Beyaz renk diğer renklere göre çok daha çabuk kirleniyor. Beyaz yeleğimde toprak lekeleri oluştu yıkamama rağmen izler kaldı temizlemek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?Yelek
Beyaz renk yelek montun toprak lekesi izleri nasıl çıkarılır?
Merhaba, elinize bir diş fırçası alın ve bulaşıklarda kullandığımız sıvı deterjanı ve leke çıkarıcıyı karıştırıp yeleğinizin lekeli gördüğünüz kısımlarına sürün. Yavaş yavaş lekeli yerleri fırçalayın. Ya da bulaşık süngerinin sert kısmıyla da bu işlemi uygulayabilirsiniz. 5 dakika kadar kumaşa da dikkat ederek bu işleme devam edin. Sonra yine leke çıkarıcı ekleyerek, bulaşık deterjanı ile makineye atın. Yumuşatıcı gözüne 3 yemek kaşığı beyaz sirke ekleyin. 40 derecede yıkansın. Ardından makineden alın. Büyük ihtimalle lekelerden kurtulacaksınız.
Kumaş hassas bir kumaşa benziyor o yüzden yanlış bir yıkamada yapısı bozulabilir veya izler kalabilir. O yüzden en sağlıklı ve doğru olan kuru temizlemeye göndermek olacaktır. Lakin siz yine de kendiniz halletmek istiyorsanız Vanis Kosla leke çıkarıcıyı makinenize koyarak yıkamayı deneyin. Emin değilim ama bu yöntemle çıkarmanız mümkün olabilir.