Yüzüm aşırı sivilcelendi. Sınavdan dolayı sanırım. İnanılmaz kötü oldu. Bugün gerekçe sunularak terk edildim. Canım çok yanıyor. Nasıl geri barışırım? Onu çok seviyorum...
Yüzüm çok sivilceli diye terk edildim. Tekrar nasıl barışırım?
Böyle bi erkek müsfeddesini sevme Adam gibi iç güzelliğini seven biri çıkar karşına ama bu erkek müsfeddesini sevme ilerde senin her türlü haline şahit olacak o zamanda iğrenip soğuyup aldatır böyleleri.
Kıçına koy ver tekmeyi, üzülme. Stresten sonra da yüzündeki sivilceler geçicek ve sen onun karşısına daha güzel ve hiç eskisi gibi olmadığın bir tarz ve karakterle çık karşına. Bak bakalım pişman oluyor mu 😎
Böyleleri öyle böyle yine geri dönüyorlar merak etme 😌😎
Geri döndüğü zaman keşke o kadar üzülmeseydim diyeceksin
Barışma işte kendini çok basit gösterirsin. Sivilceler için internetten maske bakabilirsin ya da sipariş edebilirsin yüzün sıkı değilse yüz yogası ve burun yogası yap çok güzel fark oluşur ve daha albenili olursun içine sinmeyen maske olursa bana dm den yazabilirsin 🖤❤️
Demek ki ic guzelleiginin hic bir onemi yokmus onun icin ileride evlendiginiz de hamile olup kilo alinca da birakir. Yaslandigin da birakir. Bundsn hayir gelmez sen barismaya calisma seven insani her haliyle sever
Ben olsam doktora gider roaccutane kullanirdim kapak ederdim ki zaten tedavi edilmeli sivilceler uzme kendini o kötü gununde yaninda olmayacaksa iyi ki gitmis senin mutlulugun onemli olan
Sevsen kac yazar o seni sevmedikten sonra yaninda olmasi lazimdi birakmiş gitmiş boşver bence gercek sevgi bu degil cünkü Yüzünü düzelt doktora git strestendir büyük ihtimal
Yüzüne bakıp yaptır dr gidebilirsin sivilceler için. Çözümü var yani. Ama seni terkedenin yüzüne bir daha bakma. Onun kalbi sivilceliymiş ve bunun tedavisi yok. 😌
Hepimiz insanız. Bu tarz problemleri öne sürerek kırıcı olmamalıyız. Ama doğru, hepimiz insanız fakat hepimiz de anlayış yok.. Sadece insan olmakla bitmiyor işte..
Abi bide nasıl tekrar barışırım diyosun dış görünüşün için senden ayrılmış demekki dış görünüşüne bakarak seni sevmiş yani bu sahte sevgi demek boşver gitsin sahteliğini öğrenmiş oldun işte