3 sene oldu ama geçmiyor ya kırmızı sivilce lekeleri kalmış beyaz tenliyim kötü duruyor geçer mi bunlar?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Yok abi geçmiyo dermapen yaptırdım bir sürü leke serumu kullandım geçmedi şimdi acnelyse aldım bakalım onu kullancam geçerse güncellerim seni de
012 Yorumla- Soran+1 yıl
Sendeki lekeler ne kadar süredir var
- +1 yıl
Ergenliğimden beri baya uzun zamandır var 5-6 sene olmuştur
- Soran+1 yıl
Cidmsn okdr uzun süreli mi kalıyor sıkıyor mudin peki
- +1 yıl
Müdahale etmezsen kalıyor evet ben hiç sıkmıyodum kendi haline bırakıyodum öyle çok ilgili değildim sonra cildiyeye vs gittim ilaç kullandım ama onlar sadece sivilceyi geçirdiğinden lekeleri kaldı cildim aşırı hassas ve kist sivilce çıktığında anında lekesi kalıyo lekelenmeye aşırı müsait yani
- Soran+1 yıl
Aknetrent mi kullandın
- +1 yıl
Hayır krem yazıyordu bana hep piyasadaki çoğu kremi kullandım diyebilirim djdjdkddkkd
- Soran+1 yıl
Yaşın küçükse geçer inşallah beyaz tenli olmama okdr umursamam çok beli oluyor ya
- +1 yıl
21 yaşındayım djdjdjdkdkf ben de beyazım zaten sorun o belli olması sana bir krem önerebilirim mükemmel birşey en azından hafifletiyor la roche posay effaclar duo
- Soran+1 yıl
Bende 22yim teşekkür ederim kullancağım kremi
- +1 yıl
Çok güzel bir işlem ve aslında sonuç verir ama bilmiyorum benim cildimde problem galiba sürekli tekrarlıyor tavsiye ederim ama güvenilir bir yere gidin ve sabırlı olun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Cilt tipin hassas bir cilde sahipse, kızarıklık lar çok normaldir. Özellikle dışarı çıktığında bu kızarıklıklar meydana geliyorsa, güneş olup, olmaması fark etmez cildine güneş kremi muhakkak sürmelisin. Onun haricinde, uzun zamandır bu tarz sıkıntıların var bence daha fazla uzatmadan, güzellik bakım merkezine gidip cilt bakım uzmanın cildini kontrol yaptırıp, ona göre sana tedavi sunabilir..
10 Yorumla - +1 yıl
• Aloe Vera bitkisi sivilce izlerini geçirmede oldukça etkilidir. Kremlerini alıp kullanmak yerine, bitkiyi alıp yaprağını kırıp direkt leke üzerine sürmek daha faydalıdır.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Bitikiyi nerden bulucam
- +1 yıl
Yok fayda etmiyor bende bitkisi var sürüyorum
Bende de var aynıları elmacık kemilerimde özellikle biraz komik ama tatlı duruyor. Aslında leke değiller damarlarının rengi deri yapından dolayı yüzünde belli oluyor annemin anneannemin yüzü de kızarıktır benim. Ama önereceğim 2 krem var kesinlikle araştır veya doktora görünerek kullan yani reçetesiz satılıyolar ama yine de riske atma. Madecassol ve expigment bu ikisini karıştırıp uyguluyorsun lekelerini gideriyor. İlk zamanlar kırmızı oluyor yüzün sonra üst deriyi soyuyor ve lekelerin yok oluyor tabi bunu kullanırken nemlendirici ve dışarı çıkarken güneş kremi kullanmalısın dediğim gibi lütfen kendi cilt tipine göre araştır öyle tercih et
00 YorumlaLeke serumu alın
Ve dermaroller alın
Aksamları leke serumu sürüp dermaroller yapın kısa sürede geçicektir diye düşünüyorum
Arkasında güneş kremi kullanmayı unutmayın00 Yorumlaİmm selin ciğercinin mabelend diye bir kremi canım bütün o lekeleri alıyor bir dene derim baya namı var trend yolda ☺️
00 Yorumla- +1 yıl
Üf aynen sivilce geçiyor kızarıklığı geçmiyor o kadar maske yapıyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Bol bol sıvı tüket kilo ve boya göre değişir ama en minimal takribi 3-4litre olmalıdır yüzüne hiç kimyasal vesaire süreyim deme ev yemekleri tercih et ve yemeği evde kendin yapmayı tercih et stres yapma rahat ol geçer
00 Yorumla Çünkü düzenli yüz bakımı yapilmayan ciltlerde lekeler ufak hasarlar 3 5 krem surmekle iyileşmez bu konuda blogum var cild bakımı hakkında https://nisagunlugu. blogspot. com
00 Yorumla- +1 yıl
Bırak herşeyi gratisden aldığım sabun mükemmel herşeye bin başar
00 Yorumla Fazla sıkıntının verdiği yan etki ilacı gamsızlık dene faydasını göreceksin :)
00 Yorumla- +1 yıl
3 sene geçmediyse cildiyeye gitmeni öneririm birde 6 senasta lazerle geçirme yöntemi var tabi
00 Yorumla sana kırmızı çok yakışıyor
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Nerden biliyorsun. Abi yakıştığını
- Soran+1 yıl
Vayy mantığa bak
- +1 yıl
Dermapen ile geçebilie
00 Yorumla Tek çare güneş lekesidir fondöten sür geçer
00 Yorumla- +1 yıl
Lazerle geçer canım lekeler
00 Yorumla - +1 yıl
Erkek arkadaşın seni beğeniyorsa sıkıntı yok
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok arkadaşım ben sinir oluyorum bebek gibiydi yüzüm
- +1 yıl
Şimdi büyüdün demek ki ondandır.
- Soran+1 yıl
Hiç buyumesdyim keşke
Geçer de doğru krem lazım
00 Yorumla- +1 yıl
Doktora görün
00 Yorumla - +1 yıl
Cildiye neden tercihin degil
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Akne izleri yüzeysel olabileceği gibi öncesinde görülen papül, püstül ve nodül gibi lezyonların derinliğine bağlı olarak farklı şekillerde izler görülebilir.
Akne izleri için öncellikle hekimin uygun göreceği soyucu kremlerin kullanılması uygundur
Bu kremler başlangıçta kızarıklık ve yanmaya neden olabilir. Uygun süre ve konsantrasyonda kullanıldığında birçok akne izi tedavisinde etkili olmaktadır. Soyucu krem tedavileriyle başarı sağlanamayan hastalarda peeling, dermapen, lazer gibi işlemler yapılabilir.
Bu işlemlerin olası yan etkileri açısından hekim gözetiminde yapılmaları gerekir. Akne izlerini tedavi etmek için yapılacak işlemin kişinin deri tipi ile uyumlu olması ve uygun doz, konsantrasyonlarda yapılması gerekir.
Akne izleri tedavi süreci derinin yanıtına göre uzun süreli olarak planlanır. Derinin kendini yenilemesi ve izlerin gitmesi için belli bir süre gereklidir. Bu uygulamaların yaz mevsiminde yapılması güneşe bağlı leke oluşumuna neden olabileceği için dikkatli olunmalıdır.