Neymiş lüksmüş, annesinin evinde çamaşır makinesi mi varmış. Alakaya da maydanoz verdiği örnek. Elde yıkayan var mı gerçekten bu devirde çamaşırları? Ben kendim alıcam da ona da yüz çeviriyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çamaşır makineleri lüks için değil ki, hayatımızı kolaylaştmak için var, eskidenmiş o elde yıkamak kotları yere yatırıp fırçalamak, çamaşırı tokaçlamak, artık hayat kolaylaştı çamaşır makinesi ile, ancak kendisi yıkamak istiyorsa otursun yıkasın elinde, kalmadı artık elinde çamaşır yıkayan varsada tek kendisidir bu kişi.
Madem sen kendin alacaksın ve hala yüz çeviriyor ayrıl ya da konuş, konuştuğun halde anlamıyorsa böyle inat birisi ilede hayat geçmez iyi düşün karar ver ve ayrıl, böyle saçmalık mı olur canım ya saçmalık resmen yaptığı, köydelerde bile Çamaşır makinesi var kullanıyorlar, parası yoksa gitsin bir tane uygun fiyata bulsun alsın saçma saçma işler yapmasın, hayret birşey yav sinir bozucu bir durum her gün hele hiç yıkanmaz elde çamaşır havada sıcak çekilmez hiç.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
Nişanlın saçmalamış kaçıncı yüzyılda yaşadığımızın farkında mı acaba ya da elde çamaşır yıkamanın kolay olduğunu zannediyor bir kere kendisini yıkat o zaten gidip çamaşır makinesinin en iyisini alıp eve getirecektir emin ol.
Bu yaptığı apaçık aslında sana saygısızlık yani kaçıncı çağı da yaşıyoruz ya ayıp bunu düşünmek bile ayıp söylemeyi geçtim.
#perso00 Yorumla
+1 yılSeverek mi evleniyorsun, görücü usulü mü?
Ne kadar tanıyorsun? Bence biraz ilişkiye ciddiyet kazandırmakta acele edilmiş. Evlilik tarihini biraz askıya al.
Gelelim çamaşır makinesine
3 ay kendisi yıkasın, geri kalan ömrünüzde sen elinde yıka. Böyle bir teklifle git.
Vereceği tepki ve yüz ifadesi onun karakterini ve düşünce yapısını belli eder.
Bu ve benzeri şeyler söyleyerek gerçek yüzünü görebilirsin.
Evlilik empati işidir. Empati yapamayanlar lütfen evlenmesin00 Yorumla
+1 yılBu şaka gibi, bu devirde elinde çamaşır yıkayan kalmamıştır zannedersem, Benden size bir tavsiye yol yakınken nişanı atın, bu zamanda böyle örümcek kafalı insanlar halen var mı acaba, yarin bürgün daha size nelere annesini örnek gösterecek düşünmek dahi istemiyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
127
Cevap
129Cevap
+1 yılSorun çamaşır makinasını lüks görüp eve sokmamasında değil bence sorun çok ciddi bir yerde, onun zihninde.
Bugün çamaşır makinası der, yarın süpürge, diğer gün bütün beyaz eşyalar oluverir.
Böyle zihniyete sahip bir insanla devam etmek isterseniz yine de siz bilirsiniz ama durumun ciddiliğini siz daha iyi görüyorsunuzdur.50 YorumlaElbette çamaşır makinesi bulaşık makinesi lüks olabilir ama bu da bir ihtiyaçtır sonuçta onu da kullanan ve ayarlayan insandır kendi kendine olmuyor ya, O zaman nişanlınıza şunu söylemenizi tavsiye ederim. Arabaya binmek otobüse binmek uçağa binmek bunlarla birisi giriyor o zaman bir tane eşek ya da deve alsın her yere onunla gitsin ya da yürüyerek gitsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısınız
+1 yılSana bir şey diyeceğim lütfen ciddiye al.
Bu tipler ömrünü yer bitirir.
Ne zaman bir şey istesen babanın evinde var mıydı der.
Asla para vermez verse de burnundan getirir.
Lütfen evlenmeden ayrıl.63 Yorumla
Soran+1 yılvalla ne diyim çok haklısın. babanın evinde var mıydı diyeceğine babanın evinde yoktu alalım demeli
- +1 yıl
Bizde var bu türden yaşla geçen bişey de değil
- +1 yıl
En güzel cevap
Çamaşır makinesi bir lüks değil, insanların yaşamlarını kolaylaştırmak ve çamaşırları elde yıkamakla harcayacakları zamanı daha kalite bir şekilde değerlendirmeleri açısından icat edilmiş teknolojik bir alettir.
