Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar amacım kıskançlık yapmak değil. Kabin boş olur ona girmeli eğer değilse elbette kullanmalı. Hem konuşurken sabahları nişan almanın zor olduğunu kendisi söyledi. Kusura bakmayın ama bir tık iğrenç bir şey. Zorunda kalmadığı sürece ayakta tuvaletini yapmasını istemiyorum onu gerçekten seviyorum ve sağlığını düşünüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
oturarak yapmak en sağlıklısı evet
İşte bende bunu istiyorum hatta mümkün olursa çömelerek yap diyorum ki çömelince daha çok rahatlar eminim.
Hem başkasının yanında açmasını istemiyorum ayıp
Erkekte olsa kıskanıyorum g@y dolu
bazen mecbur kalıyoruz pisuvara. görmezler bir şey korkma
Ya bazı durumlarda mecbur kalınabilir ama benim beyimin amacı biraz üşengeçlik. Kabin varsa kabine girsin eğer doluysa mecbur olarak
ayakta yapınca tam olarak çıkmıyor ve damlama olayları yaşar. ileride de kaçırma problemleri olur. oturmaya alışmak en iyisi
Söyledim fakat 1-2 defa ayakta işedik diye prostat olmayız dedi
evde oturarak yapıyorsa sadece dışarıda 1-2 kere öyleyse sorun olmaz
Genel olarak sanırım öyle yapıyor
Zaten ayakta yapmak hem sağlıksiz hemde temiz değil. Oturarak yapmak daha iyi
Aslında çömelerek yapmak çok çok daha iyi
Oturarak dedim işte 😊 hem esine söyle eğer inançlı biriyse ayakta tuvalet yapmak kabir azabı.
İnançlı pek degil aslında ve çömelmek ile oturmak farklı
Tamam sen haklısın
Tuvalet eğitimi ver
Koskoca adama lazımlık mı alayım 😂
Ne bilim abla adamın pisuvara isemesine bile karışıyorsun. lazimlik çokta sorun olmaz bence
O da benim iyiliğim için kıyafetime karışıyor ama? Ben nasıl bir şey demiyorsam o da dememeli. Bu sadece aramızdaki sevgiden kaynaklı birbirimizi koruma içgüdüsü
Karışırım elbette onun altında siz yatmiyorsunuz hem elalemin adamı görsün istemiyorum
Adamın işlemesine de karışmazsın
Karışmak değil bu. Sağlığını düşünmek. Hem seni ilgilendirmez
Soru açtıysan bize de karışma hakkını otomatikman vermiş oluyorsun?
Benim sorduğum soru karışmak değil nasıl vazgeçirebilirim idi. Cevap bu değil. Fikir istemek karışmaktan bağımsızdır
Hem ben kötü bir şey demedim
Ki o benim kıyafetime iyiliğim için karışıyor ise benim de onun nasıl işediğine dikkat etmem önemli. Sonuöta benimle yatıyor
kedi kumu al