Alışveriş & Hediyeler Çamaşır yıkarken kafası karışanlar buraya! Hangi çamaşır hangi deterjan ile yıkanmalı? (Sayfa 5) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4042 Çamaşır yıkarken kafası karışanlar buraya! Hangi çamaşır hangi deterjan ile yıkanmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
cerber_rr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl hızlı yıkama modunda elime ilk gelen şeyi döküyorum en sola 2 0 Yorumla
Gökyüzününışığı Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Tabi ki "Rinso" ile.Başka seçenek mi varmışş 2 0 Yorumla
neriagabriel Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben bu bilgisizle evlensem kocam beni hemen kapının önün koyar 🤣 2 0 Yorumla
Deryaasss Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Rinso harika herzaman ilk tercihim herkese öneririm 2 0 Yorumla
Kirmizi1bulut Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çamaşır yıkamıyorumGerçekten çok zor bunu yapabilen bir robot çıksa keşke 2 0 Yorumla
Gece82 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Annem maskeleri bile kıyafetlerle tek seferde yıkıyor, şova gerek yok. 2 0 Yorumla
XxÖzelkullaniciXx Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Çamaşırları yıkamak oldukça zor bir iş cidden sabır ister. 2 0 Yorumla
Turkanyas Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çamaşırlar kadar sıkıntli bir konu yok denemem lazım bunuda 2 0 Yorumla
kpnmltm Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Şimdi rinso kullan dersem reklama dahil mi oluyoruz 2 1 Yorumla EmirAdakul +1 yıl 😂 Yorumla
cemreli45 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl rinso mükemmel herkese tavsiye ediyorum çıkaramadığım tek bir leke yok. 2 0 Yorumla
birdeliy Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl benim için hiç fark etmiyor sadece renkleri aynı tondan olsun yeterdirr 2 0 Yorumla
benpatatesss Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bu bilgilere çok ihtiyacım vardı hemen deneyeceğim :) 2 0 Yorumla
Selamcnmbenamcan Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Beyazlar için sabunla beyaz renkler. Renkliler için sabunla renkiler yıkanır ahahahahaha 2 0 Yorumla
Cerennyamn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kafam karışıyor elbette ama her iilavın farklı etkisi oluyor 2 0 Yorumla
Gezenttavuk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hem kalıcı koku bırakması hem de tertemiz olması için rinso gerçekten iyi 2 0 Yorumla
violentini Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Her çamaşıra ayrı deterjan ama kazak ve yumuşatıcı ikilisine bitiyorum 2 0 Yorumla
Betibe Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Temiz çamaşırlarrr rınso beyazlığı ile mümkün gözüküyor 2 0 Yorumla
izelcigal Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl beyazlar beyazlar için özel deterjanla, renkliler renkliler için. Bu kadar basit değil mi :D 2 0 Yorumla
selma121 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Kızlar renklilerle beyazı karıştırdığın zaman beyaza geçen renk nasıl gider? 2 0 Yorumla
hierazxz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tabii ki rinso ile yurttayken hepsini aynı kullanırdık 2 0 Yorumla
İsrayıldırım Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bu yorumları okumalıyım hiç bir bilgim yok çünkü bu konuda 🙈😅 2 0 Yorumla
beyzakrbltt Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gerçekten neyle yıkanır hangisi iyi bilmiyorum benim yaşımdkailerin çocukları var 2 0 Yorumla
MoreSvet Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bu yaşıma geldim hala daha bilmiyorum ne neyle yıkanır evlenene kadar da öğrenemicem gibi duruyor 2 0 Yorumla
Sevgihanim Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bilmedigim konular benimde ogrenmem gerek hep kafam karisiyor 2 0 Yorumla
selinnnselinnnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Renkliler ayrı beyazlar ayrı ve deterjanlaro da ayrı bence 2 0 Yorumla
56kumsal Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Faydalı bilgilendirme olmuş, rinso deterjani da en kısa sürede deneyeceğim🥰 2 0 Yorumla
melnur66 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bazen kokusu konusunda sıkıntıya giriyorum ama rinso yardımcı olduu 2 1 Yorumla oski35 +1 yıl şu an ne kullanırsın? Yorumla
bwhiyw Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çok iyi ben de kullanıyorum harika ve pırıl pırıl yapıyor. Harikasın rinso 2 1 Yorumla oski35 +1 yıl Herkes rinsomu öneriyor Yorumla
cırtlakkedi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Biz neyle yıkıyoruz bilmiyorum djdjdjd ama bitanesi çok güzel kokuyo. Pembe renk sıvı 2 0 Yorumla
cowboi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl ben hepsini karısık yapıyorum ama siz öyle yapmayın 2 0 Yorumla
Deniz9902 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Beyazlar tozla sanırım renkliler sıvı siyahlarda sıvı yani ben böyle yapıyorun 2 0 Yorumla
Menekse011 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Siyah çamaşırlara sıvı kullanıyorum ben toz kullanınca parçacıklı halde çıkıyor 2 0 Yorumla
FancyyGirl Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Rinsoyu daha once denemedim ama denemeyi düşünüyorum 2 0 Yorumla
Neslihancığınız Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Valla ben hepsine bebe yumuşu koyuyorum muhteşem oluyor 2 0 Yorumla
yldzkygn Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl bence beyazlar toz deterjan renkliler ve siyahlarda sıvı deterjanla olmalı 2 0 Yorumla
Beyza12999 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bu sıralar temizlik önerileri çok çıkıyor karşıma ne yapıcağımı şaşırdım 2 0 Yorumla
melodiiyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Annem çamaşır makinesink çalıştırdığı için pek anlamam ama güzeldir herhalde 2 0 Yorumla
Duru_uvv Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Rinsonun mükemmel bi kokusu var herkeze tafsiye ediyorum♡ 2 0 Yorumla
LeydiDiana Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ayy valla pek dikkat eden biri değilim ama bana çok karışık geliyor bazen 2 0 Yorumla
Minikkurabiyem3 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Renkliler renkli beyazlar için ayrı toz deterjan her zaman iyidir 2 0 Yorumla
eflatun_92 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Şimdi renkli çamaşırın üzerinde beyaz renk ağırlıklıysa bu beyazlarla mı yıkanır? renklilerle mi? 2 0 Yorumla
Hayatinanlami112 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Tabikide en iyi deterjan kullanılmalı ve yumuşak da kullanmak kiyafetleri yipratmiyir 2 0 Yorumla
sadeceuwu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kendi evime taşındığım zaman buna karar vermem daha doğru olacak😁 2 0 Yorumla
Üzgünirem Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Rengine göre yıkıyorum valla daha çok kokuya önem veririm. 2 0 Yorumla
melstmz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl çamaşır bulaşık denince ben çekiliyorum hgcyhgfjythgfj 2 0 Yorumla
mutsuztavşik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Benim çok karışıyor hem yanlış göze döküyorum deterjanı 2 0 Yorumla
mugeyiseviyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl benim kafam hic karismiyo makinaya attim icin o yapiyo :DDDD 2 0 Yorumla
Burçin3 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Uygun fiyatlı hemde ürün kaliteli kokusuda çok güzel rinso güzel 😌 1 0 Yorumla
ogretmen006 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Sadece deterjan değil program da etkılı burada hatta program daha etkılı deterjandan 1 0 Yorumla
hosbuldumks Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Her çamaşır aynı deterjanla yıkanır gerisi lüksdur en sevdiklerime yumuşatıcı atarım en fazla 1 0 Yorumla
iceman36 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kafana göre takıl ben hiç uğraşmam elime ne düşse onla yıkarım 1 0 Yorumla
Jinekologtolga Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Çamaşır makinesinde çamaşır yıkarken her zaman kafam karışır 1 0 Yorumla
Efeali0 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Valla tek renk giyen biriyim pek umrumda olmuyor o yüzden 1 0 Yorumla
Kenan8080 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Beyazlara ayri renklilere ayrı olmayan, tek. Marka önemli degil 1 0 Yorumla
etliekmek61 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Evde tek olunca hep aynı yere ayarlıyorum umarım zarar vermiyorumdur camasirlara 😅 1 0 Yorumla
Fatihsnb Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben ce çamaşır yıkamakta bir sanat sayılır gggu fhg 1 0 Yorumla
xezal33 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Doğru ürünler ve renkler için kaliteli ucuz olmayan deterjanlar kullanılmalı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
461Cevap
hızlı yıkama modunda elime ilk gelen şeyi döküyorum en sola
Tabi ki "Rinso" ile.
Başka seçenek mi varmışş
Ben bu bilgisizle evlensem kocam beni hemen kapının önün koyar 🤣
Rinso harika herzaman ilk tercihim herkese öneririm
Çamaşır yıkamıyorum
Gerçekten çok zor bunu yapabilen bir robot çıksa keşke
Annem maskeleri bile kıyafetlerle tek seferde yıkıyor, şova gerek yok.
Çamaşırları yıkamak oldukça zor bir iş cidden sabır ister.
Çamaşırlar kadar sıkıntli bir konu yok denemem lazım bunuda
Şimdi rinso kullan dersem reklama dahil mi oluyoruz
😂
rinso mükemmel herkese tavsiye ediyorum çıkaramadığım tek bir leke yok.
benim için hiç fark etmiyor sadece renkleri aynı tondan olsun yeterdirr
Bu bilgilere çok ihtiyacım vardı hemen deneyeceğim :)
Beyazlar için sabunla beyaz renkler. Renkliler için sabunla renkiler yıkanır ahahahahaha
Kafam karışıyor elbette ama her iilavın farklı etkisi oluyor
Hem kalıcı koku bırakması hem de tertemiz olması için rinso gerçekten iyi
Her çamaşıra ayrı deterjan ama kazak ve yumuşatıcı ikilisine bitiyorum
Temiz çamaşırlarrr rınso beyazlığı ile mümkün gözüküyor
beyazlar beyazlar için özel deterjanla, renkliler renkliler için. Bu kadar basit değil mi :D
Kızlar renklilerle beyazı karıştırdığın zaman beyaza geçen renk nasıl gider?
Tabii ki rinso ile yurttayken hepsini aynı kullanırdık
Bu yorumları okumalıyım hiç bir bilgim yok çünkü bu konuda 🙈😅
Gerçekten neyle yıkanır hangisi iyi bilmiyorum benim yaşımdkailerin çocukları var
Bu yaşıma geldim hala daha bilmiyorum ne neyle yıkanır evlenene kadar da öğrenemicem gibi duruyor
Bilmedigim konular benimde ogrenmem gerek hep kafam karisiyor
Renkliler ayrı beyazlar ayrı ve deterjanlaro da ayrı bence
Faydalı bilgilendirme olmuş, rinso deterjani da en kısa sürede deneyeceğim🥰
Bazen kokusu konusunda sıkıntıya giriyorum ama rinso yardımcı olduu
şu an ne kullanırsın?
Çok iyi ben de kullanıyorum harika ve pırıl pırıl yapıyor. Harikasın rinso
Herkes rinsomu öneriyor
Biz neyle yıkıyoruz bilmiyorum djdjdjd ama bitanesi çok güzel kokuyo. Pembe renk sıvı
ben hepsini karısık yapıyorum ama siz öyle yapmayın
Beyazlar tozla sanırım renkliler sıvı siyahlarda sıvı yani ben böyle yapıyorun
Siyah çamaşırlara sıvı kullanıyorum ben toz kullanınca parçacıklı halde çıkıyor
Rinsoyu daha once denemedim ama denemeyi düşünüyorum
Valla ben hepsine bebe yumuşu koyuyorum muhteşem oluyor
bence beyazlar toz deterjan
renkliler ve siyahlarda sıvı deterjanla olmalı
bu sıralar temizlik önerileri çok çıkıyor karşıma ne yapıcağımı şaşırdım
Annem çamaşır makinesink çalıştırdığı için pek anlamam ama güzeldir herhalde
Rinsonun mükemmel bi kokusu var herkeze tafsiye ediyorum♡
Ayy valla pek dikkat eden biri değilim ama bana çok karışık geliyor bazen
Renkliler renkli beyazlar için ayrı toz deterjan her zaman iyidir
Şimdi renkli çamaşırın üzerinde beyaz renk ağırlıklıysa bu beyazlarla mı yıkanır? renklilerle mi?
Tabikide en iyi deterjan kullanılmalı ve yumuşak da kullanmak kiyafetleri yipratmiyir
Kendi evime taşındığım zaman buna karar vermem daha doğru olacak😁
Rengine göre yıkıyorum valla daha çok kokuya önem veririm.
çamaşır bulaşık denince ben çekiliyorum hgcyhgfjythgfj
Benim çok karışıyor hem yanlış göze döküyorum deterjanı
benim kafam hic karismiyo makinaya attim icin o yapiyo :DDDD
Siyah kutu olan çok güzel renkleride koruyor
Fiyatı çok uygun. Bu fiyata bu kalite..
Yeşil şişe efsane kokuyor
Uygun fiyatlı hemde ürün kaliteli kokusuda çok güzel rinso güzel 😌
Sadece deterjan değil program da etkılı burada hatta program daha etkılı deterjandan
Her çamaşır aynı deterjanla yıkanır gerisi lüksdur en sevdiklerime yumuşatıcı atarım en fazla
Kafana göre takıl ben hiç uğraşmam elime ne düşse onla yıkarım
Çamaşır makinesinde çamaşır yıkarken her zaman kafam karışır
Valla tek renk giyen biriyim pek umrumda olmuyor o yüzden
Beyazlara ayri renklilere ayrı olmayan, tek. Marka önemli degil
Evde tek olunca hep aynı yere ayarlıyorum umarım zarar vermiyorumdur camasirlara 😅
Ben ce çamaşır yıkamakta bir sanat sayılır gggu fhg
Doğru ürünler ve renkler için kaliteli ucuz olmayan deterjanlar kullanılmalı