Alışveriş & Hediyeler Çamaşır yıkarken kafası karışanlar buraya! Hangi çamaşır hangi deterjan ile yıkanmalı? (Sayfa 6) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4042 Çamaşır yıkarken kafası karışanlar buraya! Hangi çamaşır hangi deterjan ile yıkanmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
Sevbarim Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Renklilrr için renkli beyazlar İçin beyaz bu kadar basit 1 0 Yorumla
Emre3479 Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Çamaşır Allah dan makine yıkıyor elle yıkayan analarımızın hakkı ödenmez 1 0 Yorumla
KutsalBakirr Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ah şu çamaşırlar yıka yıka bitmez. Sizlere kolay gelsin :) 1 0 Yorumla
ŞaraplarveKadınlarr Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl ben beyazları önce 1 gün çamaşır suyuna batırıp bekletiyorum sonra makinaya atıyorum bembeyaz oluyor 1 0 Yorumla
HeyyGeorge Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Valla en sonunda hepsini toplayıp aynı şekil yıkayacam hee yeter yavv 1 0 Yorumla
bayrak35tar Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bence bütün deterjanlar aynı. Sadece yıkama sırasında beyaz ve renklileri ayırmak yeterli 1 0 Yorumla
OsmanDayınız2 Takip Et Xper 4 Yaş: 65 +1 yıl Valla guzum, yengen Emine derede yıkıyo bizim donları. Ona sormak lazım 1 0 Yorumla
Blackcocksucker Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Çamaşır yıkamak kadar basit bir işi abartmaya gerek yok 1 0 Yorumla
tolgaileaşk Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Rinso matik çok güzel herkese tavsiye ediyorum ve kendimde 1 0 Yorumla
Eskiparliament Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Hangi çamaşır neyle yıkanır bilmem ama sakın renklilerle beyazları bir yıkamayın 😅😂 1 0 Yorumla
Etemkrts Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hiç anlamadığım Bi şey çamaşır makinesi cahiliyim gerçekten :) 1 0 Yorumla
MİHAYLOVV Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl ben yıkamadığım için çamaşırları öyle bir derdim yok 1 0 Yorumla
Darthml Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl ben yıkamadığım için çamaşırları öyle bir derdim yok 1 0 Yorumla
l0stparadise Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl kardeşim o zaman makina nasıl yıkayacağını seçsin biz niye uğraşıyoruz. 1 0 Yorumla
BottomBiseks Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yani her çamaşırın rengine göre deterjan alınmalı fiikrimcee 1 0 Yorumla
TürkizCasanova Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Enteresan bilgiler işime yarayacağınıda düşünmüyorum teşekkürler 1 0 Yorumla
noitsreal Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Rinsonun sarısı var aşırı güzek kokuyo alın bu arada 1 0 Yorumla
Yusufusta Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Millet atom parçalıyor bizimkiler iki çamaşırı makinaya atarken kafası karışıyor 😅😅🤣😂😂 1 0 Yorumla
Kendinebirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Deterjanların hepsi bir tek olmalı çok uğraştrıcı böyle 😂 1 0 Yorumla
Dragon__ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Bunu bayanların yapması çok daha iyi. Ben sadece asarım çamaşırları :) 1 0 Yorumla
LonelyLazboy Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl Siyahlar için en kaliteli denilen sıvı deterjan aldım yine de üstünde beyaz lekeler kalıyor 😬😬😬😬 1 0 Yorumla
wowmen Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl renkliler renkli deterjanıyla beyazlar beyazla buda sorumu :D 1 0 Yorumla
Nefro Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Bizim çamaşırlar hep beyazmsı tozlu cıkıyo nedense artık 1 0 Yorumla
babacanksk Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl Valla ne bulsam mullaniyorum her gittigimde baska aliyorum 1 0 Yorumla
JokeeR67 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl benim bildiğim omo var rinso var bunlar her kıyafeti tertermiz yapar 1 0 Yorumla
Herkimse222 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çamaşır konusunda hiçbir bilgim yok malesef kadınlar daha iyi bilir 1 0 Yorumla
Tenebris0 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl çamaşır yıkamakla ilgili tek bildiğim yıkayamamamdır :D 1 0 Yorumla
karaacekicc Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bilemedim şimdi beyazlar beyazlara siyahlar siyahlarla renkliler renklilerle 1 0 Yorumla
sevenlergüzeli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Bence hiç önemi yok 😄 rast gele atarım tam beyaz lar dışında 1 0 Yorumla
Ahmetyakut Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Evdekiler memlekete tatile gitince bu çamaşırmakinasını her çalıştırdığım da tekrardan arıyorum. 1 0 Yorumla
üyegizli81 Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl bana göre işler değil açıkçası ama öğrenmem gerekiyor sanırım 1 0 Yorumla
YaNLızZzzzzzzzzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bence hangi çamaşır hangi deterjanla değilde hangi çamaşır hangi programda yıkanmalı 1 0 Yorumla
sugardaddy55 Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl fiyatı uygun renkli ve beyaza giden hangisi ise en iyi deterjan o dur 1 0 Yorumla
NuphraNixov Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bilindik markalarla yıkıyoruz onun dışında başka bir şey yok zaten. Teşekkürler. 1 0 Yorumla
Denizkumyakamoz Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Ben ne bulduysam atıp yıkıyordum sonra beyazlarım rengarenk felan oldu tövbe bidaha 1 0 Yorumla
Gerçeköle Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Siyahlar için ayrı deterjan kullanılmalı diye biliyorum 1 0 Yorumla
sezerreıs16 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl yani çok farketmiyor istediğinizi kullanabilirsiniz 1 0 Yorumla
sgkprr Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl hayatımda hiç yıkamadım malesef tavsiyeler işime yarayabilir birgün 0 0 Yorumla
bengeldim55 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Bu bayanların işi gerçekten dışardan bakildi gibi gozukmuyo 0 0 Yorumla
SSerdar32 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Odun külü denemelisin. Birde eline tokuc alacaksın dere kenarında tokucla vurdukça bembeyaz olacak 0 0 Yorumla
sezenim06 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Dikkat ediyorum. Hem renklere hem deterjana 3 6 Yorumla Huzurluhuzursuzz +1 yıl Yaa öylemi 🤣🤣 Yorumla sezenim06 +1 yıl @Huzurluhuzursuzz öyle tabii ki mecburen etmemiz lazım Renkler birbirine karışır yoksa 😂 Yorumla Huzurluhuzursuzz +1 yıl Ahh canım nede çok bilİyosun 💚🤣 Yorumla 3 yorumu gör sezenim06 +1 yıl @Huzurluhuzursuzz Seve seve öğrettiler sağolsunlar 🤣 Yorumla Huzurluhuzursuzz +1 yıl 🤭🤭🤣kimler Yorumla sezenim06 +1 yıl @Huzurluhuzursuzz Kimlerr kimler hem de 😂 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl İyiki makinalar var yoksa halimiz perişan 3 1 Yorumla Bullman1 +1 yıl Çok haklısınız. Ama şanslı olduğunuzu da inkar etmemek gerekir Yorumla
Bordoli61 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Toz beyaz sivi siyah camasirlara uygun 3 0 Yorumla
Kayda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Kafam karışmıyor ya at gitsin hepsi yıkansin 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tembel olduğum için genelde okumama ama bu sefer okudum hey :D Çok yararlı bir bilgi 3 0 Yorumla
qlifee_ Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Beyazlar için rinso deniz mineralli 4 1 Yorumla oski35 +1 yıl Denedin sanırım Yorumla
TrueEnding Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 42% +1 yıl Rinso bence en iyisi, tavsiye ederim. 2 0 Yorumla
Priinxearii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Ben sıvı deterjan kullaniyorum. Toz hic denemedim 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
461Cevap
Renklilrr için renkli beyazlar İçin beyaz bu kadar basit
Çamaşır Allah dan makine yıkıyor elle yıkayan analarımızın hakkı ödenmez
Ah şu çamaşırlar yıka yıka bitmez. Sizlere kolay gelsin :)
ben beyazları önce 1 gün çamaşır suyuna batırıp bekletiyorum sonra makinaya atıyorum bembeyaz oluyor
Valla en sonunda hepsini toplayıp aynı şekil yıkayacam hee yeter yavv
Bence bütün deterjanlar aynı. Sadece yıkama sırasında beyaz ve renklileri ayırmak yeterli
Valla guzum, yengen Emine derede yıkıyo bizim donları. Ona sormak lazım
Çamaşır yıkamak kadar basit bir işi abartmaya gerek yok
Rinso matik çok güzel herkese tavsiye ediyorum ve kendimde
Hangi çamaşır neyle yıkanır bilmem ama sakın renklilerle beyazları bir yıkamayın 😅😂
Hiç anlamadığım Bi şey çamaşır makinesi cahiliyim gerçekten :)
ben yıkamadığım için çamaşırları öyle bir derdim yok
ben yıkamadığım için çamaşırları öyle bir derdim yok
kardeşim o zaman makina nasıl yıkayacağını seçsin biz niye uğraşıyoruz.
Yani her çamaşırın rengine göre deterjan alınmalı fiikrimcee
Enteresan bilgiler işime yarayacağınıda düşünmüyorum teşekkürler
Rinsonun sarısı var aşırı güzek kokuyo alın bu arada
Millet atom parçalıyor bizimkiler iki çamaşırı makinaya atarken kafası karışıyor 😅😅🤣😂😂
Deterjanların hepsi bir tek olmalı çok uğraştrıcı böyle 😂
Bunu bayanların yapması çok daha iyi. Ben sadece asarım çamaşırları :)
Siyahlar için en kaliteli denilen sıvı deterjan aldım yine de üstünde beyaz lekeler kalıyor 😬😬😬😬
renkliler renkli deterjanıyla beyazlar beyazla buda sorumu :D
Bizim çamaşırlar hep beyazmsı tozlu cıkıyo nedense artık
Valla ne bulsam mullaniyorum her gittigimde baska aliyorum
benim bildiğim omo var rinso var bunlar her kıyafeti tertermiz yapar
Çamaşır konusunda hiçbir bilgim yok malesef kadınlar daha iyi bilir
çamaşır yıkamakla ilgili tek bildiğim yıkayamamamdır :D
Bilemedim şimdi beyazlar beyazlara siyahlar siyahlarla renkliler renklilerle
Bence hiç önemi yok 😄 rast gele atarım tam beyaz lar dışında
Evdekiler memlekete tatile gitince bu çamaşır
makinasını her çalıştırdığım da tekrardan arıyorum.
bana göre işler değil açıkçası ama öğrenmem gerekiyor sanırım
Bence hangi çamaşır hangi deterjanla değilde hangi çamaşır hangi programda yıkanmalı
fiyatı uygun renkli ve beyaza giden hangisi ise en iyi deterjan o dur
Bilindik markalarla yıkıyoruz onun dışında başka bir şey yok zaten. Teşekkürler.
Ben ne bulduysam atıp yıkıyordum sonra beyazlarım rengarenk felan oldu tövbe bidaha
Siyahlar için ayrı deterjan kullanılmalı diye biliyorum
yani çok farketmiyor istediğinizi kullanabilirsiniz
Tabiki bütün çamaşırlar Rinso ile yıkanmalıdır !
hayatımda hiç yıkamadım malesef tavsiyeler işime yarayabilir birgün
Bu bayanların işi gerçekten dışardan bakildi gibi gozukmuyo
Odun külü denemelisin. Birde eline tokuc alacaksın dere kenarında tokucla vurdukça bembeyaz olacak
Dikkat ediyorum. Hem renklere hem deterjana
Yaa öylemi 🤣🤣
@Huzurluhuzursuzz öyle tabii ki mecburen etmemiz lazım Renkler birbirine karışır yoksa 😂
Ahh canım nede çok bilİyosun 💚🤣
@Huzurluhuzursuzz Seve seve öğrettiler sağolsunlar 🤣
🤭🤭🤣kimler
@Huzurluhuzursuzz Kimlerr kimler hem de 😂
Paylaşımın için teşekkürler
Rinsodur her zaman en iyisi.
İyiki makinalar var yoksa halimiz perişan
Çok haklısınız. Ama şanslı olduğunuzu da inkar etmemek gerekir
Yeşil olan koku favorim olabilir
Toz beyaz sivi siyah camasirlara uygun
Kafam karışmıyor ya at gitsin hepsi yıkansin
At makinaya, salla gitsin🤭
Tavsiye ederim ben kullandığım ürün
Tembel olduğum için genelde okumama ama bu sefer okudum hey :D Çok yararlı bir bilgi
Her renge ve kumaşa ayrı deterjan :)
Rinso kullaniyorum çok memnunum
Rinso indirimdeydi aldık. Bence güzel.
Beyazlar için rinso deniz mineralli
Denedin sanırım
Rinso bence en iyisi, tavsiye ederim.
Ben sıvı deterjan kullaniyorum. Toz hic denemedim
çamaşırları ben yıkamıyorum😎😎🥵
Rinsoyu deniycem hiç denemedim
Çok lekeli değilse olabilir