AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
İnsan severse kusurları bile görmez yani degisik biraz yani sevmeyebilur sivilce hoş bulmayabilir ama bunu sana keske kırıcı bir dille söylemeseydii
Aynen
Erkek arkadaşınız için değil.
Kendiniz için bir cildiye uzmanı ile görüşebilirsiniz...
Kocam böyleydi. Hamilelikte akne problemim oldu. Ayni sorunu yaşadım. Üstünde kilo problemim olunca... "Senden hoşlanmıyorum, çekici gelmiyorsun artık " lafları bile kullandı. Şimdi boşanma arifesindeyiz
Senin yaşadığın sorun basit bisey değil malesef. Geç olmadan ayril derim. Seni seven her türlü sever. Benimki "sadece bir heves'tin benim icin" diye itiraf bile etti. Benim yaşadıklarımı yaşama 😔
Ay yok artık çok kötü bir durum bu üzüldüm senin adına
Yapacak bisey yok. Kader kısmet derim... Bazen ilk başta gerçeği göremiyoruz, veya "cicim ayları" mı desem... hersey toz pembe filan... Ama soruyu soran kişi şanslı, erken tespit yaptı. Umarım doğru yolda ilerler 🙏
Senin canın sağolsun 🙏🏻💞
Munderm jel kullanıyorum 2 günde bir. 3 günde bir de madecassol krem kullanıyorum cildi yeniliyor. Artı olarak günlük krem günlük temizleyicileri vs. Günlük temizleme Jeli de eczaneden alabilirsin. Saydıklarım hepsi eczane ürünü.
Herkes ayrıl demiş ama bilmiyorum bende öpmek istemezdim ama demezdim bunu
Yaş kac canm bnde. De çok sivilce. Var ama eski erkek arkadaşım hiç böyle yapmazdı sagolsun rahatsız olmazdı bu durumdann Bn dile getrdgmde rahatsız oluyormusn diye saçmalama derdi sivilce. İçin mi rahatsız olucam senden hatta gel opiyım nerede o sivilce gitsin diye espri de. Yapardı ama seninki çok kabayms 6 aylk tedaviye başla Bn gittmde yan etkilerinden çok rahatsız olduğum icin. Başlamadım hic
Sivilce kremle, yüz temizleme jelleriyle ya da kilyasal madde içeren ürünlerle geçmez. Sivilce sadece doğal sabunlarla geçer. Sana şöyle bir şey söyleyeyim benim yüzüm mayın tarlası gibiydi iki sene önce. Düzenli olarak sabun kullandım şuanda yüzümde hiç bir şey yok. Fondöten bile kullanmıyorum kullandığım yaz kış sadece güneş kremi sana önerim.
Daha iyi iste mk sonra seninle yatacak koyacak tekmeyi sizde boyle seyler istiyonuz mu istemiyonuz mu
Evliymisin o halde senle evlenirken akli nerdeydi bosan bence
Ben de istemem ve çok normal geçirecek bir sürü ilaç var aynı zamanda bol su iç yüzünü yastığını temiz tut
Öpmezse, onun kalçasını elle
Çok tatlısın bebeğim falan de, sapıtsın biraz kendine gelir 😂
Mantıklı 😂👏
Kesinlikle 😂👍
Sivilce için çok yöntem var Google amcaya sor o daha iyi fikir verebilir
İsabet olmuş öpmesin niye öpüyo :P
Cldiyeye randevu al
Demekki seni sevmiyor sevseydi sivilceni bahane etmez di
Aslında Benimde çıkıyor yaşım 24 hanımefendi, size açıklamak isterim, hiç bir şekilde ilaç veya krem kullanmayınız. Düzenli Yemeklerini yemeli, spor yapmalısınız, stres yapmamalısınız, çikolata vb tatlılardan uzak durmalısınız.
Bu kadar sivilce olan insanda garanti karaciğer yağlanması vardır. Sorunu dışardan çözmeye çalışma sorun içerde. Derhal karaciğer temizleme diyetine başla yağlı yiyecekleri ve tatlıları kes günlük egzersizlere başla. Sonra bana dua et inşallah.
Önce o kekoyu bir sal nereye gidiyorsa gitsin ! Sonra bir doktora görün belki vücudun başka bir şey anlatmaya çalışıyordur sana hormonaldir ya da vs ! Bol su iç ve yediklerine dikkat et özellikle glikoz 40 yaşnda bile hassas bünyede sibilce yapar !
Sırf sivilcelerinden dolayı seni öpmeyip uzak duruyorsa lütfen kendine bir iyilik yap onu çıkar hayatından. Sen sivilcelerini geçirebilirsin ama onun o algısı her zaman aynı kalacak. Lütfen bunu kendin için yap. Kendini de kötü hissetme.
Cildiyeye görünmeden bir şey sürme bence. Benimde 1 yıldır akneli sivilcelerim var. Doktordan ilaçlar aldım, kullanıyorum. Sevgilinin öyle yapması çok ayıp. İnsan sevdiğini dış görünüşü yüzünden iğrenir mi
Sivilce nasil duzelir bilmem.
Tek bildigim sivilcelerin ile birlikte o sevgiliden de kurtulman.
Sivilce kurtulabilecegin bir sey. Ya kurtulamayacagin bir iz olsaydi? Sivilce gibi basit bir sey ile kendini acik etmesi buyuk sans.
Bir kere kimse için kendini değiştirmek zorunda değilsin. Ayrıca böylesi fiziğine/yüzüne düşkün bir sevgilin varsa ayrıl. Zaten senin yanında yüzün için duruyorsa durmasın daha iyi! Kalbin gibi güzel biriyle karşılaştırsın inş Allah🌸
Seni çirkin bulmuyor ki eğer çirkin bulsa seninle olacağını sanmam pek. Bazı kişiler sivilceye dokunamıyor, iğreniyor gibi bir şey
Yağlı şeyleri fazla tüketme, bol bol su iç, cildiyeye git muayene ol, sivilcelerini sıkma ileride çok sıkıntı yaratabilir, cildine uygun maske, yüz temizleme jeli falan kullan özellikle Neutrogena Sivilce karşıtı serisini denemeni tavsiye ederim (sivilcelenmeye yatkın ciltler için uygun)
Bu ne saçmalık yahu.
Sevgilin seni sen olduğun için veya yüreğin için değil bedenin için sevmiş yani aklı kalbi uçkurunda olan bi erkek müsfeddesi o.
Gerçekten seven her halinle sever! Nokta.
Bu sözün altına imzamı atabilirim. Yüreğinize sağlık
Estağfurullah efendim ☺
🙂🙂
sevgilinden ayrıl seni seviyor olsaydı bunu sorun yok etmezdi
abi sivilceliysen öpmemesi normal sivilcesiz yerinden öpsün ama
Seninle cilt bakımı yapıp güzel vakit geçirmek yerine bu tavır içindeyse sevmiyor, net.
Benim eski sevgilimin de yüzünde sivilce vardı ama ben asla sorun etmez öperdim seven güzelliği umursamaz
bence o kişi seni asla hak etmeyen birisi sen çirkin de değersiz de değilsin sadece kendin için yap bu isteğini sevgilin için değil. zdrave çinko kremi var öyle işe yarayan mucize bi şey kendisi çare olacaktır sana ama sen kendini iyi hissettiğinde sana bunu hissettiren kişiyi affetme sana tek tavsiyem bu
Senin yerinde olsam ayrilirim kusur ararsan bulursun herkeste var ama kusur kaparsan iste ozaman kusursuzsun ondan sana hayir gelmez evlendigini dusun herseyine birsey buluyo cok itici
dermatologa gitmeni öneririm. Bende de sivilceler vardı güzellik merkezine gittim dermapen yaptırdım iyileşti tekrar çıktı ama dermatologa gidince 2 tane krem yazdı bana onlar çok iyi geldi yıllardır geçmeyen sivilceler geçti. O şerefsizden de ayrıl hayır gelmez sana ondan.
Merhaba sivilce nasıl geçer cevabım olarak aşırı derecede sivilce problemi var ise cildiyeciye gidin ve ilaç tedavisi uyguluyor benim azalma oldu tedavim bitti yine belli dönemlerde tek tük çıkıyor sivilce sebebi ise vücudum belli gıdalara tepki gösterip oda sivilce oluşumuna sebep oluyormuş o gıdaları yemeyi içmeyi bıraktım bırakalı sadece ay da bir kez bir tane çıkıyor
Öncelikle sevgilinden ayrıl güzelim. Ondan ne köy ne kasaba olur. Sonra doktora git. Birtedavi yöntemi önerecektir. Ama dediğim gibi buradakien önemli kısım sevgilinden ayrılman.
Seni gerçekten seven insan seni sivilvelerinden dolayı yargılamaz tam tersine seni o sivilcelerini benimseyip sever insan sevdiği birinin bir yerinde sivilce var diye iğrenemez iğrenmemeli sen de kendini asla çirkin hissetme sivilcelerini elleme zamanla geçer eğer ki çok müzdaripsen bir cildiye uzmanına görünmeni tavye ederim
Sivilcen varsa ona ne yani derdi tasası ona mı düştü ? Böyle birisiyle sevgili olacaksan hiç olma , olacaksan mutlu ol kendini sevdirecek işlerle uğraş. Hobi olabilir bu , aktivite de olabilir , psikoloji de etki eder sivilce oluşumuna bunun için kaygı yapmanın hiç manidarı yok.. İlişki biterse de bitsin toksik ilişkilerle alakan olmasın bence...
Oncelikle bu konuda net bir bilgi vericem. Sivilceleri hemen kurutmanizi saglikcak bu onerim. Cozumsuz bir oneri degil. Saglik ocagina gidip cleocin yazdiriyorsunuz. Bunu temiz cildinize sadece sivilcelerin oldugu bolgeye suruyorsunuz. Bunu surdukten sonra gunese cikmayin. Bu arada surup 1 2 saat sonra hemen yikamaniza da gerek yok. Sivilceler once kuruycak sonra temiz bi cildiniz olucak
Farmasi çay ağacı sos serumu tek geçerim 👌🏻
Hem kızarıklıklara hemde sivilceye çok iyi geliyor, ilk çok çıkartıyor yüzeye yakın olanlar sonra gittikçe azalıyor kendi tecrübemdir 😄😊
Ne kadar süre kullandın tamamen geçmesi için bende de çoğalttığı için bırakmıştım
En az 3 ay kullandım her gece ve ger sabah olmak üzere işe yarıyor düzenli kullanımda
Teşekkür ederim
düzenli cilt temizliği kesinlikle. asıl bomba olan temizlik sonrası çay ağacı yağınu sivilcilerin üzerine sürmen. hemen sönüyor kurutuyor. gerçek çay ağacı yağı olmasına dikkat etmek lazım tabiki
Cleotin t diye ilaç var onu tavsiye ederim. Krem gibi yüzüne sürüyorsun. Yüzüne sürdükten sonra güneşe çıkma iz yapıyor.
Sonra yüzünü temizle.
Ben kullanmıştı baya etkili bir şey.
Yine de kullanım talimatını okumayı unutma veya doktora danış.
Sen de onu öpme. Senin güzel yüzünde çıkan sevimli sivilcelerini beğenmiyorsa önce ondan kurtul. Ondan sonra mutlaka bi dermatoloji uzmanına görün. Zaten hassaslaşan pamuk tenine ne olduğu belli olmayan şeyler sürüp onu üzme. Cildine asla sert davranma. Herşey hemen olmak zorunda değil sabırlı ol. Hepsi geçecek.
Bana kalırsa git bi dermatoloğa görün derim. Çünkü insanların yüzünde çıkan sivilce türleri farklı olabiliyor. Bu yüzden başkasının uyguladığı bi taktik sende daha kötü sonuçlara yol açabilir. İyi bir dermatolog bul çünkü bazıları doğru düzgün bakmadan ilacı yazıp yollayabiliyor ne yazıkki.
Sivilce her insanda olur zaten gayet normal birşey. Dermatologdan yardım alabilirsin ama bence yardım alırken bu konuda bunu kendin için yap karşındaki insan istedi diye değil
Daha ergensin geçer zamanla. Roacutan diye bir hap var kesin geçirir ve bebek gibi olur cildin ama cildiyeciler çok zor yazıyor. Sevgilinin öpmediğini söyle, moralim çok bozuldu de yazar belki.
Üzüldüm gerçekten cilt hastalıgı sonuçta herkesin basına gelebilir sende oynama sivilcelerinle dermatoloji uzmanına göster zamnka gececek
Kendi adım konusaym benim begenmeyeni ben hic begenmem adama bak
Sevgilinin anormal davranışını normal görüp sivilcelerini anormal görüyorsun. Sivilceni geçirmek yerine sevgilinle ayrılmalısın
Direk çıktığı anda bioderma sebium global sür gece yatmadan önce sadece sivilce olan yerlere sabah da izleri geçmesi için bi iz kremdi ben effectha serum kullanıyorum ikisinden de çok memnunum ve her gün sabah akşam yıkama jeli ile yıka
Seni sivilcelerinle kabul etmiyorsa bas tekmeyi
Knk elma sirkesini suyun içine dök çok azıcık baya suylada aç hergün yüzünü sabah akşam yıka sirkeli su sivilcelerde iltihbp için iyidir
Dikkat et ama az sirke çok su
Denerim çok teşekkür ederim canım 😚
Rica ederim tatlım
bebeğim ilk sevgilinden ayrıl hatta sivilcelerin sevgilinin oluşturduğu stresten bile çıkıyor olabilir... ondan sonra düşünme ve yüzüne dokunma sabah akşam yıka yüzünü. bepantolü çok öneririm cilde aşşırı iyi geliyor ve akşamları buz sür yüzüne şişkinliğini alır sivilcelerinin. her halinle güzelsin öptüm
Dermatolojiye gitmek ve verdiği ilaçları düzenli bir şekil de kullanmak düzenli kullanınca etkisi olur diye düşünüyorum
Ben sirke limon ve su karışımı kullanıyorum tonik yerine cildim müsait olduğu için. Ise yarıyor cildin hassas değilse dene
Kaya tuzuyla karıştırılmış el yapımı ekşi yoğurtla karıştırıp yüzüne sür birkaç haftaya en fazla azalıp bitecektir.
Seni senin kusurlarına kabul etmiyorsa Biplersin gitsin başka birşey yazmicam ister alın ister alınma
Sivilce dudağında çıkmışsa olabilir sağlıklı da değil zaten. Ama öyle bisey olduğunu sanmıyorum. Bu çok kırıcı, bunu onunla açık açık konuş. Anlamazsa ya da burun kıvırırsa sivilcelerinden kurtul ve onu öpme. Yüzüne tükür geç.
Yanaktan öpmekten bahsediyorsak da kırıcı bir hareket ama yüzün ne derece öyle bilmek gerek. Bazen çok iltihapli durunca insan geri çekilebiliyor. Empati kurarsan sende öpemeyeceğini anlarsın. Ha o kadar kötü değilse, yüzüne tükür geç lafım geçerli.
***Eski erkek arkadaşın
seni böyle kabul etmiyorsa neden sevgili olmuş seni rencide etmek için mi?
Benimde kalçamda çıkıyor ama sevgilim ilişki yaşamadan önce kalçalarımdan öpüyor.
Bence ilişkini gözden geçir.
şeker ve süt tüketmeyi bırak bir süre.. gecmezse buna hamuru/fabrikasyon ürünlerinide dahil et.. muhtemelen yediklerine karsı alerjin var
Ne kadar kırıcı ya? Öpmüyorsa ölmesin ayrıl gitsin.
Öküz sanki sivilceyi öpecek denyo. Sen benim sevgilimsin. İster yüzün sivilce ile dolsun. Ben seni seviyorsam her halinle severim. Ayril bence. Kendini çirkin hissetme. Sivilcelerden arininca mutlu olacaksın.
Sivilce maskeleri var yapabilirsin
Önerin var mı maskelerden?
Videoları atim
Bas tekmeyi et küfürü rahatla, her tarafı kıl dolu ağzı kokan it ne zamandan beri bunar oldu
Önce sevgilinden kurtul sivilceleri bir şekilde halledersin..
Beni seven adam sivilcem var diye opmemezkik yaparsa hiç gerek yok sall