+1 yılMakine bakımını yapmanız gerekiyor. Aksi halde çamaşırlarınız kötü kokar. Bir diğer neden çamaşırları doğru ayarda doğru deterjanla yıkamıyor olmanızdan kaynaklanır. Beyaz çamaşırları 60 derece renkli kıyafetlerden ayrı şekilde yıkayın. Renklileri 40 derecede yıkamaya özen gösterin.Özellikle renkli çamaşırları çok yüksek ayarda yıkarsanız renkleri bozulur ve renk değişmesine sebep olur. Deterjanı fazla kullanmayın çok fazla deterjan fazla köpürür ve bakteri oluşturur buda kokuya sebep olur. Son olarak güneşli açık havada kurutmaya özen gösterin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMuhtememlen makinenize uzun zamandır bakım yapmadınız ondan kaynaklı olarak su tesisatında sorun olabilir bu nedenle çamaşırlarınız daha kirli bir şekilde çıkıyor olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yıl06 Yorumla- +1 yıl
Bu adamı instada falan takip et çok iyi öneriler yapıyor.
Soran+1 yılPor çöz dökmüş ya
Soran+1 yılBugün denicem bakalım inş işe yarar
- +1 yıl
Evet, sayende ben de izledim harika oldu makina
Soran+1 yılAa denedin mi
- +1 yıl
Denemedim henüz
+1 yılMerhaba,
Makinenin bu kadar kötü kokabilmesi için mutlaka içinde birseyler birikmiş olması lazım. Rutin temizlik yontemlerine cevap vermiyorsa mutlaka servis cağırın ve makineyi temizletin.00 Yorumla
+1 yılServis çağır bir baktır bakalım makineyi atmadan önce…lastikleri kazanında belki bir birikim var ya da sorun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAradım valla pyle kötü bir koku ki onlardan bile utanabilirim 🤦♀️
+1 yılBunun için yetkili servisi çağırmanız gerekiyor, makinem koku yapıyor dediğiniz zaman gelip kontrol ederler
02 Yorumla
Soran+1 yılServis temizleme yapar mı
- +1 yıl
Temizlediğiniz halde koku yapıyorsa muhtemel başka sıkıntısı vardır gelir kontrol ederler ona göre işlem yapılır.
tamirci gelsin baksın
00 Yorumla
+1 yılElde yika güzelim yha
00 Yorumla
+1 yılMarkası nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılSamsung
- +1 yıl
Bunun için yetkili servis çağırman gerekiyor
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı