Cildimde ölü deri çok war herkes peeling öneriyor fakat sivilcem olduğu için peeling yapamıyorum daha çok sivilceleri yayarsin diyorlar olu deri için falan maske yok mu peeling maskesi falan yardım pls
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPeeling arındırma işlemi yaparken cildin yağ sebum ve ph dengesini bozar. Bu da cildinizin daha fazla yağ salgılamasına neden olur.
🌟 Peeling yerine buhar banyosunu deneyebilirsin hem cildin için daha sağlıklı bir görünüm elde edersin.
🌟 Asla sakın herhangi bir doktor kontrolü dışında ilaç sürme.
🌟 Ve sivilceli bir cilde sahip olduğundan doktora gitmen ve onun kontrolü ile hareket etmen daha iyi olacaktır..11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPeeling sivilce yaymaz
Düzenli olarak cilt bakımı yaptırın her ay mutlaka yaptırırsanız cildimizde gözle görülür fark elde edersiniz
Cilt bakımından sonra temizleme jeli peeling vs kullanımıda gereki tabi günlük olarak yüz temizliği yapılmalı nedeni ise dışarda yani havadan gelen tiz toprak vs gibi şeyler cildimizi tıkıyor budan dolayı cilt temizliği yapılmalı cildi nemlerdirmelsiniz bu yöntemleri uyguladıkça sivilceleriniz azalacaktır bir süre sonra yok denecek kadar az sivilcelere sahip olcaksınız.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılÖnce sivilcelerinizden kurutmayi deneyin limon suyu aspirin sivilcenin üzerine uygulayın gittikten sonra peeling yapın ya da güzellik bakım merkezinde uzmanlara gidin profesyonel eller daha iyi olacaktır
11 Yorumla
+1 yılKayısı ve yoğurt maskesini deneyebilirsin gadası.
Bu maske, cildin yağ oranını dengelemeye ve aknelerin iyileşmesine katkıda bulunur gadası.
1 kayısı
1 yemek kaşığı yoğurt (kayısı yogurt)
Yarım çay kaşığı kil
Hazırlanışı:
Kayısıyı blenderdan geçirip, yoğurdu ve kili ekleyerek karıştır.
Uygulanışı:
Göz çevresi haricinde tüm yüzüne sür. 20 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkaman gerekir.
Bu maske haftada bir veya iki kez uygulayabilirsin...11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
+1 yılSalatalığı ortadan ikiye kesip çatalla da üstünde hafif delikler aç ve toz şekere batırıp yüzünde gezdirip peeling yaparsan etkisini göreceksindir.
11 Yorumla
+1 yılProblemli ciltte peeling işlemi cildi agresifleştirerek kusurların artmasına sebep olduğu için tercih edilmemeli. O yüzden ne kadar doğal ürünlerle de olsa (şeker, Türk kahvesi vb.) fiziksel peeling yapmamalısın. Bunun yerine cildindeki ölü deri ve sağlıklı deriyi birbirinden kimyasal olarak ayıran kimyasal peelingleri tercih etmelisin. YouTube'da bununla ilgili çok açıklayıcı içerikler var, göz atmanı tavsiye ederim
01 YorumlaSivilceleri kurut önce. Bunun için de limon, Türk kahvesi, şeker öneririm. Sonra peeling yapabilirsin
11 Yorumla
+1 yılTürk kahvesinin telvesini kullanıyorum gerisini bilmem
21 YorumlaEn iyi çözüm kil maskeleri bence
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt