Ev & Yaşam Annem benim yıkadığım çamaşırları beğenmiyor. Sizce nedeni nedir? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Sonuçta bende aynı onun yaptığı gibi yapıyorum. Ama her nedense ben evden gidince tekrar yıkıyor.Annem benim yıkadığım çamaşırları beğenmiyor. Sizce nedeni nedir?#gadasından sevgilerle 🙃#gadası Annem benim yıkadığım çamaşırları beğenmiyor. Sizce nedeni nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
HaniÇiçeğim Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ben bir iş yapmaya kalkışınca annemden daha iyi iş çıkarmaya çalışıyorum. O yüzden bu zamana kadar kesinlikle bir şey diyemedi. Sen de öyle yap 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Renklilerle beyazları siyahları falan bir arada atıyor olmayasın makineye jsjsjs 1 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Anneler işte :D Yani ne yaparsak yapalım sanırım bazı konularda hala çocuk olarak görüyorlar ya da en iyi ben bilirim modundalar.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sıkma devri ısı deterjan miktarı program ya da renkli beyaz birlikte yıkıyorsundur. 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Çamaşır makinasına deterjan ya da yumuşatıcı unutuyorsaniz belki o yüzden tekrar yikiyordur🤗 1 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Anneler böyle sanırım genel olarak. Ben de yaptığım hiçbir şeyi beğendiremiyorum kraliçeye. 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Kadın işleri çünkü.. Düzgün seçip makineye atmıyorsan temiz iş olmaz işte 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar