Ağda sonrası sivilce lekeleri nasıl geçer?

Merhaba arkadaşlar bugün size eminim hiçbirinizin başına gelmemiş olan bu durumdan bahsedecem ama bir şansımı deneyeyim belki yaşayan vardır. Çok kıllı bir insan olduğum için haliye sırtımda da tüyler var ben ne zaman bunları alsam acayip derece sivilceleniyor hatta tatilde insanlar sırtımdan dolayı beni hastalıklı falan sandı o derece sivilcelendi sırtım. O günden beri utanıp almadım lekeleri de uzun sürse de geçti. bir cesaret edip tekrar aldırdım sırtım o kadar sivilcelendi ki sırt üstü yatamadım ağrıdı bile. Kurudular mor mor lekeleri kaldı çok utanıyorum ilerde erkek arkadaşımla birşeyler yaşıycaz ama moralim çok bozuluyor flash işe resmini çektim gözlerim doldu ağlıyacaktım mutason geçirmiş gibi bildiğiniz her yeri yani bide kabuk bağlıyorlar mor renkteler nasıl geçiricem çabuk bir yöntem söyleyin aylık kullanımlı saçma sapan ilaçlar söylemeyin acilen geçirmem gerek bu izleri. Kese mi yaptırayım ne yaptırayım saçma sapan yorumlar yapıp komik olduğunu sanacaklar da cevap vermesin kavga etmek istemiyorum yardım edenlere şimdiden teşekkür 😞❤️
Ağda sonrası sivilce lekeleri nasıl geçer?