Bunu belirtmeme bazılarınız kızacak biliyorum ama eşim çalışmayan bi kadın. evde yani akşama kadar. ben sabah 7'de evden çıkıyorum akşam 7'de anca eve varıyorum, yorgunluk kısmına değinmicem. eve geldiğimde baktım kendininkileri yıkamış benimkiler duruyo niye dedim ben yıkıcakmışım artık her iş onun üstündeymiş. var mı buna hakkı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCalismayan diye belirtmissin ama bu ulkede calisan kadinlar iş kadinligi+ev hanimligi da yapiyor. Annem dahil cevremdeki cogu kadına çalışıyor diye tolerans gosterilmiyor. Esek gibi hem calisip eve para getiriyorlar, hem ev islerini yapiyorlar, hem cocuklara annelik yapiyorlar. Bir de calismiyor diye belirtmissin. Calisan kadin olunca şey mi saniyorsunuz evde her sey ortak, iş bolumu var erkek kadinin yukunu fazlasiyla aliyor, aksam karisina işten geldikten sonra sofra kurup yemek hazirlayip önüne koyuyor falan mi saniyorsunuz kadin calisan olunca. Hayir. Erkek pasaligina devam ediyor kadin çalışsa da. Ev işleri, cocuklar, yemek, utu, temizlik her sey yine kadinin üstünde zaten kadin calissa bile. Bu ulkede bu algiyi kirmak cok zor. Tanidigim var kadin doçent. Evdeki rolü yine ayni. Ne yaparsa yapsın, kariyeri ne noktada olursa olsun evdeki rolü ayni, kocasindaki degeri ayni, degismiyor. Calisan karısına yardim eden koca da oyle cok yok. Kadinlar tum bu yukun altinda ezilip ses cikarmazken hadi onu gectim cikaran var ama duyan yok. Kadinin gorevi belli diyen çok. O yuzden kadinlar calissa bile yine mecbur kalıyor bu sistemi yürütmeye. Ustune daha da yoruluyor. Ama sana bir camasirini yika deyince ne kadar zoruna gitmis. Hem çalışıyorum hem bunlari mi yapacagim kafasina girmissin. E kadinlar gunumuzde surekli bunlara maruz kaliyor. Gununuz modern kadın kafasini kasiyacak vakti kalmiyor. Beyler ise bunu o kadar cok gormezden geliyor ki. Artik hem ev gecindirme yukunu de vermisler kadina. Kadin sayesinde daha iyi evlerde, daha luks arabalara biniyor beyler. Ortak parayla, iki maasla krallar gibi geciniyorlar. Ama ev isine bir el at deyince benim gorevim mi, ben erkegin triplerine giriliyor. Bunlari yapmak kadinin görevi degildir. Sana, erkeklere ikramıdır. Köle, hizmetci gibi gormekten vazgecin. Calismamasi bahane degil. Calisan kadinlarin ne cektiklerini de goruyoruz. Ayrica kadin boyle seyleri yapmaktan yeri gelince gocunmaz. Belli ki bir eseklik etmissin. Karini kizdirmissin. Bir kadin kolay kolay durduk yere boyle bir tepki vermez. Sinirlenmis belli ki sana.
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşlarda neyden bahsettiğini anlamadım, başkasının sanmasından banane çalışsa ben yardım ederim ikimizde de eş iş yükü olacak şekilde.
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba...
Evli ve çalışmayan bir kadın olarak soruna cevap vermeyi özellikle istedim.
İş hayatı ev hanımı olmaktan daha kolay.
Sabah 7 akşam 7 belirli bir çalışma aralığında çalışıyorsun.
Fakat evin işi hiç bitmiyor, küçük bir de çoçuğunuz varsa eşin ev işlerinden bunalmış olabilir.
Biraz anlayış, biraz yardım bekliyor olabilir senden.
Sofrayı kurarken, kaldırırken yardım.
Haftada bir ev süpürdüğünde ardından yapılan vileda, içtiğin bardakları makinaya yerleştirme, kıyafetlerini alırken düzenli bir şekilde dağıtmadan alma, kirlilerini kirli sepetine koymak.
Küçük önemsiz gibi görünen fakat önemli olan detaylar.
İşten geldikten sonra bir suyu bile kalkıp almıyor eşinden bekliyorsan, yemek çay kahve meyve herşeyi ayağına bekliyorsan, psikolojik olarak eşinde karısı mıyım kölesi miyim sorgulaması oluşmuş olabilir.
Senin kıyafetlerini yıkamayıp bekletmesi bir isyan aslında.
İki güzel söz, 1 2 yardımla günü kurtarıp eşini mutlu edebilirsin.
Sevildiğini hisseden kadın, eşine tapar, mutlu etmek için herşeyi yapar.
Birazcık hissettir.
Sevgilerimle flora 🥰41 Yorumla
Soran+1 yılben ev își kolay demedim de benim durumumda şu an benden iş + ev işi bekleniyor. sabah 7 akşam 7 belli saat aralığının üstüne bi de üstte bahsettiğin "asla bitmeyen işler"e ben de katılırsam ben nasıl bitireceğim
+1 yılya hacı yanlıs anlamada ev hanımı ıle evlenmıssın .
ev hanımı dıye bır statu yok .
evın tum ıslerı camasır bulasık bı zahmet yapıversın butun ıs ondaymı falan ne yapmıs tum gun senın dotun cıkmıs elın yanında calısacam dıye eve gelmıssın bırde boyle trıpler.
savunanda cıkar sımdı ev hanımı modunu kardes kadın erkek calısan cocuk bakan buyuten evını derleyen toplayan bır dunya kadın var.
tum gun evde otuırup meslegınız bıle yokken bazı seylerede trip atmayın cok sey yapmıyorsunuz .
zor geldı ıse evlenmeyıp baba evınızde kalacaktınız ya da evlılıgı ceyızı en buyuk hayalınız olarak gormeyıp karıyerınıze odaklanacaktınız .00 Yorumla
+1 yılSende kazandığın paradan ona verme. De ki bu evde yiyip içemezsin. Bütün yük benim üstümde. Çek resti defolsun gitsin. Böyle bir olay mı var? Şayet kadına kötü davranmıyor, aldatmadıysan ve kötü şeyler yapmadıysan hiç bekleme.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
29Cevap
Eşinle konuşmayı denedin mi? Daha iki aylık evlisiniz elbette tecrübe kazanana kadar yaşadığın sorunlarda tereddüt edeceksin ama aranızdaki iletişimi koparmayın
Sen kendi yaptıklarını düşün ilk önce, sana göre sıkıntı nerede diye
Sonra al eşini karşına sor ona, başka bir yerden eşinle ilgili onu mutlu edecek ya da sorunlarını tam olarak çözecek cevabı alamazsın
Bırak o da anlatsın sonra sende anlat üstündeki yükleri, sonra bir anlaşmaya varırsınız
Burada sen haklısın o haklı denebilecek bir durum yok, nasıl ki onun görevi sadece ev işi yapmak değilse senin de görevin sadece eve ekmek getirmek değil
Aynı evin içinde yaşayan iki kişisiniz, sorunlarınızdan kaçmak yerine ya da birinizi haklı ilan etmek yerine birbirinizi mutlu edeceğiniz şekilde hareket edin bence23 Yorumla- +1 yıl
Ekstradan yorumlara baktığımda bir şey demek istiyorum
Bazıları için evlilik çok kolay görünüyor olmalı ki en ufak bir sorunda yol ver gitsin denilmiş
Evlilik iki kişinin verdiği ve kendi istekleriyle sürdürdüğü bir durum, dışarıdan biri boşanmanı isteyemez ki eşin bostan korkuluğu mu yol ver deyipce ona konuşma hakkı vermeden gitmesi beklenmiş?
Diğer insanlar böyle ilk sorunlarda ayrılacak kadar önemsiz görüyorsa evliliği üzüldüm
Soran+1 yılyok yol ver gitsinlere dönmedim zaten o kadar kolay değil tabii ki, çok teşekkürler detaylı yazın için
Ev işi kolay gibi gözükse de insanı çok yoruyor birde yaptığın halde bozulucani bildiğin için iyice can sıkıcı hale geliyor. şöyle düşün en basit olara yemek yapicagi zaman yemeğe karar ver, yap, bulaşığı makinaya koy, makinayı boşalt derken vakit geçiyor ve kadın kendi için birşey yapmamış oluyor. senin onun bu çabasını görmediğini düşündüğü ve onu taktir etmedigin için sana kıyafetlerini yıka diyordur. ne kadar zor olduğunu gör diye. kıyafeti ayırıcaksık, makina yıkıcak, asıca, toplayıp ütüleyip dolaba katlayıp koyucaksın bu iş de zor. esinle zıtlasma onu anladığını göster haftada 1 2 kere yardım et sofrayı toplamasına, yerleri süpürmesine düzelir
21 Yorumla- +1 yıl
Bu yorum doğru. İster çalışan bir eş olsun ister çalışmayan bir eş. İnsan birbirine yardım etmeli her zaman. Ben çalışıyorum diye eşim tüm ev işini halletsin düşüncesi yanlış. Ev işi ağırdır.
+1 yılGayet tabii buna hakkı var. Mesela İslam inancina göre, kadın erkeğin çamaşırını bulasigini yıkamak başta olmak üzere ev hizmetini görmek zorunda değildir , bunun yanında çocuk olduğunda , emzirme zaruriyetide yoktur istemezse erkek , çocuğa süt anne bulmakla yükümlüdür. Peki bu işleri kadınlar neden yapıyor? Sevdikleri değer verdikleri için merhametli oldukları için, insiyatif kullandıkları için yapıyorlar. İşte sen eşinin üzerindeki bu güzel vasıfları yıkmış olmalısın ki, o da bu şekilde davranmış.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman yemek dışında para verme. Madem sorumluluk gitsin çalışsın. Ya da sen git alışverişe temel gıdaları al. Hatta kuru temizlemeye yolla paranı oraya ver. O der ne gerek var. Sende yıkamıyorsan bende oraya veririm sana niye verim.
HAYAT MÜŞTEREK. EĞER O ÇALIŞSA DERİZ HAKLI. AMA SEN EVE EKMEK GÖTÜRÜP AYRICA OTUNU BOKUNU ALIYORSAN BİR ZAHMET O DA EVDEKİ İŞLERİ YAPSIN. EŞŞEK OLMA. SENDE İSTEDİKLERİNİ VERME. YÜZ VERME. KADIN OLMAMA RAĞMEN BU ŞEKİLDE OLANLARDAN NEFRET EDİYORUM. AYNI ŞEKİLDE KADIN ÇALIŞIYORSA HER ŞEYİ SADECE ONA YÜKLEYEM ERKEKLER VARYA ONLARDAN DA NEFRET EDİYORUM.30 YorumlaKendi çalışmıyorsa bunun saçma olduğunu düşünüyorum. İş paylaşmanın ne olduğunu yanlış anlamış ablamız. Ki kendi çalışsaydı bile "Bugun ben çamaşırları asayım, katlayayım bir dahakine sen yaparsın" denir. Ya da " Ben çamaşırları asarken sen evi süpür".. Evlilikte senin benim yapmak kırıcı bence. Ayrıca biri ablamıza söylesin çamaşırları makine yıkıyor.
20 Yorumla
+1 yılEğer dağınık bir insansanız evet hakkı var evde olabilir çalışmıyor olabilir akşam sizin onunuze yemeginizi koyuyormu koyuyor veya çocuklara bakıyor mu bakıyor evin bütün sorumluluğu onun üzerinde mi üzerinde ütü çamaşır bulaşık evi supur toz al bunları hergun yapmanın kolay olduğunu sanıyorsunuz herhalde. buraya eşinizi şikayet etme amacınızı anlamadım sizin işe gidiyor olmanız sizi haklı mı yapıyor?
Gitmeyin ozaman siz evdeki işleri yapın eşiniz sizin yerinize ise gidip gelsin görev değişimi yapın ozaman anlarsınız.10 YorumlaSana niye kızalım? Haklı adama kızmaya hakkımız yok. Her iş onun üstünde dediği şey de ev işleri. Onu da yarım yamalak yapıyorsa her iş onun üstünde sayılmaz. Senin çamaşırlarını ayırıp kendi çamaşırlarını yıkaması bencillikte ve düşüncesizlikte nirvana.
10 YorumlaKoltuk çürüten bencil tiplerdensin sen de sanırım..
Kadınların evde yattığını mı sanıyorsunuz siz? "Akşama kadar evde" ne demek? Senden çok çalışıyordur evde. Eve gidince yan gelip yatıyorsunuz kadının mesaisi hiç bitmiyor hele bide çocuk varsa..
Bir işin ucundan tutun incileriniz dökülmez.00 Yorumla
+1 yılEv işinde eşine hiç yardım etmiyorsan sinir kapmış olabilir. Yorgun olduğunu anlayabiliyorum ama masaya iki tabak koyup kaldırsan bile eşinde ona değer verdiğin hissini uyandırır. Erkekler ev hanımlığını kolay sanıyor ama öyle değil maalesef.
30 Yorumla
+1 yılAllah askina atsin makineye bassin dugmeye bu mu sorun offff
80 Yorumla
+1 yılSende para verme.
Eğer eşin çamaşırları şuraya at yikanacaklari tarzinda bi sey diyorsa onu yap. onun dışında ben yıkamam kendin yıka diye takiliyorsa sende para yok de. Ne saçma davranıyor insanlar ya.10 YorumlaYarabbim delircem nedir bu zihniyet ya bide bu çıktı sorsanaydin annende babaninkileri yikamiyor muydu diye
22 Yorumla
Soran+1 yılöyle diyemem ama çok garipsedim
+1 yılBelki de onu kıracak bişey söylemişsindir ya da bi harekette bulunmuşsundur bunu ona sor ama kdndininkileri yıkarken seninkisini de yıkayabilir bence zor değil o kadar bi hayatı paylaşıyorsunuz sonuçta
00 YorumlaYa hadi ordan... Akşama kadar ekmek parası derdindesin evde hatunun yaptığına bak. Ona hareketlerini düzeltmesini söyle yoksa ayrıl olmaz öyle hatun.
12 Yorumla
Soran+1 yılo da çalışsa gerçekten üşenmem kardeşim ama şu an niye iki iş de benim üstümde olsun anlamıyorum
- +1 yıl
O da çalışsa gene o yıkayacak! Çalışıp evin işlerini aksatıyorsa çalışmasın. Eve erkek para getirmek zorunda kadın değil! Oldu hem sen dışarıda çalış hemde kadın çalışıyor diye ev işini de yap. Yok öyle bir dünya. Arada yardım olur o ayrı.
saçma bir hareket olmuş.. neden böyle yaptığını sordun mu
bütün işleri de onun üstüne yıkmamalısın bence
hiçbir şeye elini sürmüyor musun da böyle bir tepki verdi acaba00 YorumlaBu sadece yüzeysel bir anlatım aile yaşantınızda. Bir anı alıp anlatmışsın sadece, ama bunun bir temeli olmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 aylık evliliğimiz var ne temeli olacak başka
+1 yılBence var hakkı’da olayın buraya nasıl geldiğini anlat hele sen. Bunun altında başka birşey var gibi.
10 Yorumla
+1 yılBir kadın bunu yapıyorsa ortada kızdığı bir şey var demektir! Konuş…büyük ihtimal evdeki iş bölümü hakkında bir konuya bozuldu
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeseymiş o zaman. Deli midir nedir. Sen de para verme bakalım görsün nasıl oluyormuş.
20 Yorumla
+1 yılSakin sakin konussanızmı acaba bi
Belki biseye takılmıştır tatlış tatlıs konuşun biraz20 Yorumla
+1 yılHayır yok tabiki
Eğer çalışıyor olsaydı durum farklıydı
Ama saçmalamış20 YorumlaE hani hayat paylaşınca güzeldi.
Sen dış işleri o iç işleri bakanı.
Neden görevini yapmıyo.
Bakan istifa00 Yorumla
+1 yılYaptığı son derece saçma. Madem ki sen dışarıda çalışıyorsun para kazanıyorsun, onun da evde olduğu sürede ev işlerini yapması gerekir
00 YorumlaBana da annem artık kendin yıka dedi makineyi bozum. Bizim makine bir de dokunmatik ekranlı bir şeydi artık nasıl bozulduysa değiştirdik.
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin. Çalışmayıp bir de böyle kendini nimetten sayan sünepeler anca tepene çıkıp hayatı zindan eder
00 YorumlaHem tüm gün evde yatacak hem de koynuna girdiği adamın kıyafetlerini mi yıkamayacak?
Şaka gibi. Böylelerine emek verilmez. Zaman kaybı.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım bu.. aynı makine aynı deterjaan hani dese ben yıkadım sen as kurut ya da ütüle falan.. lan oda değil evde 10 tane çocuk mu varda yapamıyor iyi o zaman ne yapıyormuş evde tüm iş dediği kendi pisliğidir konu komşuyu çağırıyor gündür kahvedir
00 Yorumla
+1 yılTepkisi biraz normal gibi ama seçtiği alan komik olmuş...😅istemsiz güldüm sorry...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnceden yapıyodu şimdi yapmıyosa yaptığın şeyleri gözden geçir belki sinirlenmiştir.
24 Yorumla
Soran+1 yılyeni evliyiz zaten 2 ay
Cevap sahibi+1 yılHmm yanlış bir hareket bence. Hani farklı işlerde yardım istersin de çamaşırlarını kendin yıka demesi çok saçma. Otur konuş tatlı dille her iş benim üzerimde diyosunda bende 12 saat çalışıyorum. Haftasonu bazı şeylere yardım ederim ama lütfen çamaşırları sen yıka falan desen olur gibi. Haftasonu bulaşıkları beraber yıkayabilirsiniz ya da o evi süpürür sen viledayla silersin falan bi şekilde yardım edersen iş çözülür
Soran+1 yılyorgun olmadığımda destek veriyorum zaten hani dediğin gibi çamaşır olmaz bulaşık olur vs
Cevap sahibi+1 yılTamam işte kardeşim tallı dille konuş çözülür bence. Ayrıca şey de saçma yani çamaşırları renklerine göre ayırıp yıkıyosun iki kişininkini ayrı ayrı yıkarsan renklisi siyahı beyazı derken 6 yıkama olur. Yazık günah israf valla
+1 yılOrda saçmalık yapıyor nekadar gereksiz şeylere takılan insan varya
00 Yorumla
+1 yılYok artık yani kadına ne yaptın da sinirlendi kim bilir.
00 YorumlaEvlilikte böyle bencillikler olmaz ama neden yaptığını bir de ondan dinlemek lazım
00 YorumlaAt, sahibine göre kişner.. Akıllı ol, bunlari yaşama
00 YorumlaOna hak verip çamaşırları komşu kadına yıkat parayla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşek gibi de yıkayacak madem çalışmıyor hep evdeyse alt tarafı makineye atıp düğmeye basacak sanki elinde yıkayacak sen çalışıyorsun tabi yorulursun madem böyle yapacak yolla geldiği yere kaldırmayın şöyle kadınların gtünü
10 Yorumlanormal şartlarda yok aslında cunku bu durumda ev onun sorumluluğu
00 YorumlaOhaa ya ne biçim kadınlar var sağlam bir ayar çek ona sen de kuruş para harcama eve ya sinir oldum böyle kadını boşamak lazim
01 YorumlaHadi çalışıyor olsa o zaman normal makinaya atıp düğmeye basacak sorun ettiğiniz şeylere bak oldu olacak ben de sadece kendi yediğim tabağı yıkayayım takılalım öyle
20 Yorumla
+1 yılEvde yemek yoksa lokantada ye arkadaşım. Şimdi bunu evde olmayan, daha doğrusu eşinin keyfiyetiyle oluşmayan her şeye uygula. Kimse kimsenin keyfinin sıkıntısını çekmek zorunda değil. İki taraf için de geçerli
00 Yorumla
+1 yılYok sadece kendikileri yıkayacaksa niye evlendi tek yaşasın senin görevin çalışmasa onun da görevi ev işleri ha beraber iş bölümü yapılır sana sadece çalış evde hiç bir şey yapma da demiyorum ama çamaşır konusunda haksız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen çamaşırları yıkardım ama bulaşıklarına dokunmazdım asla
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılherkes kendi bulaşığını yıkıyor herkesin eli ayağı tutuyor sonuçta
Soran+1 yılbulaşık makinesi yok mu
Cevap sahibi+1 yıltercih meselesi evlenmeden önce söylemiştim ona zaten Bulasık makinası var ama elde durulayıp makinaya koyuyoruz. bazende makinada yıkanmıcak şeyler oluyo ya.
+1 yılbelki çalıştığın için kirlidir veya hastalıklıdır diye düşünmüş olabilir benim annem de öyle yapar babamla erkek kardeşiminkin ayrı yıkar bu gayet normal yani
03 Yorumla- +1 yıl
ha ama hiç yıkamayacaksa sana bırakıyorsa git konuş neden böyle yapıyorsun karşısına geçme yanına geç önce iltifat et sonra da rahatsız olduğunu söyle böyle olmaz de
Soran+1 yılayrı değilhiç yıkamıycakmış
- +1 yıl
o zaman konuş bence
+1 yılHayir yok buna hakkim herkes kendi sorumlulugunu bilmeli. O zaman sende ona oara verme gitsin calissin
30 Yorumla
+1 yılEsinin yaptığını biz ev arkadaşlarımızla yaşıyorduk.😂😂😂bu durumda siz evli değil ev arkadaşı mi oluyorsunuz 🤔🤔🤔
11 Yorumla
Soran+1 yıl:/ tüh
+1 yılSende ona para verme de ki ben bu evin suyunu elektriğini varsa kirasını ödüyorum yemekte alıyorum bütün yük bende sana para veremem de
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara verme eve eşya alma salla kendini hayatına bak öyle şeye böyle dey dicen
00 YorumlaAhahahahah çok iyiymiş ben de yapıcam bunu. Yani yardım etmiyorsan haklı ama yardım ediyorsan haklı değil
00 Yorumlamillet ne merakli iki cumleyle kesin gorus belirtip ayril vs demeye ya insan hayret ediyo.
00 Yorumla
+1 yılPeki sebebini sordun mu neden böyle yaptığını belkide onu kıracak bişey söylemişsindir
00 Yorumlailginç... birşeyemi kızdı aceba... yoksa yapılmayacak bir hareket bence
00 YorumlaZaten makine yıkıyor neyin kafası bu
20 Yorumla
+1 yılSaçmalamış ya yıkamalı öyle şey mi olur
20 YorumlaHakkı var ama hoş değil
10 Yorumla
+1 yılAbartmış biraz ama eşine yardımcı ol sende
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeye hakkı yok
00 YorumlaHak hukuk meselesi değil ama sizin evlilik bitmiş
00 Yorumla
+1 yılAcil psigoloğa gorunmesı lazım eşinin
00 YorumlaKardeş eşin seni artık eş olarak görmüyor.
00 YorumlaEşin aklını kaçırmış sen de evden kaç
00 YorumlaSende eve alinan lari ayir, is bul de.
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Eşim çamaşırlarımızı ayırdı, benimkileri yıkamıyor. Buna hakkı var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler