Çamaşır makinem kurutmalı. Yer kaplamaması açısından gayet mantıklı bir teknoloji... Özellikle büyük parçalı ürünleri kurutmak için kullanıyorum. Kıyafetleri hafif nemli bir şekilde, bırakıyor serdiğim zaman ise kısa sürede kuruyor. Tek sevmediğim şey çamaşırlarda yumuşatıcı kokusu kalmamasıydı...
Kurutmalı makine kullanıyorum, kışın asacak yer olmadığında kolaylık sağlıyor. Ama tam kurutma yapinca beyazların sarardığını fark ettim :/ Ve sararanlarda zamanla delinme ve yırtılma oldu. Yıkama+kurutma 8saati buluyor, bu da olumsuz yonlerden biri.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 611 cevap paylaştı.
8-9 senedir bosh marka kullanıyorum. Bosh çamaşır makinamın üzerine motajli şekilde kullaniyorum. Şimdiye kadar sorunsuz çalıştı. Yazın çamaşırları ipe asiyoruz. Sadece havalar soğuk olduğunda kullaniyorum. Yikama ve kurutma bir arada olan makineleri kesinlikle önermiyorum. Ayrı makineler olmalı.
Ayriyetten ev içinde çamaşır kurutmak sağlık açısından negatif bir durum. Ev içine yayılan aşırı nem sagliga zararli mantar ve küf oluşumuna neden olur. Kokusu da alerjik reaksiyonlar meydana getirebilir.
1.5 yıldır falan kullanıyoruz. Bizimkilerin almışken iyisi olsun kaç sene gidecek mantığı ile Electrolux un en pahalılardan almıştık o zaman 4 bin tl falandı şimdi 6-7 bindir en kötü. Çok da memnunuz biz. Araştırırken Electrolux ve Siemensin birkaç modelini tavsiye etmişlerdi bize de.
Bizimde yok azmak varken beklemek varken hemen kurumuyor deyıp daha cok kiyafet almak varken, ne gerek var... demedik tabi fiyat olarak ucuktu almadık geçenlerde eşim şu çamaşır işin hiç mi bitmez diyor alsaydın kurultma makinesi hepsi anında olacaktı deyince bişey demedi 😁tamam benim Annemde vardı gerek yok öyle şeye dedi bende iyi olmazsın hareket iyidir deyıp almadık
Evet iki yıldır kullaniyorum iyiki almışım, birkaç kişi kurutma makinesinin gereksiz ve çamaşırlara zarar verdiğini söyleyip tavsiye etmemişti iyiki onları dinlememişim ve bildiğimi yapmışım. Kurutma makinemden çok memnunum.
20 yildir kullaniyorum çok memnunum hiçbir zarari yok kiyafetlere, zaten pamuklu sentetik yünlü mix ütü kuruluğu dolap kuruluğu hassas kirişik önleme program seçenekleri var. Çamaşir makinesi kurutma makinesi ikisi bir arada almanizi tavsiye etmem kesinlikle ayri olmali, ben Siemens kullaniyorum.
Hafta da 2 3 kere camasir yikayanlar icin gereksiz, 2 3 cocuk sahibi, ozellikle bebek ve kucuk cocuklari olan kadinlar cok fazla camasir yikamak zorunda, ee kıs aylarinda da kurutmak zor is.
En İyi Cevaplar