Merhaba değerli arkadaşlar. Malum havalar soğuk sıkı giyiniyoruz korunmaya çalışıyoruz ama cildimizin bazı kısımlarını soğukta bırakıyoruz :( genel olarak ellerimiz ve yüzümüz açıkta kalıyor eldiven takanların haricinde :( Hal böyle olunca soğuk hava ellerimizi kızarıklıklara maruz bırakıp çatlatıyor. Bu durum sizi üzüyor mu yoksa o kadar takmıyor musunuz?
Edit: ya söz konusu cildim olunca çok üzülüyorum :( #Subarusti
Evet üzücü
Hayır kafama takmam o kadar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elleriniz soğuktan kızarıp çatladığı zaman üzülüyor musunuz?
Eline zeytinyağı dök sıvazla ve zeytinyağı nı elleri nin her yerine yedir sonra eczanede satılan lastik eldivenden giy 1 saat bekle sonra eldiveni çıkar tek denemede sonucu gör bununbir kaç gün yapsan daha iyi olur
Yüzüme önem verdiğim kadar ellerime de önem veriyorum😊yatmadan önce mutlaka nemlendirici sürerim, soğuktan çatlamış ellere de zeytinyağı vazelin çok iyi gelir birde bephanten 😊
bazen calisan erkeklerin ellerini goruyom cok guzel ama hep mahvolmus agir is yapmaktan -- o elleri alip oksamak kremleyip ovmak istiyom ozmn agliyom icimden :(
kardeşim benim durum daha beter geçen sene yakalandığım sedef rahatsızlığından kurtulmaya çalışıyorum bazen yaralar kolay geçmiyor haftaya kan tahlili yapıp şekerimi ölçeceğim :(
En İyi Cevaplar