Yeni evliyiz, her şeyi annesine soruyor. Dün deterjan aldıracaktım istediğim markayı söyledim, dur bi annemi arayıp sorayım o ne kullanıyordu dedi. Aramış ve annesi hangisini kullanıyorsa onu almış. Bu gurur kırıcı değil mi sizce? Tamam büyükler elbette tecrübeli ama istediğim deterjanı bile kullanamayacak mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal değil. Yanlış anlama öyledir diye demiyorum ama belki sen fark etmeden ona bi an bi konuda bilmiyorum hissi verdin ki oda kendine güvenmediği için saçma şeylerde bile annesine soruyor olabilir. Hoş bi anında mutlaka belirt ve konuş onunla. Bu şu an sadece basit bi komu illerde daha özel bir konuda hoş olmaz. Şimdiden koy kurallarını. Yeni evliyiz diyorsun bak illerde daha büyük sorun olabilir bu durum. Aşk cicim ayında söyle bunları. Ayrıca evli insanlar kendi arasında yaşamalı herşeyi. Disardaki anneside olsa evdeki dışarıda anlatılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru diyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yılhiç doğru bir davranış değil, normal karşılamam, bence bunu eşinle oturup konuşmalısın. özellikle bu konu hakkında duygularından bahset. Onu suçlayıcı bir şekilde söyleme. Bu yaptığın davranış beni böyle hissettiriyor. Sen benden bir şey istesen, mesela motor yağı almamı istesen, ben de önce bir babamı arayım, o daha iyi bilir desem sen nasıl hissederdin? diye sor, empati yapabilmesini sağla
10 Yorumla
+1 yılÇocukça hareketler, ben bile arada arar sorarım kayınvalidemi alacağım bir şey konusunda. Yani ne var bunda?
Yok herleye karıştırıyorsa elbet sıkıntı vardır. Ama bu çok saçma değil mi?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
14Cevap
Ya neyi gurur kıracak allasen. Büyütmeyin bu kadar meseleleri. Anne evindeyken kıyafetlerindeki deterjan kokusunu seviyordu demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece deterjan değil ki konu evet senin gibi bir açıklama yapsa ve sadece deterjan olsa okey. Eriştenin markasına kadar soruyor temizlik ürünlerini soruyor, çayları bile soruyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu kadarda fazla ama😒 kabul etmeyecegim en önemli şeylerden biri kendi kendine karar alamayan otu b*ku büyüklere soran tipler. Zor allah yardım etsin sana. Değişir mi zannetmiyorum bu yaşa kadar böyle alışmış bir insan zor değişir.
00 Yorumla
+1 yılEvi de annesinin evinin üst katından falan alsaymış öyle olmaz. Burada dediğin gibi ona söyleyeceksin
00 Yorumla
+1 yılYa konuşacaksın ya da sen de kendi istediğin markanın kini alacaksın. Eşin kılıbık mı
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğil biraz maço ama her şeyi annem bilir diye düşünüo anlamadım
- +1 yıl
O zaman kendin bir yol çizecen
Soran+1 yılNasıl bir yol
- +1 yıl
Gizliden çık anlatayim sana
- +1 yıl
Kadınlığını kullanacaksın
Soran+1 yılÖyle her şey çözülmüyor
- +1 yıl
Heşey olmasa bile %90 ını çözersin
Normal değil, o kadar olmaz yani saçmalamış eşin iyice.
00 Yorumlanormal değil.. artık bu durumda anneler karışmamalı...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşiniz annesine belli ki pek düşkün 😬 İşiniz biraz zor gibi. Sinirlenmekte çok haklısınız 🙏🏻
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl değişecek peki
Cevap sahibi+1 yılKibar bir dille eşinizle bunu konuşsanız?
Soran+1 yılben de şunu seviyorum falan diyorum da çok umursamıyor ya
Cevap sahibi+1 yıl🙁 Olmaz ki ama öyle de..
Soran+1 yılbilmiyorum valla artık :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöylesi asla değişmez bilmiyor muydun evlenmeden önce
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya bu kadar değildi neden değişmez dedin :(
Cevap sahibi+1 yılAna kuzusu değişmez gör bak anlarsın dediğimi zamanla kimseyi Değiştiremeyiz
Soran+1 yılÇok zor
Gizli Üye(18-24)+1 yılYatakta verme onu hizaya sok gerekirse tasma tak boynuna şu kocalari niza taviz vermeyin
01 Yorumla
+1 yılBence değişir sonuçta yeni evlisiniz birbirinize alışmanız lazım ama çok anne kuzusu ise sorun çıkabilir
00 YorumlaAyy hiç çekilmez anneci erkek.. her halt sorar ona onun sözünden çıkmaz geçmiş olsun sana
010 Yorumla
Soran+1 yılHep mi böyle devam eder
Soran+1 yılnasıl vazgeçiricem ya
Soran+1 yılH, ç kavga etmek de istemiyorum ama söyleyeceğim
Soran+1 yılNasıl olcak o jartiyer giyip şu deterjanı alalım mı dicem
Soran+1 yılÖyle yapınca değişiolar mı
+1 yılEşinin yaptığı normal değil. Bi psikoloğa gidin bence.
00 YorumlaÖyle alışmış zamanla değişir...
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğişir mi diosun
+1 yılZor bi durum annesi çok kendine düşkün yetiştirmiş
05 Yorumla
Soran+1 yılSinirim bozuluyor ya nasıl düzelecek bu
- +1 yıl
Soran+1 yılEvet yani hiçbir şeye tek başına karar veremiyor benim karar vermeme de izin vermiyor
Annesiyle yasasin o zaman ne sacma is
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağımı bilmiyorum ya tamam anneler de bilir en iyisini ama ben de tecrübe etmeliyim her şeyde böyle sadece deteerjan olsa yine iyi erişte markasına kadar
Annesiyle evlenmeli böyle erkekler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zaman yatacağını da annene soruyor musun diye sorarım senin yerinde olsam
00 YorumlaEvlenmeden önce fark etmedin mi
00 Yorumlaevet normal sana niye sorcak annesi varken 😂
00 Yorumla
+1 yılKaynananda evliliğinizin içinde o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle görünüyor ama neden böyle anlamıyorum gerçekten
- +1 yıl
Ana kuzusu denen olay bunun çaresi yok hadi diyelim kaynanayı 3 evetle ahirete uğurladın bu defada annem olsa şöyle annem olsa böyle diyecek 😁
E et kötü bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef umarım değişir
+1 yılHayır değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de ya nasıl değişecek
Yok artık
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl vazgeçireceğim bu huyundan bilmiyorum
Soran+1 yılNasıl
+1 yılDaha neler
00 Yorumla
+1 yılAslinda sen annesini ornek al piskolojisi
00 Yorumla
+1 yılAnormal
00 YorumlaDaha neler
00 Yorumla
+1 yılAdam belki uygun fiyatı olani alicak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılana kuzusu😂
00 YorumlaHadi ya, ayıp
00 Yorumlaonunla konuş bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl vazgeçecek bundan
Öyle alışmış
00 Yorumla
+1 yılbosan ask
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Eşim deterjan seçimime bile güvenmiyor, annesine soruyor. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar