama bu kadar ilerlemiş hatta neredeyse siğile dönmüş sivilceler için önerilmedigini biliyorum. Seninle aynı durumu yaşayan çok yakın bi arkadaşım Nilera markasının sabunlarını kullandığında aşırı fayda görmüştü. Senin de araştırmanı tavsiye ederim.
Selam, Sivilceler maalesef bizi sıkıntıya sokan bir durum. Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız en başta, bunlar direkt sivilce oluşumuna neden olur. Ondan sonra yoğurt veya baldan yüzünüze biraz sürebilir ve belli bir süre o şekilde bekleyip yüzünüzü durulayabilirsiniz. Limon da önerirdim ama alerjiniz varsa limona karşı tavsiye etmem. Son olarak gül suyunu kullanabilirsiniz, gül suyunu düzenli yüzünüze sürerseniz sivilcelere faydası olacaktır.
Hormonlar tavan sanırım bu aralar yüze vurmuş. Geçer geçer.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kükürt sabunu iyi ama bence sivilce için en iyisi keçi sütlü sabun. Anında kurutuyor. Kükürt sabunuyla yüzünü yikadiktan sonra yüzün kuruyacağı için nemlendirmeni tavsiye ederim