Teknolojinin verdiği nimetlerden yararlanmak varken elinde yıkayıp hem kendine eziyet hemde değerli vaktini boşa harcamış olursun..
Nişanlın oldukça geri kafalı düşünüyor. böyle bir erkekle ömür geçmez bence20 Yorumla
+1 yılÇamaşır makinesi tabi ki lüks, çamaşır makinesi almak demek kıyafet alınacağına delalettir, bu da daha israf ve hatta buzdolabı bile gereksiz buz dolabı varsa yiyecek alınacak demektir bu da masraf 😱😱 En iyisi evlenmemek galiba 😄😄
Şaka bir yana iyi düşün derim bu gün bunu söyleyen yarın neler söylemez Insan sevdiğinin elini sıcak sudan soğuk suya sokmamak için elinden geleni yapar Hayata bir kere geliyoruz ve senden bir tane daha yok Fedakarlık bir yana bu biraz hükmetmek oluyor bence...20 YorumlaAnnesini örnek vermesi çok saçma şuanki duruma baktığımızda iki tarafta bilir ki bu bir ihtiyaçtır konu sadece çamaşır makinesi değil düşünce yapısı çünkü bu ilk olmayacak sorun maddi durum olsa tamam ama sanada izin vermiyor bildiğin geri kafalılık bir şeyi kabul edersin sonra devamlı aynı sorunla karşılaşırsın yinede sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık şimdi köyde bile yıllardır çamaşır makinası var herkeste hangi çağda yaşıyor tamam insan tutumlu olabilir ben de tutumluyum ama bu kadar da olunmaz tabi olan sana olacak elinde yıkayacak olan sensin o zaman de ona vereceğim eline kirli çamaşırları hayatın boyunca sen yıkayacaksın de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen ayrıl. Aynısı bende vardı salak gibi evlendim. Benim mutlu olmam için hiçbir şey yapmıyorsun dediğim de olur mu öyle şey istediğin çamaşır makinesi aldım demişti. Ben jestten bahsediyorum eve ihtiyaç için aldığı eşyayla bana jest yaptığını düşünüyor. Daha fazla devam edemedim o kafayla zaten boşandık. Boşanmasak doğum günümde kahve makinesi alacaktı hediye olarak sen düşün 😄
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFarklı sorunlar boşanmamıza sebep oldu huyu buydu ama ondan bahsettim
+1 yılBu nedir ya. Ciddimisin gerçekten şaka mı yapıyorsun. Alacak durum olmaz çamaşırları ben yıkarım gerekirse derim. Altın kaplama mı bu arkadaşlar nasıl arayıp bulup evleniyorsunuz bu modellerle gerçekten pes arkadaşım..
12 Yorumla
Soran+1 yıldurum olmasa başka şeylerden kesilir yine beyaz eşyalar alınır benim bildiğim ki bizim durumda böyle bi sorun da yok
- +1 yıl
Yani imkan varsa alınmalı tabiki. Bulaşık makinası da alınmaması gerekiyorsa sende yıkayacaksın o zaman yeri geldiğinde diceksin. Yok mok dersede bırak gitsin ömrünü tüketmeye, güzel yıllarına değmez. Çok aşırı ciddiyim. ya da git al getirsinler o kısmına da ne dicek bakalım.
Bu devirde çamaşır makinesi olmayan ev yok durumu iyi olmayanlar dahil gerçekten ihtiyaç olan bir şeyi lüks olarak görüyorsa ileride de aynı şeyi başka konular içinde yapar şu an bulaşık makinesi bile neredeyse her evde var bunlar artık ihtiyaç kategorisinde
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen alacan onada yüz çeviriyorsa o zaman şart koy çamaşırları o yıkasın. Yoksa boş ver öyle pintilik yapan nişanlıyı vur kıçına tekmeyi gitsin. Ama başta yazacaktım ama sonradan yazıyorum bence bu trol bi soru zaten burda sorulan soruların yüzde doksandokuzu yalan uydurulmuş sorular aslında bu sitenin ismi yanlış şöyle olmalıymış yalancılar ve kişileri yoldan çıkaran sitesi diye.
00 Yorumla
+1 yılCanım çamaşır makinesi lüks değil bir ihtiyaçtır. Anladığım kadarıyla nişanlın biraz pinti. Bununla kalmayacaktır. Senden neler neler esirgeyecektir. Sana tavsiyem nişanlını yol yakınken daha yakından tanı. Sana nasıl davranıyor, ilgileniyor mu, ailesine nasıl sana nasıl, yanında olan biri mi yani? Valla evlendikten sonra zaten değişiyorlar inan sevgi aşk bir yere kadar iyice ölç tart. Mantığını kullanarak hareket et.
