Arkadaşlar yanağımda gördüğünüz bu sivilce izleri 2+ ay kadar bulunuyor. 1 2 tane sivilce çıkmış dün onlar gider 2 gün sonra. Eskiden kist kist çıkıyordu , sabah kalkıyordum yanağımdan iltihap akmış böyle yastığıma o kadar kötüydü. Onların izleri hep kaldı diğer yanağımda da var göründüğü gibi Şimdi beslenme programımı nasıl yapmalıyım? Elimde bulunan acnelyse var 5gündür kullanıyorum yanağıma, minik minik ama çok çok ufak soyulma oldu o da ip gibi bişeydi. Daha da bir şey olmadı. Nasıl bir yol izlemeliyim yazarsanız. Teşekkürler.
geçmesi lazım bilmiyorum sürekli aynı yerde sivilce çıkıyorsa geçmemesi normal ama eğer bunlarla alakalı değilse bir doktora gözük mutlaka evdeki yöntemler biraz hikaye kalıyor ama şu içmeye devam et o cidden çok faydalı ama su içiyorum diyede yağlı kızartma çikolata cips şeker falan istediğini yiyemezsin
sana şöyle bir şey diyim, şeker yağ yememek gerçekten imkansız. Annen kek yapar tatlı yapar az da olsa yersin mesela haftada 1 2defa benim için geçerli. Yediğim yemeklerde az da olsa gene yağ bulunuyor. Yani ne yapacağım bilmiyorum Ton baliği aldim mesela omega 3var diye sağlık için daha bi sonuç yok
yemek ye tabiki yemek sorun değil ama şeker çok etkiliyor şeker yemek istiyorsanda meyve muz çilek falan ye çikolata falan zaten yersen her şekilde çıkar bilmiyorum ne miktarda yediğini annem falan yapar azda olsa yersin falan demişssin sana göre az bana göre çokta olabilir yediğin miktar onu bilemiycem ama en azından sadece hafta sonları ye mesela imkansız değil yemeyince alışıyorsun yemekte yağ falan diye onları kısıtlamaya gerek yok sadece patates kızartması kızartılmış şeyler fazla yeme onun dışında zaten herseyde yağ var yemek tabiki yiyeceksin
ben her ay düzenli olarak yaparım sivilce maskesi ilk önce dolaptan yarım maya çıkar sonra eriyince üstüne limon sür hemen sicvilceler gidiyor 45 dk yüzünde beklet
ya dedigim gibi izleri kaldı roacutanne aktifleri öldürmek için türetilen bir ilaç. Bu 2 tane aktif olan zaten 2 gün sonra geçicek iltihapli değiller. Fakat izleri kalacak onlar sorun. Yani bana iz kremi lazım veya iz giderecek bir yöntem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
o kırmızı izler zamanla düzelir ama önemli olan yeni bir tane daha sivilce çıkmaması o yüzden doktora git yediklerinede dikkat et ve bol su iç
valla 3 ay oldu gecmiyor izler
inanirmisin bak 1.5lt su aldim onu yanimda tutuyorum dakka basi su iciyorum gunde en az 3 4lt
geçmesi lazım bilmiyorum sürekli aynı yerde sivilce çıkıyorsa geçmemesi normal
ama eğer bunlarla alakalı değilse bir doktora gözük mutlaka evdeki yöntemler biraz hikaye kalıyor ama şu içmeye devam et o cidden çok faydalı ama su içiyorum diyede yağlı kızartma çikolata cips şeker falan istediğini yiyemezsin
sana şöyle bir şey diyim, şeker yağ yememek gerçekten imkansız. Annen kek yapar tatlı yapar az da olsa yersin mesela haftada 1 2defa benim için geçerli.
Yediğim yemeklerde az da olsa gene yağ bulunuyor.
Yani ne yapacağım bilmiyorum
Ton baliği aldim mesela omega 3var diye sağlık için daha bi sonuç yok
yemek ye tabiki yemek sorun değil ama şeker çok etkiliyor şeker yemek istiyorsanda meyve muz çilek falan ye çikolata falan zaten yersen her şekilde çıkar bilmiyorum ne miktarda yediğini annem falan yapar azda olsa yersin falan demişssin sana göre az bana göre çokta olabilir yediğin miktar onu bilemiycem ama en azından sadece hafta sonları ye mesela imkansız değil yemeyince alışıyorsun yemekte yağ falan diye onları kısıtlamaya gerek yok sadece patates kızartması kızartılmış şeyler fazla yeme onun dışında zaten herseyde yağ var yemek tabiki yiyeceksin
Yüzünü temiz tut, gül suyuyla temizleyebilirsin, cipsi çikolata birazcık ara ver ve argan yağı kullanabilirsin
günlük kükürt sabunuyla yıkıyorum
ardından bepanthen ile nemlendiriyorum
havlumu bile günlük değişiyorum
ben her ay düzenli olarak yaparım sivilce maskesi ilk önce dolaptan yarım maya çıkar sonra eriyince üstüne limon sür hemen sicvilceler gidiyor 45 dk yüzünde beklet
maya maskesini ben aylarca kullandim gecen sene hicbir ise yaramadi aksine cogaltti
Rouccante kullanman lazım
yuzumde 2 tane aktif sivilce var bunun icin neden roacutanne kullanmami soyluyorsun
Aktifi pasifi bilmem de baya yayılmış
Bunun yarısı kadar sivilceye arkadaşın doktoru o ilacı verdi.
3 aydır tetradox kullanıyorum sadece sivilcelerim haftada 3 5 çıkarken şimdi ayda 2 tane çıkmsya başladi
ya dedigim gibi izleri kaldı roacutanne aktifleri öldürmek için türetilen bir ilaç. Bu 2 tane aktif olan zaten 2 gün sonra geçicek iltihapli değiller. Fakat izleri kalacak onlar sorun. Yani bana iz kremi lazım veya iz giderecek bir yöntem.