Sivilceler de oluyo bir kaç aydır doktora gittim krem verdi biraz durdurdu ama asla tamamen gitmiyor en azından kirmizlik nasıl gider cilt tonum nasıl eşit olur?
regl döneminde çok stres yaptığından ola bilir ya da günlük hayatında fazla stres var bunu tek çözümü cilt dokturuna gitmek ilaç falan verirler iyi olursun ❤️
Bronzlas buhar yap yüzüne kullandığın makyaj malzemelirine 3 ay ara ver alerjik reaksiyon olabilir sadece makyaj değil tonik temizleme maske gibi şeyler de doğal takıl yani bir iki şey daha varda soylemiyim ise yariyan birseyler daha var arastirsaniz ogrenirsiniz onerecegim şey yan etkisi de olabilir vebal altına girmek istemem
Bitkisel doğal maske filan yazın ilaçlar da zaten bitki özlerinden ama kimyasal işlemlerden geçiyor yani sen kimyasal işlem yapmasan daha iyi sonuç alabileceğin işlemler var alovera ile ilgili maskeler nişasta limon nane diş macunu içeren karışımlar var işte bulursun bir şeyler anlatmak isterim ama buradan yazmak istemiyorum
Teskler eig içn belli bi yastan sonra hormonlar duzeliyor cildiyeciye gidip ilac kullanman gerek arkadas kullaniyordu birakınca sizdeki gibi olyordu ya da yedigin biseyfe dokunuyor olabilir🤷♀️
R ile başlayan bir krem losyon tarzı bir şey vardı askerdeyken devrem kullanmıştı onunda yüz hoşaf gibiydi neredeyse baya düzeldi ama ismini hatırlamıyorum
Yani kremle geçmeyebilir, doktor daha iyi bilir ama sen de kullanıp görmüşsün. Her zaman işe yaramıyor.
Cilt tonunun eşit olmaması sivilcelerden kaynaklanıyor ve her zaman fotoğraftaki biçimde çıkıyorsa sivilcelerin deri altı sivilce dediğimiz türden. Deri altı sivilcelerin ise kremlerle geçmesi pek mümkün değil. İlaç tedavisi başlaman gerekebilir. Farklı bir doktora gidebilirsin. Geçmiş olsun.