30 Yorumla
+1 yılAyyy tam bir cahil ve dağdan gelmiş galiba. Benim sevgilim şu an bile çamaşır asmaya uğraşma diye hem çamaşır hem kurutma makinesi alacağım diyor. Ayy böyle olsa ilişkiye devam etmezdim. Annem ölse vermezdi zaten.
10 YorumlaYemeğide yapma boşver kuru kuru koy önüne önceden pişirip mi yiyorlarmış
İnsan kör olurda bu kadar mı kör olur direk o adamdan kurtar kendini sonra çoook pişman olursun öyle adamdan sana hayır gelmez net hayattan soğutur seni emin ol direk ayrıl kurtar kendini12 Yorumla
Soran+1 yılValla ilk cümlen ço doğru
+1 yılPara yoksa evlenilmez zaten bu devirde doğacak çocuğa yazık ama nişanlın fakirden çok cimri gibi
50 Yorumla
+1 yılHangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına ya. Çamaşır makinesi tabii ki lüks değil. Ama onun çalışan bir beyne sahip olması lüks sanırım.
30 YorumlaDoğru lüKS bizler bi şey görmedik eskilerdeydi o ev hanımlığı şimdi her şey elimizin altında ona bile bazen üşeniyoruz. Erkeklr de sudan çıkmış ak kaşık değil yani o konulara hiç girmiyim.
10 YorumlaBence sen bu adamdan ayrıl. Hayır yani sene 1920 değil 2021. Teknoloji devrindeyiz. Kendi annesi elinde yıkamış olabilir taaa kaç sene önce makine yokken ama bu senin de elinde yikayacağın anlamına gelmiyor. Sakın kabul etme almam vs derse. Sana da bir tavsiye sen bu adamdan yol yakinken vazgeç sana bir makineyi bile çok gören adam ilerde senden neleri esirger hiç dusundun mu?
10 YorumlaO kadar mantıksız ki denecek en ufak bir şey yok, bugün bunu çamaşır makinesi için yapan yarın evlenince çok büyük pintiliklee peşine düşer kurtul ondan girllll
10 Yorumla
+1 yılSenin nişanlın dağda mı yaşıyor böyle insanla evlenilmez
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninki baya pinti evlenince sürekli para hesabı tutar seni bezdirir çamaşır makinesi istemeyen adam bulaşık makineside istemez elektrikli süpürgede böyle adamla ömür geçmez bence ayrılmanın zamanı geç olmadan
20 YorumlaSen bence bu kaptan mağara adamı kılıklıyı kendi kirli çamaşırları ve kaderiyle başbaşa bırak.. İkiniz için de en güzeli..
20 YorumlaYerinde olsam ayrılırdım. Ya makina alırsın ya da çamaşırları sen elinde yıkarsın de. Madem söylemesi kolay kendi yapsın
20 YorumlaO zmaan kendi yikasin kardeşim.
Böyle öküzleri nasıl oluyor da nişanlı olarak yanınızda taşıyorsunuz salla gitsin20 YorumlaAyyy bu adamın annesinin evinde çamaşırlar ne ile yıkanıyor acaba 😅😅 kızım hemen ayrıl ya yol yakınken resmen pintiymiş senden neleri neleri esirger ilerde
00 Yorumla
+1 yılNişanlının kafa tevhidi tedrisat döneminde kalmış😄karıncanın evinde bile vardır çamaşır makinesi😅😂önüne bir leğen dolusu boklu donu yığ yıkasın anlar o zaman lüKS mü ihtiyaç mı
01 Yorumla- +1 yıl
Hazır evlenmemişken biraz daha düşün derim.
+1 yılÇamaşır kurutma makinesi lüks dese anlarım da çamaşır makinesi ihtiyaç alınması gerekir.
Ayrıca hemen ayrıl diyen canım insanlar a kulak asma yuva kurmak kolay değil bı makineye lüks dedi diye ayrıl diyorlar ayrıl diyenlere bir bak feminist insanlar böyle kızlar yüzünden evlilikten soğudum00 Yorumla
+1 yılKonu nasil gectigini bilmiyoruz espiri manasindada solemis olabilir diger manada solediyse zaten durum belli değil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılalmadı ki nikaha 1 hafta var
- +1 yıl
Bu yuzden birakilmaz bi insan zaten ama nisanliysaniz bu onu en iyi sen taniyorsun ve napcagini biliyorsun
+1 yılBence nişanlin yıkasın çamaşırları o zamn lüksmü ihtiyaçmı anlar😂
30 YorumlaDerede yıkayın o ne öyle musluktan çamaşırmı yıkanır
20 Yorumla
+1 yılHahajaa sen nerden buldun bunu dinazorlardan hoşlanıyorsun demek
20 YorumlaSacmalamasin, o kadar iyi biliyorsa ver eline kendisi yikasin.
20 YorumlaYuh deve artık çamaşır bulaşık makinesi lüks olarak görülmüyor, kurutma makinesi ancak lüks ya şimdi gerek yok sınıfına giriyor
00 YorumlaBenim nişanlım bana çamaşır makinesi bulaşık makinesi çocuk bezi lüKS diyecek. Anında bitirim o ilişkiyi.
00 Yorumla
+1 yılSen elinde çamaşır yıkayacaksan onunda eline mızrak popona yaprak ver ejderha avlamaya gönder ilk cağlara dönün çamaşır ozaman okadar sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılŞu sokak röportajlarında telefonun modeline bakan dayıların gen aktarımı gibi o ne öyle tabi ki lüks değil şu devirde hiç biri lüks değil
00 Yorumla
+1 yılbu yüzyılda çamaşır makinesi lüks gören kişiye de ki sen yıka çamaşırları de
10 Yorumla
+1 yılBence saçmalık artık köy evlerinde bile var pintimi acaba
10 Yorumla
+1 yılNişanlım cimriymiş. Bütün gün çamaşır mı yıkayacaksın.
11 Yorumla- +1 yıl
Nişanlın*
Ne cok sasirdim cidden elde camasir bi 30 yil once falan yikaniyordu heralde
10 Yorumla
+1 yılSenin nişanlı afrikadami yaşıyor bu zamnda şaka gibi ya onu la evlilik yurumez iyice dusun
10 YorumlaSen bu evliliği tekrar bir gözden geçir derim, sevgilin taş devrinden kalmış sanırım
10 Yorumla
+1 yılUmarım bu soru troll ya da ironidir. Zira diğer milletler uzaya insan gönderdi.
10 Yorumlaİhtiyaç deseydin elde yıkayacaksan buyur yıka ben yıkamıyorum de geç
10 Yorumla
+1 yılKaç kaç kaç.. Ardına bakmadan kaç... Yamşnle o adamdan hayır gelmez
10 Yorumla
+1 yılCidden çamaşır makinesi almayı düşünmüyor bu çocuk. Lan bırak evlenme böyle biriyle kim hergün hergün elde çamaşır yıkıyacak Deli gibi. v
Çok cimriymiş nişanlın da 🙄40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen bu yanıtı aldığın andan itibaren bu evliliği iptal etmeliydin ondan bir halt olmaz evlenirsen kafana çok vurursun
20 YorumlaOha ya hangi çağda acaba da makine lüks oluyor muş bu devirde çamaşır makinesi önemli bir ihtiyaç ilerde evlendiğin de çocuk olduğun da hangi işe yetişcen acaba bence yüzüğü at gitsin böyle geri kafayla hayat geçmez yazık etme kendini
20 Yorumla
+1 yılAlıp yıkasın o zaman elinde bunla bir ömür geçirebilir misin gerçekten
00 Yorumla
+1 yılOnla bir hayat geçmez. Boşa zamanını daha fazla harcama...
00 Yorumla
+1 yılAbartı olmuş düşüncesi en temel ihtiyaç sonuçta elde yıkamak daha zarar olur.
00 Yorumla
+1 yılCep telefonu kullanması ilginç daha o teknoloji ye çok varken.
00 Yorumla
+1 yıllüks mü kendi annesi ya da tek yaşıyorsa elde mi yıkıyor saçmalamış yarı yolda bırak ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇamaşir makinesine lüKS diyorsa bulaşık makinesine ne der merak ettim. Yavrum tamam maddiyat önemli değil de bel fıtığı olmaya da gerek yok genç yaşta. Ayır yolunu öylesinden.
00 Yorumlasaçma... artık elde çamaşır yıkayan mı kaldı... ihtiyaç o...
00 YorumlaEvlenmeden önce sorarlar ya, birdaha düşün diye. Bence yol yakınken hiç düşünme
00 Yorumla
+1 yılGerekli bir sey eşya için gereksiz insanlarla evlenmezdim.
00 YorumlaKeşke sorsaydın sizde çamaşırlar dere kenarında mı yıkanıyor diye
00 Yorumla
+1 yılLüks müüü? Herkesin evinde olan birşey ve ihtiyaç duyulan bir şey
00 YorumlaBen olsam bi şartla bu dediğini kabul ederim herkes kendi çamaşırını kendi yıkasın elinde 😉
00 Yorumla- Devamını Gör (196)
Devamını Gör(241)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Nişanlım çamaşır makinesini lüks olarak görüyor. Çamaşırı elinde yıkayan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım