Arkadaşlar merhaba,yüzdeki kırmızı sivilce lekeleri nasıl geçer? Cevaplarsanız sevinirim.
Örnek resim
Örnek resim
Cildiyeye görün.Sana büyük ihtimalle Roaccutane adlı bir ilaç yazacak.Bu tür ağır sivilceler için uygulanan türden.
wwwhastaliktedavinet/roaccutane-roakutan-sivilce-ilaci-genel-baslik.html
( www dan net kısmına kadar noktaları koyman gerek link paylaşamıyorum )
Geçmiş olsun.
Doktor kontrolünde kullandım onu ben abi.1 ayda vücut iflas etti.Çaresi yok galiba başka.
Sağol abi ne diyim
Ilk once bir dermatologa gidip aktif sivilcelerin icin tedavi gormelisin daha sonra peeling prp franksiyonel lazer gibi yontemlerle izlerden kurtulman mumkun.Artik tip ilerledi bozma moralini.Fakat sivilce tedavisi uzun ve sabir isteyen bir asurec sabirli olmalisin:)
Benimkiler geçmez sırf uğraşmışsın diye en iyi cevap seçtim
Ben de kullandım doktorun hatası yüzünden organlarım iflas ediyordu.İlk ay bırakmak zorunda kaldım.Kader yani benimki.:/
Teşekkür ederim cevaplar için,boşver ya unutmaya çalışıyorum 1-2 haftaya kafaya takmam.
Aynı durum bende de var. Cildiyeden hap krem yazdırdım. 15 gün oldu fena değil. Düzelme var. Çok varsa eğer cildiyeye git.
Onlar bir boktan anlamıyor.Sağol kardeş yinede.
Gittin mi daha önce?
Gittim roaccutane kullandım.Vücut iflas etti.Bende doktora son kez randevu aldım küfür ettim.Doğru düzgün tahlillerimi bile incelemeden vermiş ilacı salak kadın.Olan ciğerlerimize oldu.
Ovvv hasar gördü mü? Kan tahlili falan yapılyor o hapta. Ben tetradox kullanıyorum. En azından biraz daha hafifi.
Yok görmeden gittim küfür ettim anlaşıldı olay erkenden.Ne güzel umarım geçer seninkiler.
Umarım çünkü insanın psikolojisini bozuyor. 6-7 aydır çekiyorum. Hiç yoktu geçen sene. Saçlarımı toplayamıyorum bile :)
Takma kafaya
Cevap
0Cevap
sivilce mendilini tavsiye ederim
Araştırıyorum sağol
doktora git, kulakdan dolma şeylerle geçmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar