Alışveriş & Hediyeler Çamaşır yıkarken kafası karışanlar buraya! Hangi çamaşır hangi deterjan ile yıkanmalı? (Sayfa 7) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4042 Çamaşır yıkarken kafası karışanlar buraya! Hangi çamaşır hangi deterjan ile yıkanmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
Blinding Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl elinize sağlık gerçekten işe yarar bilgiler 2 0 Yorumla
tekkulanımlıkhesap Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl değişirler ama keyiflerine göre 2 0 Yorumla
_karanlık_ay_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Zaten genelde etiketlerinde yazmıyor mu 2 0 Yorumla
Heymissbon Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çamaşır yıkarken kafası karışmayanlar fav:)) 2 0 Yorumla
Karamel41 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Beyazlar kesinlikle toz deterjanla yıkanmalı... 2 0 Yorumla
badboysilkici Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl temiz olsun marka önemli değil 2 1 Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl temiz olması yeterli Yorumla
sadcherryy Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 🌷mis kokuyla tabiiki. Yıkayın yıkattırın 2 0 Yorumla
Geceaglayankiz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Beyazlarım grileşti lütfen deterjan tavsiye edin 2 2 Yorumla Bilmeyenkendibilir +1 yıl Beyazları ilk nırmal ayarda yıkayın ardından kaynamaması gerekenldri ayırın getirisini 90 dereceye atıp camı el değmeyecek sıcaklığa geldiğinde düğmesini kapatıp bir gğn ya da bir kaç saat bekleyip tekrar yıkayın Yorumla Geceaglayankiz +1 yıl Teşekkür ederim ama makinemde 90derece ayar var ama getiremiyorum neden? Yorumla
benideböylesev Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Renkli beyaz asla karıştırmam ben 2 0 Yorumla
YüreğiminGüzelliği26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Mis gibi kokan çamaşırlarrrrr 2 0 Yorumla
KendiniÖldürenAdam Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Bu tedaylar önemli tabi teşekkür ederim 2 0 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Sıvı deterjanları daha kullanışlı buluyorum 2 0 Yorumla
GözdeÖA Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Sıvı deterjanlarından alıp deneyeceğim bakalım 2 0 Yorumla
ponçikkız0056 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Çook teşekkürler Eline emeğine sağlık kuzumm 2 0 Yorumla
TatlıMuhallebi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Teşekkürlerrr önemli bir benceydi 2 0 Yorumla
coffeecream Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hepsi toz deterjan ile yıkanıyor bende :) 2 0 Yorumla
yalnızkız21 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben hiç anlamıyorum bu ev işlerinden 2 0 Yorumla
sadecebuhesap Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Rinso bence en iyisi hep onu kullanırım 2 0 Yorumla
Hakikigurl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Çamaşırlar çok dertli ya deterjan bulmak zor 2 0 Yorumla
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Çok faydalı bir paylaşım olmuş 2 0 Yorumla
mikropilot Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Kokusu çok güzel bence gayette iyi temizliyor😊 2 0 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Hepsi rinso ile yıkanmalıymış. Konu kapandı bb 2 0 Yorumla
143003 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Ya da benim gibi kokusuna aşık olduğunu kullan. 2 0 Yorumla
asderf25 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence omo ya da rinso... 2 1 Yorumla oski35 +1 yıl Ne yıkıyorsun onunla Yorumla
rolyapamayanoyuncu9 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl çamaşır yıkamak neyse de ütü var ütü :( 2 0 Yorumla
bunaldımyeterbee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Rinso der susarım gayet iyi teşekkürler 😍 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
461Cevap
Deterjan fiyatlarida uçtu gidiyo ya
elinize sağlık gerçekten işe yarar bilgiler
değişirler ama keyiflerine göre
Neyse ki annem var ! ☺️☺️
Zaten genelde etiketlerinde yazmıyor mu
Çamaşır yıkarken kafası karışmayanlar fav:))
Beyazlar kesinlikle toz deterjanla yıkanmalı...
Deterjan deterjandır ya yıka geç
Kafaların karışık olduğu konular :D
bende yeni kullanmaya başladım
Kimin kafası karışır bunda.
Rinso varsa kesinlikle sıkıntı yok
temiz olsun marka önemli değil
Nasıl temiz olması yeterli
🌷mis kokuyla tabiiki. Yıkayın yıkattırın
çok cahilim 0 bilgi şimdi okuyacağım umarım işime yarar
Harika başarılı bir ürün.
Başarılı bir paylaşım elinize sağlık
çok haklı gerçekten çok önemli
Tabi tabi
Tabi Yeni Rinsoooo 🎶🎵
Beyazlarım grileşti lütfen deterjan tavsiye edin
Beyazları ilk nırmal ayarda yıkayın ardından kaynamaması gerekenldri ayırın getirisini 90 dereceye atıp camı el değmeyecek sıcaklığa geldiğinde düğmesini kapatıp bir gğn ya da bir kaç saat bekleyip tekrar yıkayın
Teşekkür ederim ama makinemde 90derece ayar var ama getiremiyorum neden?
Bilmiyorum ben yikamadim hic
Renkli beyaz asla karıştırmam ben
Cook teşekkürler gayet yararlı olmuş
Emeğinize sağlık güzel olmuş
Mis gibi kokan çamaşırlarrrrr
Bu tedaylar önemli tabi teşekkür ederim
Tavsiyeniz için teşekkürler
Tavsiye için teşekkürler.
Ben rinso kullanıyorum tabiki 😊
Sıvı deterjanları daha kullanışlı buluyorum
Tabi tabi rinso artık var😁
Sıvı deterjanlarından alıp deneyeceğim bakalım
Çook teşekkürler
Eline emeğine sağlık kuzumm
Teşekkürlerrr önemli bir benceydi
Hepsi toz deterjan ile yıkanıyor bende :)
emegine saglik tesekkurler
Ben hiç anlamıyorum bu ev işlerinden
Güzel kokması çok önemli benim için
ellerine sağlık güzel bir yazı olmuş🌸
Rinso bence en iyisi hep onu kullanırım
Çamaşırlar çok dertli ya deterjan bulmak zor
Rinso kullanmalı bence :)
Çok faydalı bir paylaşım olmuş
Bilgiler için teşekkürleerr
Kokusu çok güzel bence gayette iyi temizliyor😊
Hepsi rinso ile yıkanmalıymış. Konu kapandı bb
Ya da benim gibi kokusuna aşık olduğunu kullan.
Bence omo ya da rinso...
Ne yıkıyorsun onunla
çamaşır yıkamak neyse de ütü var ütü :(
Çamaşırları ben yıkamıyorum zaten
Güzel rinso iyi marka ya demii?
Rinso çok iyi diye biliyorum
Rinso ile yıkayın, misler gibi koksun
Rinso en iyisi bence üstüne tanımam😍
Aloe vera ve gülsuyu güzel
Ben de rinso kullanıyorum ve memnunum cidden
Kesinlikle rinso, vazgeçmem :)
Rinson güzel olur çamaşır için