u +1 yılBen pek bir ürün kullanmıyorum genelde zaten cildim bebek gibi ve sorunsuz bir cilt. Pirinç maskesi kullanabilirsiniz isterseniz. Bu maske genelde asyalılar tarafından çok fazla tercih ediliyor onların yüzü işte bu maske sayesinde bebek gibi ve kusursuz. Bir su bardağı su ve bir su bardağı pirinci kaynatıp suyunu yüzünüze sürün çok etkili.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok klasik gelecektir ama su içmeyi ihmal etmeyin. Sivilce türünüze göre kullanmanız gereken ürünler farklı ama cilt bakım ürünlerini oldukça az kullanmaya çalışmanızı tabsiye ederim. Ben kendim bi ara 10adımlık cilt bakımı yapardım sabah akşam sonra cildim bir türlü düzelmiyordu ve en son yeter artık dedim ve hiçbir şey kullanmadım 1 ay boyunca sadece suyla yüzümğ yıkadım. İlk başta biraz sivilcelenme olursa normal ama zamanla ayon sonunda cildim o kadar pürüzsüzleşti ki ve sonra da iki adımlık temizliğe geçtim. şu an haftada bir kere yüzümü ilk yağla güzelce gözeneklerimi temizleyip sonra su bazlı köpğren bir yğz temizleyicisi kullanıyorum. Yüzüm be kurudu ne yağlandı ne de sivilcelendi. Tabii regl döneminde hormonlarımızın dengesi değiştiğinden sivilcelerimiz artar ki bu gayet doğal💫
10 Yorumla
Öncelikle iç huzurun olmalı ve yediklerine dikkat etmeli bu direk bı ilaçla olabilecek bir şey değil olsada uzun vadede olmaz
10 Yorumla
Doğal bir cildim var, ara sıra sabun ve suyla yıkamak, bir de biraz güneşli havada dolaşmak dışında bir şey yapmıyorum. Cildin pürüzsüz olması için doğal kalması şart.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
u +1 yılNemlendirici kullanın
10 YorumlaAz yağlı beslenmeli, güneşten uzak durmalı, baharat kullanılmamalı, nemlendirici ve yüz temizleyici kullanılmalı, makyaj silmeden uyunmamali, gece yatmadan bitkisel yağlarla yüze en az beş dakika masaj yapılmalı.
10 YorumlaNe bulursak sürmemeliyiz. Bakım yağları, kremleri fondoten makyaj malzemeleri biz hep bundan kaybediyoruz. Birde bol miktarda su içip yediklerimize dikkat edersek hedef tamam
10 YorumlaTuz sabunu kullan aşko bide ipek keseler oluyo onlardan al vücudun için yüz içinde genelde doğal ürünler kullan bebeğim pahali biraz ama yapacak bisey yok
23 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler tatlım ♥️
+1 yılGüneş kremi, cildi iyinemlendirme, cildi çok iyi temizleme, c vitamini/retinol vb cilt bakım ürünlerini rutine dahil etme
10 Yorumla
+1 yılYağlı yiyeceklerden, içinde ne olduğu bilinmeyen ürünlerden uzak durulmalı
21 Yorumla- +1 yıl
Yaşım olmuş 18 Her türlü sağlıksız şeyi yedim şu zamana kadar yüzüm bebek gibi kilom 62 boy 173 Ben mi Anormalim acaba 🤔🤔
+1 yılİlk önce dertten kederden stresten uzak durulmalı daha sonra düzenli bakım ve sağlıklı beslenme
20 Yorumla
+1 yılSağlıklı beslenmek Spor yapmak mutlu olmak Bunların hepsi etki ediyor
20 Yorumla
+1 yılBenim cilt Pürüzsüz ve Neden bilmiyorum o yüzden yardımcı olamayacağım :/
10 Yorumla
+1 yılCild tipine uygun ürünler kullanılmalı ve sağlıklı beslenme ile taçlandırılmalı
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle günde en az 1 en fazla 3 maden suyu içmelisiniz sadece olması şart.
Başlangıç olarak.10 YorumlaŞebeke suyu ile yıkayın bir sefer eyüp sabri tuncer limon kolonyası yeterli erkeklerin cildine bakın bebek yüzlüyüz hepimiz
22 Yorumla- +1 yıl
Haklısın valla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSpor , sağlıklı beslenme, bol su iç, vitamin , kolojen kulllanmak , duştan sonra bakım nemlendirici vs telefonu sürekli temizle
20 Yorumla
+1 yılAcemix diye bir krem var eğer sivilcen varsa şuanda veya leke lerin bunu kullan 1 ay daha sonra gectikden sonra lekelerin ve sivilcelerin kıllı sabun al haftada 2 kez onla yıka yatarken keten tohumu yağı sur yat
10 Yorumla
+1 yılBıldırcın bokunu sulandirip 1 aspin ile karistirilip cilde 1 er halfa arayla uyguladiginda pürüzsüz bebek gibi bir cild haline getiriyor
21 Yorumla- +1 yıl
Hajskskwmxmmems
+1 yılDüzenli olarak jelle yıka noodle yeme cips yeme çekirdek yeme
10 Yorumla
+1 yılyediğine içtiğine dikkat edilmeli
20 Yorumla
+1 yılErkek olursak anca
10 Yorumla
+1 yılSadece iyi bakmak yetmiyor iyi beslenmek de lazim.
10 Yorumla
+1 yılCilt bakımı ve güneş kremi
10 Yorumla
+1 yılCilt tipine uygun doğru cilt bakımı
10 Yorumla
+1 yılZımpara, pasta, boya ve cila 😂
10 Yorumla
+1 yılSu içmeye önem vermek
10 Yorumla
+1 yılHijyen kurallarına dikkat edilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLimon sık bn oyle yapiom