Alışveriş & Hediyeler Çamaşır yıkarken kafası karışanlar buraya! Hangi çamaşır hangi deterjan ile yıkanmalı? (Sayfa 8) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4042 Çamaşır yıkarken kafası karışanlar buraya! Hangi çamaşır hangi deterjan ile yıkanmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
HaticeKbra123 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Şahsen biz toz deterjan kullanıyoruz 1 0 Yorumla
zilankorrkkmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl ah annem üzümlü kekim. hep o yapıyor :) 1 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Kirlenince hepsi güzel al yıka işte biriyle. 1 0 Yorumla
ıamanalien Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Rinsoo en güzel kokan deterjanlardan birii 1 0 Yorumla
ben_de_soruyom Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Ben hanıma soruyorum, o biliyor nasılsa. 1 0 Yorumla
YanlızlıkRıhtımı35 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Çamaşırıda deterjanına göremi ayıracaz artık 1 0 Yorumla
DusunmeDeliOlursun Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl annenize sorun o söyler en doğrusunu anneler bilir 1 0 Yorumla
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Çamaşır mı makinesi kim nerde ne yıkıyor bilemeyiz 1 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl marka önemli bence bu konu da markasız olmaz 1 0 Yorumla
cantanes_ii Takip Et Xper 6 Yaş: 99 , eic 44% +1 yıl Bayanlara önerebileceğim detarjan markası 1 0 Yorumla
freankeistane Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl ksinlikle arada yanlis derece fena yapio ya 1 0 Yorumla
DaNGeR1905 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl Tek kalan erkekler için faydalı gönderi 1 0 Yorumla
OsideuS Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kendi kendine yıkanırsa daha güzel olur. 1 0 Yorumla
sevgiarayanadam Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl güzel kokuyorsa çok daha iyi olur 1 0 Yorumla
Mehmet_2534 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Farketmiyor. Rastgele deterjan kullanıyorum 1 0 Yorumla
İsimalamayanüye Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl teşekkür ettim bilgilendirme için. 1 0 Yorumla
CinarAlp Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Bilgilendirici bir paylaşım. Teşekkürler 1 0 Yorumla
Halser Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 45% +1 yıl Esim deniyip duruyor.. sira birde bunda sanirim.. 1 0 Yorumla
robustgürbüz Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Piyasadaki marka deterjanlardan şaşma. 1 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl çok zor değil aslında etiketler yönlendiriyor 1 0 Yorumla
Beterinnbeteri Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Annem hangisini aldıysa onunla yıkanır djsjzjz 1 0 Yorumla
easymboyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hepsinden denemek lazım kullanmadan bilemeyiz 1 0 Yorumla
Gokhantunc47 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Yurtta herhangi bi deterjanla yıkıyordum😂 1 0 Yorumla
Ardavezeynep10 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl O kadar da zor bir olay değil be ya 😂😂 1 0 Yorumla
deniz09876543210 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl bilmiyorum ki denemedim hiç :) 1 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Çamaşırları Rinso ile yıkıyoruz ve çok memnunuz... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
461Cevap
Çok güzel kokuyor ve gayet güzel tertemiz @Rinso
Rinso ile yıkamalı bence en iyisi mis gibi kokar
rinsooo denerim umarım en kısa sürede
ben beğendim lekeleri tek yıkamada çıkarıyor
Hepsini aynı deterjanla yıkarım
Denemek için sabırsızlanıyorum 🌸
Şahsen biz toz deterjan kullanıyoruz
En ucuzu hangisiyle onunla yikanmali
ah annem üzümlü kekim.
hep o yapıyor :)
Kirlenince hepsi güzel al yıka işte biriyle.
Rinsoo en güzel kokan deterjanlardan birii
Ben hanıma soruyorum, o biliyor nasılsa.
Çamaşırıda deterjanına göremi ayıracaz artık
Temizlesin koku versin yeter 😂
En iyisi her zaman Rinso. :)
Bilgiler için teşekkürler @Rinso
annenize sorun o söyler en doğrusunu anneler bilir
Çamaşır mı makinesi kim nerde ne yıkıyor bilemeyiz
marka önemli bence bu konu da markasız olmaz
Rinso candır gerisi boş candır.
Açıkçası ne denk gelirse yıkıyorum
Bayanlara önerebileceğim detarjan markası
ksinlikle arada yanlis derece fena yapio ya
Tabiki her zaman Rinso. :)
bas hepsini makinaya gitsin yani
Çamaşır yıkamıyorum aile sağ olsun
Tek kalan erkekler için faydalı gönderi
Kendi kendine yıkanırsa daha güzel olur.
güzel kokuyorsa çok daha iyi olur
Güzel bir yazı olmus teşekkürler...
Hep kafam karışıyor bu konuda :d
Yok hiç kafam karışmıyor.
Güzel bilgilendirme olmuş
Farketmiyor. Rastgele deterjan kullanıyorum
teşekkür ettim bilgilendirme için.
Bilgilendirici bir paylaşım. Teşekkürler
Esim deniyip duruyor.. sira birde bunda sanirim..
püf noktalar önemli herkes bilmez
Hic bir fikrim yok ama olsun
Hepsine toz deterjan koy gitsin 😂
Rinso her zaman en iyisi teşekkürler
Piyasadaki marka deterjanlardan şaşma.
olabilir neden olmasın. mantıklı
Deterjan değil derece önemli
çok zor değil aslında etiketler yönlendiriyor
Annem hangisini aldıysa onunla yıkanır djsjzjz
Hepsinden denemek lazım kullanmadan bilemeyiz
Yurtta herhangi bi deterjanla yıkıyordum😂
O kadar da zor bir olay değil be ya 😂😂
Tabi ki rinsoyla yıkanmalıdır.
Güzel bir paylaşım olmuş gerçekten
çamaşır işlerine bakmıyorum
Bence tek olmali deterjan
Kesin bilgi mi bunlar acaba
Kokusu bir harika gerçekten
elinize sağlık iyi bir yazı olmuş
bilmiyorum ki denemedim hiç :)
Rinso ile çamaşırlar güvende
Çamaşırları Rinso ile yıkıyoruz ve çok memnunuz...
Allah ne verdiyse onla yıkarız