Kalici bir cozum ariyorum. Sizce ne yapilavilir?
Yuzum net duzgun olsun istiyorum delik delik degil:(
Yuzum net duzgun olsun istiyorum delik delik degil:(
Gözenekli cildin oluşum nedenleri şunlardır;
Bu nedenler cildin gözenekli yapısının oluşumuna neden olur. Gözenekli cilt nasıl düzelir sorusuna gelince yapılması gerekenler şunlardır;
Cildinizdeki gözenek görünümüne iyi geleceğini düşündüğüm ürün tavsiyelerim geliyor :) Öncelikle yüz temizleme jeli önerim Simple'ın arındırıcı temizleme jeli. İçeriğinde sert kimyasallar yok, cilde zararlı olan maddeleri kullanmadan oluşturulan cilt bakımı ürünlerini severek tercih edebilirsiniz.

İkinci önerim ise peeling konusunda olacak.

Gözenek arındırıcı bu peelingi cilt bakım rutininize eklemeniz faydalı olacaktır.
Umarım işe yarar öneriler olur :)
Aynısını ben de yaşarken bir çözüm buldum tesadüfen ve inanılmaz düzelme oldu şok oldum iki günde birincisi yumurta akı maskesi yaptım yumurta akını yüzüne sür beklet yıka ikincisi kahve ile peeling yaptım sonra kil maskesi kil maskesini gül suyuyla hazırla ve sür inanılmaz etkili ve bir de dermorollerden kullan o bölgeye ve üstüne sıkılaştırıcı bir maske ya da krem kullan allah seni inandırsın illlahlah etmişim bunları dene bizzat ben denedim onayladım çok mutluyum birkaç gündür inanlmaz silikler şu an
Bir kere dahi olda profesyonel bir yerde cilt bakımı yaptır doktora sonrasını rutin onun önereceği ürünlerle yapabilirsin anladığım kadarıyla çok yüzeysel değil sorunun
bunu bulursan nobellik olursun zaten
Cevap
3Cevap
Gözenek küçültücü ürünler var gül suyuyla tonikleyebilirsin
Cozumu yok malesef cilt bakimi sıkilastiriyor oda pahali ya
Retinoik asit, salisilik asitli ürünler kullan drcansuşahin i takip et instagrama dermotolog
ınstagramda songullka diye bir kadın var onu takip et acayip iyi yönlendiriyor
Ben bunun için çilt bakım merkezine gideceğim
Profesyonel Cilt Bakımı
Cildiye ye git spyucu krem yazar
Retinol kremler kullan..
Gözenek sıkılaştırıcı maskeler kullanabilirsin 🌸
Sigarayı bırak
Bol su iç
Gözenekler kapanınca düzelir
Sıkılaştırıcı tonik
Kum at boşluklara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?