Bu sivilce lekeleri İzleri nasıl geçer ne kullandiysam olmuyor psikolojim bozuldu artık insan içine çıkasım gelmiyor bazen the purest ürünleri kullanıyorum 1 hafta 10 gündür salisilik asit toner ve sonrasında niaci. serumu daha ne yapabilirim 😑 ?

Bu sivilce lekeleri İzleri nasıl geçer ne kullandiysam olmuyor psikolojim bozuldu artık insan içine çıkasım gelmiyor bazen the purest ürünleri kullanıyorum 1 hafta 10 gündür salisilik asit toner ve sonrasında niaci. serumu daha ne yapabilirim 😑 ?
Sivilce izlerini geçirmek istiyorsan devamlı olarak cilt bakım yağları kullanabilirsin. Bu yağlar cildini temizler ve sivilcelerin azaltmaya yardımcı olur. Lavanta yağı, zeytinyağı veya çay ağacı yağı kullanabilirsin. Bu yağlar sivilceler ve sivilce lekeleri için oldukça etkili bir yağ. Ya da acnelyse veya fito diye bir krem var onları kullanabilirsin sivilcelerin için.
Selam,
Sivilceli cilt tipine uygun temizleme ürünlerini cilt bakım rutinine eklemelisin. Temiz bir cilt ve yağı iyi arındırılmış bir cilt sivilcelerin azalmasına yardımcı olacaktır.
Azelaik asit içerikli serum veya krem çok başarılı oluyor. Bir de bunu kullanırken düzenli olarak cilt temizliği ve güneşten korunmak sağlanmalıdır.
Cevap
3Cevap
Güzellik merkezlerinde akar tedavisi görmen gerekiyor ve exuviance ürünlerinden skar ve gözenek için olan ürünleri alıp kullanman gerekiyor. Güzellik merkezine gitmek istemiyorsa da sadece söylediğin markanın ürünlerini kullanarak ya toparlayabilirsin ve tabi güneş kremi de kullanılmalı.
The purest kullanıyorum toparlamaz mi geneli iz leke zaten
The purest gibi markalar cildin tedavi edildikten sonra günlük rutininde kullanılabileceğin hafiflikte ürünler üretiyor. O marka ile toparlayamazsın. @Gizliuye45732001
Sizin dediğiniz ürünlere baktım baya pahalı bütçem yeterli değil the puresti bile zor aldım başka onerebileceginiz daha uygun fiyatlı bir şey var mi
eczaneden fıto kremı al sur ben de oyleyım hafıfff azaldı karbonatla sırke karıstır yuzune sur geceerrr
Elma sirkesi mi? Benim ki geneli kalan lekeler izler aktif sivilce nadir çıkar ama arkasından bıraktığı izler daha kötü
ahhh sorma ya asıl kotu kısmı o ben de de var ve ınan 8 aydır gıtmıyor sınır oldum sırke evet ıyı gelırrr 1 ay dene tesekkur edeceksın bana
arbutin içerikli serum kullan düzenli olarak kullandığında çok işe yarayacaktır bir hafta kullandım ve lekelerimde gözle görülür fark var
Yaktırmayı denedinmi?
Nasıl yani geneli sivilce değil iz
Bana özelden yazar mısın
Gecer takma kafana
Cok kötü ya
Gerçekten mi yaa 😀
Evet kac yasindasin
21
Benim sivilceler hormanal dengesizlikten oldu2 yıldır öyle
Gelsene özelden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?