AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Sivilce olması demek çirkinsin demek değil ki. Geçmesini bekle veya tedavi ol.
Sivilcesiyle benimdir o insan.
Aşka bakışla ve sevginin katsayısı ile alakalı
Bence sivilcenden kurtulmak yerine sivilcen çıktı diye senden tiksinen adamdan kurtul sen.
Sivilcelerinden önce o erkeği bırak gitsin bacım hayır gelmez ondan
İmex sabun ile larosheposay akne setini kullanın. Birde kistin olabilir bir enfeksiyon kaynakli da veya beslenmeden olabilir.
Çözüm: sivilcelerinden kurtulma, o erkek arkadaştan kurtul. Kökten çözmek budur
Birkaç sivilce karşıtı ürün kullan
Günde 2 defa elini yüzünü yıka
Sivilcelerinle çok oynama
cildiyeye git. Aşırıysa roacctune ilacını kullan cildiye den iste.
cilt doktoruna gidebilirsin
düzenli cilt bakımı
birde sevgilni değişir
Karaciğer problemi bir doktora git tahlil yaptır onun verdiği değerler sonucu tedavi ile geçer.
Cleocin T diye bir solüsyon vardı. Ben ergenlik yıllarımda çok kullanmıştım ve işle yarıyordu
Süt ürünlerini de sivilce yapar. Bi süre o gıdaları almamanı öneririm 😊
Sivilce var die kimse kimseyi opmemezlik yapamaz seviyorsa eğer
Hemen ayrillll birakkk sende bizim gibi yalnizlar kervaninaaa katılll. Biz burda asla birinin iliskisinin devam etmesini istemeyiz en kisa surede ayrimasini isterizzz. Asdgkl
Öyleyse canm çok afedersin de senin bo*unu öpsün o kişi veya kişiler. Oldumu canım .
ıstırırım onun sivilcelerini... patlatırım, emcüklerim.. kurban olsun sivilcelerine...
Enteresan cilt bakımında geçmiyor mu bu problemler?
Ondan ayril. Hasta oldugun icin bir yerine bir sey olsa birakir omur boyu gitmez bununla
Herkes çok kınamış da beni annem bile olmuyor sivilceler yüzünden onu ne yapıcaz 😂😂
*öpmüyor
Dua et erkek arkadaşın var ben 25 yaşındayım bir kız arkadaşım bile olmadı
Yüzüne kese kağıdı koyup işini görmek isterse ayrıl direkt
Sivilceler geçer de ondan birşey olmaz. Dönsün kıçını öpsün ne yapayım 😂
Her sabah öğlen akşam kükürtlü sabunla yıka bir ay gibi bir sürede kuruyacaktır
Sivilce çıkmayan insan var mıdır bilmiyorum en basit uyku stres ve beslenme bile etkiliyor çıkabilir insanız normal bir şey ama sevgilinin tavrı hiç normal değil bence sana kendini kötü hissettiren biriyle niye devam edesin ki?
Sana kendini çirkin hissettirmeye hakkı yok
Haklısın 👍
Durum o kadar kötüyse doktora gitme zamanı gelmiş
Geldi
Git.
Sevdiğini düşünmüyorum seni
İnan bende düşünüyorum ümidi kestim artık
Bencede kes çok zorlama
Ben kendimi sivilcelerimle seviyorum artık onun sevmesine gerek yok
O kadar mı kötü durum
Maalesef:(
Benimde eski kız arkadaşım öyleydi ama sorun olmuyordu ya hatta o sorun ediyordu bu durumu
Bencede sorun olmamalı elimde olan durum değil çıkıyor işte
Bir süre sonra Gecicek sonuçta o zaman nolcak 😂😂
O zaman da sevmezse bahanedir sivilce bence
Yani 🙃🙃 ama ne bilim sonuçta sonradan çıkmadı yine vardı ve yine seninleydi doğru mu?
Doğru ve bunu bile bile benle evlendi
Evlendi derken 😂😂😂 sevgilim yazmışsın yanlız eşim değil 🙃🙃
Eşim işte belirtmemisimdir 😂
😂😂😂 daha güzel yerler var oralara bak de öküz de 😂😂
Aynen öyle kendimi sergiliyor um eşi olarak ona tam öküz güzelim ama değerimi gram bilmiyor;)
Mal işte napican 😂😂😂
Sen daha iyi bilirsin tabi biz göremiyoruz 😂😂
Maalesef 😂
Ne yazık ki 🙃🙃
Kesinlikle 😂Allah hakkımda hayırlısını eylesin inşallah
Amin inşallah🙃🙃 ama merak ettim durumunu sahsen
Yüzümu mü
Yani 😂😂
Farkındayım yardımcı olmaya çalışıyorsunuz teşekkür ederim çok:)
Gönül ister komple ama zannetmiyorum 😂😂
Rica ederim 🙏🙏
Evet yinede sağol 😂
🙃🙃
🙃🙃
Bu arada kaç yaşındasın
21yasindayim
İyiymiş
İlk önce kendini sev ve cildiyeciye gözük daha sonra sevgilinle o lan ilişkini gözden geçir..
1 tatlı kaşığı karbonatla 1 tatlı kaşığı suyu karıştır yüzüne iyice yedir 5 dakika sonra ılık suyla temizle faydasını kısa sürede göreceksin , sabahları limonda sürebilirsin veya bunlarla ugrasmak isemiyorsan yüz temizleme jeli al daha güzel olur :)
Maya maskesi yap duzenli yap kuru maya ılık süt ve bir paket maya karistir cildini karincalandiracak o yuzunde kuruyana kadsr cekene kadsr kendisini tut yuzunde içine hatta birazda limon sık inan çok işe yarayacak
Eğer bundan kendin rahatsız oluyorsan cildiyeye gidip yüz tipine göre bir tedaviye başlayabilirsin bu sayede çok yakın arkadaşım kurtuldu sivilcelerinden erkek arkadaşının davranışı da aşırı kırıcı bunu onunla konuşmalısın
Knka bence seni olduğu gibi sevmeli hepimiz insanız herkeste sivilce olabilir ki sırf erkek arkadaşın gitmesin diye geçirmeye çalışma, kendin için uğraş. Sivilce kurutucu kremler var ama bence doktora gidip eğer çoksa ilaçla kurutmalısın.
Merhaba canım bak şimdi sudocrem diye bir krem var ve o kadar etkili ki sivilceler cilt lekelerine muhteşem bişey ben kullandım herkes dışlardı beni ama artık yok öyle bişey çok şükür bitti mis gibi oldu cildim sana da öneririm kullanmanı
Sivilce herkeste olan birşey normal , ama eğer onun dudağı senin sivilcelerine gelecekse bence opmemekte haklı yani insan öpemez, bende öpemem. elini , boynunu falan öperim. Bakim yap, doktora falan görün bence. Duzelir inşallah
eğer fazlaysa sivilce problemin dermatologa görünmelisin. cilt tipini eğer varsa rahatsızlığını bilmeden bir şey sürmemelisin. sevgiline gelince o adamın layık olduğu tek şey terk edilmek ama yine de tabii ki karar senin..
Yerinde olsam önce o sevgiliye güle güler der sonra evrim geçirir onu krize sokarım. Çünkü kız olmak ✌🏼
Sivilceden sebeplerle öpmek istemiyorsa o öyle bir insan sen beğenir misin?
Hani sivilce olan yeri ben olsam öpmem ne bileyim boynunu öper saçını öper yüzün full sivilce olsa öpmek isteyen bir yerinden öper yani illa
Ohh iyi yapıyor... Hep kadınlar mı erkekleri ezip incitecek? Biraz da kızlar üzülsün... oh...
Seni sevmiyor demek seni seven olduğun gibi kabullenecek
Demek ki seni sadece dış görünüşün için seviyormuş. İçini sevse her halinle ona güzel gelirdin. Bence bu tarz bi kişiyle devam etmene gerek yok.
Keçi sütü sabunu ve serumlar bunlar işe yaramazsa doktora başvurmalısın bi kaç merhem sayesinde bi kaç haftada bişey kalmıyo çok yoğunsa git bence
Bir insanı sevdiğinde sivilcesi kilosu vs bile gözüne kötü gelmez ve iğrenmezsin sivilcelerinden kurtulurken erkek arkadaşından da kurtulmanı tavsiye ediyorum
Bak kil maskesı yap asprınle karstır haftada bır yap hergunde havuc rendele suyunu pamuk yardımıyla yuzune sür yat gece sabahta yıka canm hergun yap bunu
seven dokunmadanda sever kullanmak isteyen dokunmak ister
En iyisi cildiyeye gidip cildine uygun ilaç kullanmak. Verilen tarifler herkeste etki eden bir şey değil bazıları yüzünde daha çok sivilce çıkmasına neden oluyor.
Sogursa kibarca bir bay bay.. insan sevdiği kişiye dair her şeyi sever. sivilce de sana ait sana dair değil mi? Seni üzen insanlardan uzak dur. stres de sivilceye neden olur.
Bende aşırı sivilceli bir suratı öpmek istemezdim, bir dermatologa götürürdüm.
Tuzlu su, deniz, limon dilimini yüzünde ovalamak, doktordan krem...
Yüz nakli de olur
Ay hayır bunlar çok zararlı yapmayın lütfen, cilt bariyerini mahveder
Soruyu bence yanlış sormuşsun, erkek arkadaşından ayrılma tüyoları falan istemeliydin
Ayrıl kuzum. Sivilce için opmeyen sevgili mi olur. O senin sivilcelerini bile haketmiyor diyem ben sana. Sen nasıl geçer diye uğraş ilerde çok ugrasirsin
Çekirdek, çok yağlı şeylerden kaçın ve gece uykusu çok önemli. Baktın düzelmiyor bir doktora görünmen şart. Ama 16 17 18 yaşlarındaysan sivilcelerin olması normal
Tut dudaklarına yapış
Sabah akşam yüzünü yıkama kremleri filan var al bakımını yap
Sen de bak cildine gerekirse doktora git kimse istemez ki sivilceyi öpmeyi tenini öpmücek sivilcemi öpücek oda haklı
sivilcelerini dert etme eminim güzelliğine güzellik katmışlardır böyle bi erkek için moral bozmaya değmez ayrıl gitsin
Ayrılabilirsin mesela nasıl yani sivilcen var die öpmek istemiyor seven insan sivilceye güzelliğe falan bakmaz nasıl saçma şeyler ya
Özgüvenini kırar o durum ya
Kırıyor
Çok ayıp yaptığı. Saygısızlık etmiş.
Seni öyle istemiyorsa hadi ordan et gönder gitsin sivilcerin içinde eczanede kremler var onları kullanırsan bir aya geçer