normalde sivilcem çıkmaz ama hep böyle önemli günlerde hayattaki şansım işte çıkıyor..
çıkmaması için ne yapayım?
çıkmaması için ne yapayım?
Sivilcelerin çıkmaması için sağlıklı beslenmeli. Cilt tipinize uygun sivilce karşıtı olan kremler kullanıp maskeler yapabilirsiniz. Her şeyden psikolojiyi diri ve güzel tutmak en iyi yöntemdir.
Ben galiba soruyu görmek de geç kaldım 😔🤦🏻♀️ama öncelikle Allah'ım çok mesut etsin çok sevindim gerçekten🤲🏻🌼.. bence yüz temizliğine normalde ne kadar önem veriyorsan bir tık daha fazla önem ver stres yaptığın için olduğunu düşünüyorum sen sadece biraz da ekstradan ilgilen ve içinden "ben zaten normalde yaptığım günlük bakımdan çok daha iyi bir bakım yapıyorum" dersin ve vücut biraz daha rahat olur böylelikle bedenin çok kendini sıkmaz zaten ben elimden geleni yaptım dersin yani anlatabildim mi bilmiyorum kuşum inşallah anlatabilmişimdir ben böyle yapıyorum ve emin ol işe yaradığını fark edeceksin özel günlerimde ben böyle yapıyorum 🍃🐔
Cevap
3Cevap
Çikolata, kuru yemiş, kızartma, cips bunlardan uzak dur.
Sen kafayı yemişsin onlardan uzak dursa daha çok sivilce yapar
@rüzgarerdgn asıl saçmalayan sensin ben bunların hiçbirini yemedim 1 ay yüzüm bebek gibi oldu bir tane çikolata yer yemez sivilce çıktı yine. Mantıklı ol azcık
Her insanda değişiyor herkesin cildi bir değil bende mesela hiç yok hiçte çıkmadı
@rüzgarerdgn senin cildin de çıkmıyor diye insanlara bu kötülüğü yapamazsın
En büyük kötüler insanlar zaten
Sadece fikrimi paylaştım burda neyse herkes bildiğini okur
@rüzgarerdgn fikrini git kendi görüş alanında paylaş o zaman herkese aynı hak verilmiş.
Tamam yazsam yeterli mi yoksa tartışmaya devam edelim mi
@rüzgarerdgn yeterli
yağlı besinlerden uzak durursan engellersin.
Hayırlı olsun canım. Stresli misin
Öyle birşey yok çıkmayan birşey engellenmez
Ben oturup aglardım
bnde oturup ağlıyorum Şu an ya çıkarsa diye😂😂😂
Bol yüzünü yıka temiz tut
Gerdekte geçer sivilceler. Patlar😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?