AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Adamla seviş, yiyiş, öpüş, koklaş sonra kıyafetlerine dokunmak istemiyorum. Kıyafetlerinden tiksindiğin adamın altına da yatma o zaman
Altında yatmiyorum üstünde yatıyorum tatlim
Çok güzel yorum 👍👏👏👏👏👏
Ben üstte oluyorum yani genelde anlarsın ya
İstiyorsan önünde saygıyla eğil, demeye çalıştığım şey çok başka 🤦♀️
O benim onunle saygıyla egilsin asil
Güzelim istiyorsan domal, pozisyonlarınız beni ilgilendirmiyor demek istemistim
Adama gerçekten yazık, yorumun harika 👍
Sanki bütün gün taş taşıyon sırtında koysan ne olacak. Eşin işten yorgun argın gelmiş
Bende çalışıyorum
Aynı yatağa yatıp camaşır yıkamamak saçma ama arada o arada sen yıka ya da o çamaşır yıkasın srn bulaşık anlaşın bizde her şey ortak
Görende derenin kenarında yıkıyon zanneder nolcak alıp makineye atiyorsun sonuçta
Niye ya leşmi temizliosun ne olacak iyi günde kötü günde dediniz
Sen bunları göze alarak evlenmedin mi gün gelir o yıkar gün gelir sen ivickckvv
len insan eşinin kirli çamaşırından tiksinirmi bee? ne saçma
Ne alaka eşi olunca ne değişiyor? Eşi diye ağzına mı sıçsın
@Ndşsşdledööd len ağzına mı etsin dedik? konuyu çarpıtıyosun. bence siz evlenmeyin yaa gerçekten sizin gibisi evlerden ırak olsun
Ne alaka be, istediği kadar eşi olsun sonuçta o elin oğlu. Ben kardeşimin bile kirlilerinden tiksinirim. Ataerkil toplumunuz baydı artık
Ya kızım gelip burada modern zannedip kendini yorum yapma. Senin gibiler yarin birgun eşleri Allah korusun yatağa düşüp bakıma muhtaç olsa ona da bakmaz. Ucubeler
Ucube senin anan, kimsenin pisliğini çekemem. Yaşlılar ayrı. Fakat herkes eli tuttuğu sürece kendinden sorumlu. Erkeklere köle olmayı öğreten anan bayağı Kezban biri anlaşılan senin gibi erkek düşkünlerine laf anlatmak çok zor
@ahqqowp20 boşuna uğraşma anlayacak kapasite yok. ben denedim olmuyo çirkefleşiyo. yarın bir gün yatağa düşerde eşi pislik muamelesi yaparsa şaşırmam. insan eşinden tiksinmez benim bildiğim bi yola çıkılıyo birlikte sonuçta. iyi günü var kötü günü var bunun. gelmiş boş konuşuyo
Annemi hayatım boyunca görmedim nasıl birisi onu bilmiyorum ancak senin gibi bir kezbansu evlilik denen şeyin mahremini çiftlerin birbirine açması olduğunu bilmiyor sanırım. Erkeğe köle olack ilgi kaşarı sensin. Köşe mahalle dilberi seni
Tamam amca. Sen en bilginsin yorumdaki kızda erkeklere hükmetmeyi seven biri bence siz evlenin :) byeeee
@zirkonn Ezik işte. Beni de annemden vurmaya çalışıyor. Yan mahalle dilberi oğlum bunlar jskss
Ya ezik karı ben senin gibi köşe dilberlerine de iyi hükmederim sıkma sen canını
3 senedir hayatımda biri var üniversitede okuyorum. Tiktok ağzıyla konuşan Kezbansu sensin bye :)
Ahahaha kezbansu ucube
Hemcinsine "karı" diye hitap eden. Kocaya köle olmak için evinde koca bekleyen, ezik. Senin seviyene inmeyeceğim uzaa 🤭
Sen benim seviyeme inemezsin ancak çıkarsın kezbansu
😂😂🤭
4 xper yapıp cinsel sorular sormaya çalışan ucube
Cinsellik konusu engelli bende senin gibi k@şarları ve abazan dayıları görmemek için. Ama sen bilirsin şimdi işim var boş insan. Defol
Sus len Kars k@şarı
Hataylıyım ve İngilizce öğretmenliği okuyorum mersinde çatla babay
İyi güzel ben de iktisat okuyorum İstanbul da? Senin bile yanından geçemeyeceğin bir üniversite de. Ha bu arada İngilizce seviyem C1 . Gel sana da öğreteyim ahahaja. Lisede dil okudum zaten. Kime artistlik yapıyorsun sen hayırdır ya
Ben ingilizcenin herşeyini öğreniyorum üni2yim. Senin bilgin anca sana yeter 🤭bize burada aksan derslerinde verecekler, kendi bölümümden sonra başka bölümlerde okuyacağım sonra yurt dışına, ucuz bilgilerini kendine sakla ☺️
Ha öyle mi o zaman sana şöyle bir bilgi vereyim. İngiliz aksanıyla konuşuyorum ve babamdan dolayı Almanca da konuşabiliyorum. Ucuz dediğin bilgi bugün Türkiye nin en iyi ve ün yapmış Üniversitesi. Buna rağmen Senin üniversiteni küçük görmedim. Ama hani cahil cesareti derler ya sendeki o. Gel biraz sana aksan calistirayim. İngiliz parlamenter sistemi munazaralarda İNGİLİZCE münazara yaptım. Kızım sen anca ateş olsan cürmüm kadar yer yakarsın. Basit birisin işte benim klasmanimda olamazsın
yaw birbirinize laf sokmayı kesin artık sabaha kadarda laf soksanız bişi değişmicek. yemin ederim ikinizide şu şekilde izliyorum deminden beri 😂😂
Ahahahah senin hayalini kurduğun yurt dışına ben 3 ayda bir gidiyorum zaten ahaha gel seni de götüreyim
O bahsettiğin Almanya'da babam çalışıyor, stuttgartʼta. Ama ben kendi ayaklarım üzerinde durmayı seven, kendi kendime bişeyleri başarabilmek isteyen biriyim beni kendinle karıştırma bay işe yaramaz insan
Kezbansu seni karşıma geçsen İngilizce iki kelime edemezsin. Ben kaliteliyim sen ise köşe dilberi. Eziksin kabul et işte.
Tiktok ağzıyla konuşan biri benim gözümde bir hayvanın tırnağı bile olamaz çok konuştun boş şahsiyet uza
Kezbansu ezik ucube wjakwow
😂
Belki oral bile yapıp şeyini yutuyorsun camasir ne ki
Şu kafaya bak.. makineye atıyorsun zaten ne bu tavırlar? Sanki leşe dokunacak
Elin adamı gibi yazmışsın
Makineye atmak bu kadar mı zor
Neden? Tiksinti mi var
Abi neden evleniyorsun o zaman
Haklısın ama sana neden yediriyoki
makineye at
Evet bence de
Neden sperm falan mı gördün yoksa bøk mu