Spor Belim nasil incelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Spor yapiyorum plates ama ise yaramiyor şekeride az cok kesmeye çalışıyorum diyet yemekleri yemeue çalışıyorum Belim nasil incelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
user333lll Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Askm hemen olcak sey değil ki düzenli yapıyor musun 1 3 Yorumla user333lll 9 ay Birazda olacağına inanman gerekiyo Yorumla Soran 9 ay Duzenli yapıyorum aslinda ama anlamadim bende Yorumla user333lll 9 ay Ytden araştır bi kendine göre napiyosa onu uygula zamanla olur elbet Yorumla
feliicienne Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 9 ay Kardiyo egzersizleri yapmalısın pilates sadece sıkılaştırır 0 1 Yorumla Soran 9 ay Her hareketi yapamiyorum dizimde yirtik var Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Yağ oranıni düşündükçe incelir yani kilo vermen yağ yakman lazım sadce platesle olucak is değil definasyonda 2ayda 8cm inceltmistim 0 5 Yorumla Soran 9 ay Definasyon ne Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sporcuların kilo verme dönemi bulk var bide kilo alma fitnessta popüler Yorumla Soran 9 ay Anladım ona vercek param yok Yorumla Cevap sahibi 9 ay Para vermiyorsun ki spora zaten gidiyormussun hdhdhshs Yorumla Soran 9 ay Evde yapiyorum sporu Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Yürüyüş yap bel hareketlerine çalış 0 6 Yorumla Soran 9 ay Bi bo*a yaramadi Yorumla Cevap sahibi 9 ay Hemen olmaz zaman lazım. Yardımcı olabilirim beraber yürüyelim evde egzersiz yap her gün Yorumla Soran 9 ay Yapiyorum teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 9 ay Geleyim Yorumla Soran 9 ay Sevgilimde sana gelsin :) istersen Yorumla Cevap sahibi 9 ay Gelin beraber ☺️ enişteeeemm benim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Spor konusunda 15,3b cevap paylaştı. Spor yaparak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Askm hemen olcak sey değil ki düzenli yapıyor musun
Birazda olacağına inanman gerekiyo
Duzenli yapıyorum aslinda ama anlamadim bende
Ytden araştır bi kendine göre napiyosa onu uygula zamanla olur elbet
Kardiyo egzersizleri yapmalısın pilates sadece sıkılaştırır
Her hareketi yapamiyorum dizimde yirtik var
Yağ oranıni düşündükçe incelir yani kilo vermen yağ yakman lazım sadce platesle olucak is değil definasyonda 2ayda 8cm inceltmistim
Definasyon ne
Sporcuların kilo verme dönemi bulk var bide kilo alma fitnessta popüler
Anladım ona vercek param yok
Para vermiyorsun ki spora zaten gidiyormussun hdhdhshs
Evde yapiyorum sporu
Yürüyüş yap bel hareketlerine çalış
Bi bo*a yaramadi
Hemen olmaz zaman lazım. Yardımcı olabilirim beraber yürüyelim evde egzersiz yap her gün
Yapiyorum teşekkürler
Geleyim
Sevgilimde sana gelsin :) istersen
Gelin beraber ☺️ enişteeeemm benim
Zor incleiyor ya
Spor yaparak