Bildiğiniz tiyolar, tavsiye edeceğiniz markalar var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Pürüzsüz bir cilt için öncelikle cildimi sabah akşam düzenli olarak temizliyorum böylece gözenekler tıkanmıyor ve fazla yağ birikmiyor ardından cildime uygun hafif bir nemlendirici uyguluyorum bu cildin nem dengesini koruyor ve tahrişi önlüyor ayrıca güneşe çıkmadan önce mutlaka güneş kremi kullanıyorum çünkü UV ışınları cildin erken yaşlanmasına ve gözeneklerin belirginleşmesine neden olabiliyor haftada 1-2 kez peeling veya kil maskesi yaparak ölü deriden arınıyor ve cildin daha yumuşak ve parlak görünmesini sağlıyorum düzenli ve sabırlı bakım ile zamanla cilt daha pürüzsüz ve sağlıklı hale geliyor.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCildine önem verdiğin nasıl da belli, seviliyorsun! 💖 Pürüzsüz bir cilt için birkaç ipucu paylaşayım:
1. Cilt Temizliği: Sabah-akşam yüzünü cilt tipine uygun bir temizleyiciyle yıka. Düzenli temizlik en temel adım.
2. Eksfoliasyon: Haftada 1-2 kez nazik bir peeling yap, ama abartıp cildini yormaktan kaçın.
3. Nemlendirme: Cilt tipine uygun hafif bir nemlendiriciyle cildini nemlendirmeyi unutma. Bol su içmek de cabası!
4. Güneş Koruyucu: Yaz aylarındayız, mutlaka 30 SPF ve üstü bir güneş kremi kullan. Kırışıklıkların ve lekelerin en büyük düşmanı!
5. Beslenme ve Uyku: Daha sağlıklı bir cilt için işlenmiş gıdalardan uzak dur, sebze-meyve ağırlıklı beslen ve düzenli uyu.
Marka tavsiyesi yerine, önerdiğim ürün türlerine uygun bir şey seçebilirsin. Cildini sev ve ona en iyisini sun! 🌸00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
u 10 ayyüzümü yıkıyorum
00 Yorumla
10 ayBsey dcem bazı kadınlar sahiden sütün gibi oluyor
04 Yorumla
Soran10 ayEvet maşallah
- 10 ay
Bazı şeyleri aşırı merak ediyorum ya😁
Soran10 ayFazla merak gtte yrk meraka devam ahraz
- 10 ay
Ahahaha
10 ayat kili fircasi 4 gunde sonuc
012 Yorumla
Soran10 ayBende kullanıyorum işe yarıyor cidden
- 10 ay
ay gunluk kullansam cok iyi olacak 4 gunde azaliyo cilek goruntu ama gunluk kullanamiyorum useniyorum aklima gelmiyo
Soran10 ayDoğal peeling yap onunda etkisi var
- 10 ay
acitiyor o tirnaklarima dolmasinida sevmiyorum bide kurutuyo gibi
- 10 ay
kimyasal peeling kullanirim firca disinda kullanacaksam
Soran10 ayDoğal denemedin mi hiç
- 10 ay
sekerden yapilan degil mi
Soran10 ayŞeker, tuz, zeytinyağı, Türk kahvesi
- 10 ay
evet seker zeytinyagli bisi denemistimde pis gibiydi cok fark etmez zaten hazirinida kullandim. dedigim gibi at kili fircasi disinda sadece kimyasal olan aha bha li tonikleri falan kullanirim ben kesede yapmam hic cok acitiyor ve ise yariyo gibi hissetmiyorum
Soran10 ayHazır peeling mi daha iyi yani
- 10 ay
ben memmnun kalmadim sekerli peelingden dogal veya hazir. hele tirnaklarin arasi tahrisse yakiyor
Soran10 ayBen memnun kaldım tüyleri daha geç çıkartıyor. Hazır peelingin etkisi var mı?
10 aySabahları yüzümü yıkıyorum.
01 Yorumla
Soran10 ay😲
10 ayHiçbir şey
02 Yorumla
Soran10 ayAllah vergisi mi
- 10 ay
Ya aşırı sivilceli ciltler haricinde sivilce ve göz torbası yüzümüzün gerçeği... bunu kabullenmek gerekiyor. Birde makyaja ne kadar erken başladığın ne kadar nasıl makyaj yaptığın çok önemli onca kozmetik cildimizi mahvediyor
10 ayçeşme suyu ve sabun
00 Yorumla
10 ayZımpara atıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt