Beyaz çoraplar nasıl bembeyaz olur, beyaz çoraplar nasıl yıkanmalı? Sabah kurumuş çamaşırları topladım, ütülenecekleri ayırdım, diğerlerini kaldırdım. Beş dakika sonra çorapları burnuma sokarak 'Ne bu beceriksiz, bunu mu giycem ben?' diye bağırmaya başladı!beyaz çoraplar nasıl yıkanmalı?Ne yapayım ben, ne diyeyim? Nasıl çıkar bu lekeler, çorapları beyazlatmak için nasıl yıkamam lazım?
Abim çorapları iyi yıkanmamış diye kızdı, ne yapayım?
Deterjanlı suda önce önişlem yapın. Bir miktar deterjanla çorapları ovalayın. Gerekirse kirlerin çıkması için suda bekletin. Duruladıktan sonra tekrar çamaşır makinesinde yıkayın. Bir miktar yumuşatıcı kullanabilirsin güzel kokar.
Rinso
Ben Rinso gül suyu sıvı deterjan sayesinde yumuşatıcı kullanmıyorum. Mis gibi gül kokusu hassas çamaşırlarımda etkili oluyor.
İlk önce beyaz kıyafetlerini çok az Rinso deniz mineralleri ile ılık suda beklet. Daha sonra çamaşır makinasında yine Rinso deterjanla yıkama yap. Çamaşırların ilk günkü parlaklığında ve yepyeni olacak. Rinso hem çamaşırları tertemiz yapar hem de yıpratmaz. 🙂
Kendi yıkasın madem yiyosa ilerde eşine yapsın aynı hareketi ne güzel onun yerine biri makineye atmış asmış kurutmuş daha ne istiyo millet elindeki ailenin kıymetini bilmio ya bunun için kardeş anne eş kırılırmı hiç
@hayatıdogruyaşaa biliyorum. benim abim de öyle. Beni ilgilendirmeyen bir eşyasını kaybetse gelir yine bana sorar nerede diye. Bazen çok sinir oluyorum elini kolunu gözünü kullanamayan insanlar var ama abim onları kullanmaya zahmet bile etmiyor diye. Çok sabrediyorum ama bir gün fena patlayacağım :')