Merhaba,
Bu konuda çok bilgi sahibi olmamak ile birlikte bildiğim ufak tefek bilgileri işinize yarar diye yazmaya çalışacağım.Çamaşırlar neden makinadan lekeli çıkar?
Bu durumun makina ile ilgisi olabilir. Bazen yenide olsa iç parçalardan biri yıkama esnasında yıkama suyuna leke yapacak yağ gibi şeyler karıştırıyor olabilir. Makinanın kazan kısmına dikkat edin. Leke yaratan sebep her neyse oradan çamaşırlara ulaşıyordur.
Bazı kıyafetlerde metal aksesuarlar vardır. Bunlar makinada çok bekletilince ister istemez çamaşırlar zarar görür yani pas lekesi olur.
Lekeler Bazı deterjanlar ne yaparsak yapalım yıkama esnasında leke bırakır. Yani kaynak deterjan olabilir. Yağ lekesine benzer leke bırakabilir.
Makinanın kapasitesini aşacak kadar çamaşır atarsanız da sorun çıkabilir.
Benim aklıma gelen ufak tefek olabilir dediğim durumlar bunlar. Size tavsiyem hem makinanın servisi ile görüşüp bir baktırın hem de deterjanınızı değiştirin kısa süreliğinede olsa. Çamaşırları yıkamanın ardından hemen asın bir de.
Umarım yazdıklarım işinize bir nebzede olsa yarar 😀 😃 😃.23 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPas lekesi mi oluyor?
Çamaşır makinesine olması gerekenden fazla çamaşır atınca, çevirme gücü biraz zor oluyor ve tambur , cam kenarındaki lastiklere sürtünüyor. Buradaki lekeler sürtünebiliyor13 Yorumla- +1 yıl
Canım mesela makinenin kilosu 10 kg diyor ama sen okadar çamaşır atamazsın. Çamaşır ıslandığında ağırlığı artacağından bir çok sorun oluşur. Hem lekeşer çıkmaz, lekelenmeler olur hemde yıpranır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılOzaman sizin su hattında problem vardır su boruları paslanmış olabilir..
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim..
5 ayÇözüm bulabildiğiniz mi birebir aynı sorunla karşı karşıyayım
00 Yorumla
+1 yılSu yeterince sıcak mı?
03 Yorumla- +1 yıl
Isıtıyordur, programı ayarlıyorsunuz dimi?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer