Herkesin çorapları bembeyazmış, ben beceriksizmişim, ucuz deterjan kullanıyormuşum diye bağırıp durdu. Alt tarafı çorap, bir daha yıkarım dedim, ucuzculuk yapıyorsun dedi.çoraplar nasıl yıkanırsa bembeyaz olur?Ne şekilde yıkarsam yıkayayım altında hep biraz sarılık, topuklarında grilik kalıyor, ne yapacağımı bilemedim. Sizce ne yapmalıyım, siz çoraplarınmızı nasıl beyazlatıyorsunuz, lütfen akıl verir misiniz?
Eşim çorapları beyaz yıkanmadı diye kavga çıkardı, ne yapabilirim?
Annenin evine git Boşverdeğmez O üzülsün sen asla üzülme aslada affetme Boşverdeğmez unut gitsin Takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de Peşinden gelmeyenler utansın, Değişme hiç kimse için, Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın. Elinden gelenin en iyisini yap Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini, Sonrasını hiç düşünme arkadaş, Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın
Geçen gün araştırmıştım. Aslında bizim fiyatına bakıp ucuz veya pahalı diye nitelendirdiğimiz tüm deterjanların ham maddesi ve birleşimi içeriği aynı aslında. Beyazların ilk gün ki gibi beyazlığını koruması oldukça zordur. zamanla illa beyazlar ya grileşir ya da rengi hafif sarı bir hal alabilir Size vereceğim tek tavsiye eskiden büyüklerimizin yaptığı gibi, geceden beyazları ve beyaz çorapları makineye atıp sıcak suyu ve deterjanı alıp yıkamaya başlayınca programı durdurup beyazları sabaha kadar deterjanlı suda bekletmek. Sabah programa kaldığı yerden devam edip bitmesini sağlamak. Sıcak su ve deterjanda bekleyen çamaşır tüm kir ve lekeden arınacak kar gibi bembeyaz olacaktır. Beyaz çoraplar pamuklu program da 60 derece de yıkayabilir
Sizi kırmak istemem ama çorap yıkamayı kabul etmişseniz en iyi şekilde yıkamanız gerekir. Eşiniz sanırım çok titiz bir adam ben olsam eşim üzülmesin diye gider renkli çorap alır onu giyerdim ama demek ki o disiplinli bir adam ve sen onu sevmişsin o zaman yapmayı tercih ettiğin şeyi umarım en iyi şekilde yaparsın. Istersen daha pahalı bir deterjan alabilirsin. En kısa zamanda halletmenizi dilerim.
Neden problemin asıl kaynağıma odaklanmıyorsunuz anlamadım. Bir çorabın rengini değiştiren şey ayskkabıdır. İçi beyaz bir ayakkabı kullanıp sorunu çözmek varken niye tartışıyorsunuz ki?
Hiç mi aklınıza gelmedi ayakkabının çorabı boyadığı?
Ne günlere kaldık. Bi çorap yüzünden çiftler arasında tartışma çıkmadığı kalmıştı, o da oldu. Madem beyaz çorapları güzel yıkayamıyorsun diye laf ediyor, siyah çorap giysin.
Kendi yıkasın böyle bi şey olabilir mi ya bi çorap için kavga çıkarması kusura bakma ama bencilce yaa beyaz giymesin ya çorabın iyisini alsın ya da kendi yıkasın
Öncelikle ona kaliteli deterjan almasını söyle ve iyi yıkanmamasının sebebinin seninle alakalı değil makinayla alakalı olduğunu söyle. Bazı kıyafetlerde zaman geçse de leke kalıyor. Eğer inanıyorsa kendisinin yıkamasını öner. Tabi bunlar boşanma şansın yoksa geçerli ama eğer boşanma şansın varsa sana bu yüzden kızan bir insanla bir dakika bile aynı ortamda durma
Ucuzculuk yapıyorsunuz da kendinize yapıyorsunuz sanki. Bu erkekler ne yapsanız yaranamazsınız. Analarının evine göndermek lazım bazılarını. Nasıl yetiştirdiysen öyle devam et diye.
Al o zaman kendin yıka diyip suratına fırlatırdım bu kadar da ufak şey yüzünden ki üstüne üstlük sizinde suçunuzun olmadığı bir şey yüzünden kavga çıkartanla muhattabı keserdim
dudaklarından öp ne güzel kızıyon sen de. az idare et. kadınlık sanatı budur. erkeği eylemek. şirinlik yapıcan ortamı gevşeticen. kocanda dayanamaz zaten
Senin dert edeceğin coraplarin rengi değil o kocam dediğin kazuletin tavrı olmalı pislik adam çok biliyorsa kendi yıkadım senin onun paralı çalışanı değilsin
Hayır hemen herkes bi adama tutulmuş saçma sapan akıl vermiş. Kadın bunu istemiyor sizden. Eşinin haksızlığı bir kenarda dursun İnan bilsem yardımcı olurdum. Ben öğrenciyken beyaz siyah hepsini bir yıkayan adamdım
Gitsin yenisini alsın allahın krosu beyaz çorap giyen adam mı kalmış. Bırak yenisini al o zaman de ya da gitsin iyi deterjan alsın. Sen mi kirlettin çoraplarını.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Deterjanın iyisini al deşeydin. Kirletmesin o da sokakta çorapla mi geziyo
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beyaz çorap nedir ya. Kromu senin eşin diyecem ama bes belli trol soru bu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Adam akıllı deterjan al o zaman de bacım terbiyesiz adam