AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Pintilik bu. Kendi mi yıkayacakmış elinde 😂 saçmalık
Nerden buluyorsunuz böyle öküzleri. Hadi bulaşık Makinesi dese bir nevi iki kişilik evde belki ihtiyaç olmaz. Alma makine kendi yikasin da görsün ebesininkini.
saka
bu insanla ömür gecmez ayril , güldür güldür deki sevketti düşün
Gel hayatım eskiciden alalım de ikna olur ucuza bulursan 😄😄😄
Bence oldukça makuldur ama çamaşırları müstakbel damadın yıkaması şartıyla.🙂
O zaman yakında seni de gereksiz görürse şaşırma.. çünkü belli ki böyle bir kafa yapısı var
Bulaşık Makinesi ni bu nebze anlarım da çamaşır makinesi olunca saçmalamış derim
köyde bile var çamaşı rmakinası abartıyor hemde çok
Senin koca adayın yanlış tercih kızım.
Yol yakınken dön
Makinananida kendin aldıktan sonra evlenmeye gerek yok ki
Bırak almasın giyecek temiz bulamayınca sok lafını. Gece vakti bile gidip makine alır o zaman
Adamın beklentisi zaten kızın yıkaması bu zihniyette biri gece bile kalk çamaşır yıka der karısına
Hangi mağaradan çıkmışsa der valla @derenly
Öyle saçmalıkmı var köy yerlerinde bile herkeste çamaşır makinesi var.
Olurmu hiç tamamen temel ihtiyaç tır. Ne şanslı erkek ler var
Ciddi ciddi böyle insanlar var mı çok şaşırdım. İmkan olmaz hadi neyse ama çamaşır makinesi büyük ihtiyaç. Yüz çevirmesi de çok saçma. Sen al bari kendini düşün. Nişanlının da seni kendini düşünmesi lazım çok bencilce cahilce
mantıklı
Bu ne cimrilik. Bu ihtiyaç arkadaş. Bu tip insan aldığım herşeye böylr davranır haberin ola.
Cimriliğinden de değil ki gereksiz görüyormuş
Kendi gereksiz bence. Canım sen evlenince çamaşır yıkamaktan ölürsün hergün büssürü kıyafet. Ve mutluluklar
Hahahahah yolun basndayken vazgec sana cok cektirirb
Sen kendine çamaşır makinesi alıp kendi çamaşırlarını orda yıka o da elinde yıkasın. Lüks mü yoksa ihtiyaç mı görmüş olur :)
Hala nişanlı mısınız? Yol yakınken vazgeçebilirsin.
O zaman sebze felanda almayin onlarda luks ekmek su yeter. Dana ya bak ya. Ulan nisanlin veya esin herneyse deger vermesi gerekirken elde yika demeye getiriyor. Ben esimin elini sicak suda soguk suya sokturmazdim. Deger bilmedi o baska bir konu.
Buzdolabıda almayak testiye koy toprağa göm mağarada başını bekle deseydin ya
Annesini katması saçma sende bu kafayla şimdiki mal gelinler gibi kaynanaya kötü olma ama o eşle ilerlemez bu zamanda elde yıkayan yok ki
Evlenmek demek hizmetcilik demek ha sen yikamissin ha makine ne farkeder
ne alakası var ne çirkin evlilik anlayışınız var
En azindan dusuncem boyleyken evlenmiyorum nisanlina dert yan sen.
21 ci yüzyildayiz dedemle anneannem bile makine kullaniyor ne alakasi var lüks olmakla kusura bakma ama nisanlin tam bir gõrgüsüz hem yeni ev kuruyorsunuz tabiki camasir makinesi alinacak
İyyyy zihniyete gel ya hangi devirde yaşıyoruz 😒 başta böyle yapan birisi her şeye öyle yaklaşır eğer maddi açıdan dolayı diyorsa biraz idare etsek olur mu filan diyebilir ama bu ne yani😒
Millatan önceden yaşamıyoruz 21. yy dayız ve çamaşır makinesi kadınları için olmasa olmaz ayrıca lüks felan da değil şayet kendisi yıkasa kurulasa toplasa o zaman lüks bu makina deriz
Aklın varsa ayrilirsin ben tutumlu biri olarak söylüyorum çamaşır makinesi elzem bu devirde köydeki anneannem bile çamaşır makinesi aldı kim 2 saat elde uğraşacak
Bu zihniyetle anlaşamazsın bence. Bulaşık makinesine de aynı şeyi der.
Çok mu yoksul.. bu devirde taksitlen bile satar lar
Şu an en dandik köylerde bile bulasik makinasi var birak çamaşiri senin patner bendende kalin kafaliymiş😄
Elde yıkamanın bu devirde hijyenik olmadığından bahset. Ne biçim lüks lan o? Çamaşır makinesi artık bir ihtiyaç
Kaçıncı yuzyildayiz yaa. Annesinin zamaniyla şu an ki zaman bir miymiş ilk onu öğrensin. Ne saçma yaa. Alma ozaman nişanlıma şöyle o yıkar madem böyle düşünüyor
Çamaşır makinesi bu vakitte ihtiyaç yani. Günümüzde birusuru yoğun iş varken onları mi yikicqz. Hani üstüne üstlük kadınların üstüne bırakıyorlar ya sinir oluyieum
nisanlini ters cevirip duz s2rim. bos yapmasin. okut bunu ona
Lüks olarak görüyorsa bir hafta çamaşırları elinde yıkasin bakalim , dayanirsa almaz
Ben bekar adamım alilemden ayrı yaşarken bile 7 kilo çamaşır makinesi aldım yeri gelir carsaflarımı bile rahat rahat yıkarım diye düşün öyle şey mi olur
Bacım tabikide lüks ben hegün elimde yıkıyorum elinde yıkayanın kıymeti bilinir sen nişanlının sözünü dinle alma
ne
Z böyle saçma sorumu olur çamaşır makinası lüks ne demek insan hiç parası yoksa bime geliyor alsın bi tane uygunundan daha sonra iyisini alırsın ne bu istemğyorsada elde yıkıcak insanla evlensin
O zaman herkes kendi çamaşırını yıkasın da anlar kolay değil
Kendisi her çamaşırı elinde çiteleyerek yıkamayı kabul ediyorsa almasın. Sen elini bile sürme. Köle misin sen ya bu ne düşüncesizlik
Sen yol yakınken at o nişanı canımın içi benden sana bir evli tavsiyesidir, çok pişman olursun
Ayrılmanızı öneririm evine çamaşır makinesini çok gören ihtiyaç harcamalarına nasıl tepki veriri Allah bilir😐
o ne demek ya annesi kullanmıyor galiba çamaşır makinası, gerçekten biz çağ atlıyoruz millet talı taşa vurma devrine dönüyor
Sen bu adama hala nişanlim dıe bılıomusun gercekten şaşirıorum okadar kıyafet vs elde basil yıkanır acaba çimri bence evlenme başindan
Nışanlın galiba dağda yasıyor bu deveride çamasır makinesi olmayan insan mı olur , çamaşır makineleri çok pahalaşmıs belki ondan da yapabilir. d
Maddi durumu nasıl ki bekli gerçekten yoktur üstüne gitme
aldığı oturma odası 18 bin
O zaman şaka mahiyetinde dalga geçiyordur seninle
1 hafta var nikaha
Ne bileyim ki görmemiştir mi desem yav kadın değil misin ne yapar eder aldırırsın zaten takma :)
Şimdi kimse elde yıkamıyor tabii. Ama sen eski dönemleri bilsen böyle konuşmazsın. Babannen ananen falan anlatmadı mı hiç
E napayım eski dönemleri? Eskiden gidip geyik de avlıyordu dedemler, ben de ondan avlanmasını isteyeyim bari
Eski dönemlerin zorluğunu anla ki şimdinin kolaylığını fark et. Ne demek öyle çamaşır makinesi lüks mü diye sormak? Tabii ki lüks. Elde çamaşır yıkamak ister misin? İstemezsin
Lüks deyip almamak normal yani, oldu paşam. Sen de git geyik avla
Lüks diye almayan kim? Ben sana öyle mi dedim? Hor görme yeter.
Hor gören kim
Neymiş lüksmüş yazmışsın
E çünkü lüks değil şu an
Eskiye göre lüks. Ya çamaşır makinesi olmasaydı o zaman ne yapacaktın
wtf köydemi yasiyosunuz eğer köydeyseniz normal svsehssvshsvshsvsjsdvdhsvsjdbd
istanbuldayız o çorumlu ama o da İstanbul'da yaşıyordu
geliriniz iyi mi eğer geliriniz gercekten iyi ise bu iste baya bi sorun var
Corumdan adammi cikar ya allahin ameleleri
Oldu olacak kuyu kenarına git eline birtanede leğen al 60 yılları kadınlar gibi yıka😅😅
Ya kusura bkama da onla ömür gecmez kardeşim ben diyim
Çamaşır makinesi lüKS değil, demirbaş bir ihtiyaçtır. Cimrilikten başka birşey değil
Televizyona da şeytan icadı diyorsa koşarak uzaklaş bence.
Masraftan kaçınmaya çalışıyor dicem ama saçmalık ötesi ¿ Evin bi ihtiyacı sonuçta!!!
Nişanlın, çağın gerisinde kalmak isteyen ve yeniliği asla kabul etmeyen bazı yazarlar gibi...
Bu * . kk dumun ayilarini nereden buluyosunuz anan yikasin sidikli donlarini deseydin
Kanka ayril gitsin bu simdi kadınları kole olarakta goruyordur?
Yerinde olsam yüzüğü atarım.
Nişanlın zeka engelli tatlım
:D o da doğru
Lütfen ayrıl çekersin yoksa
Nişanı at bence. Böyle Bi insanla ömür geçmez. Yani tanımıyorum partnerini ama kolay gelsin
Eşyalarını kendine yıkat, ertesi gün en kalitelisini alacaktır zaten bacım 😅
Ayrıl bu ne bi çamaşır makinesini çok gören senin harcamalarınıda çok görür zamanla
Şu cocuga bir kere camasir yikat bir daha dusunmez. Sen de kurtul biz de