Üniversite zamanımda amaaan bunu bi deneyelim diye arkadaşımla aldığımız rinso deterjandan çok memnun kalmıştık. Üniversitem bittiğinde ise aile evinde bile onu aldırıyorum. Kokusu çok güzel :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Duyduğuma göre artık kalitesiz deterjan pek yokmuş. Ben ise zaten anlamam bu işlerden.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Reklama gerek yok hepsi ayni deterjanla yıkanır. Bu hassasiyet neden eşya o.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Rinso en iyisi kokusu kalıcı ve cidden çok iyi etki ediyor çamaşırlara 👍🏻
önemli olan iç güzelliği demişler :)) şaka ama deterjan önemli temiz olması tütmesicyumuşaklığı vs özellikle bu konuda kadınlarımızın işi zor onlara yüklendiği için kolay gelsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Okuması yazması olan herkes neyi neyle yikayacağini bilir diye düşünüyorum.
doğru deterjan ve doğru yıkama tekniği kullanmadığız zaman renkleri çabucak solan siyahlarım için aradığım ve bulduğum en iyi deterjan Rinso kömür siyahlığı ile siyahlar ilk gün gibi kalıyor.
Bu işlerden çok anlamam ama bence siyah ve benzeri koyu renkler haricinde çok önemli değil gibi deterjan türü. Ama koyu renklerde rengin solmaması açısından önem arz edebilir.
hepsi ayni isi goruyor sonucta. Belki yeni urun oldugu icin daha kaliteli olabilir. Bayanlar daha iyi bilir. Bize hangisini al derlerse onu aliyoruz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
461Cevap
Ben öyleyim 😁😁 beyazlar ile normal çamaşırları yıkadım artık beyazlar beyaz değil tecrübe oldu
o deniz mineralli olan çok iyiydi tabiki şahsen görüşüm...
onla yikiyorum renkliller renklilerle beyazlar beyazlarla
Üniversite zamanımda amaaan bunu bi deneyelim diye arkadaşımla aldığımız rinso deterjandan çok memnun kalmıştık. Üniversitem bittiğinde ise aile evinde bile onu aldırıyorum. Kokusu çok güzel :)
Duyduğuma göre artık kalitesiz deterjan pek yokmuş. Ben ise zaten anlamam bu işlerden.
Reklama gerek yok hepsi ayni deterjanla yıkanır. Bu hassasiyet neden eşya o.
Rinso en iyisi kokusu kalıcı ve cidden çok iyi etki ediyor çamaşırlara 👍🏻
Rinso kullanmak için sabırsızlanıyorum.
Kesinlikle rinso, vazgeçmem
Rinso güzel bir marka ✊⭐ Eline sağlık
Rinsodan çok memnunuz en güzeli
Tiskurler rinso sen olmasan napardik
Diğerlerine nazaren rinsoyu tercih ediyorum. Hem cebimede uygun yıkama sonrasındanda memnunum açıkçası
Yeni rinsolar gayet güzel, deneyimlemeli
Bende rinso kullanıyorum hem temiz hemde çok güzel kokuyor fiyatına değinmiyorum bile bence alın aldırın
Kullanmadım ama alıp denemek istiyorum
Gayet iyi temizliyor. Kokusu ise miss
Ya yıkıyoruz bi şekilde sağolsun rinso ile
önemli olan iç güzelliği demişler :)) şaka ama deterjan önemli temiz olması tütmesicyumuşaklığı vs özellikle bu konuda kadınlarımızın işi zor onlara yüklendiği için kolay gelsin
Okuması yazması olan herkes neyi neyle yikayacağini bilir diye düşünüyorum.
doğru deterjan ve doğru yıkama tekniği kullanmadığız zaman renkleri çabucak solan siyahlarım için aradığım ve bulduğum en iyi deterjan Rinso kömür siyahlığı ile siyahlar ilk gün gibi kalıyor.
Bu işlerden çok anlamam ama bence siyah ve benzeri koyu renkler haricinde çok önemli değil gibi deterjan türü. Ama koyu renklerde rengin solmaması açısından önem arz edebilir.
hepsi ayni isi goruyor sonucta. Belki yeni urun oldugu icin daha kaliteli olabilir. Bayanlar daha iyi bilir. Bize hangisini al derlerse onu aliyoruz :)
Ön yıkamalı beyazlarda toz olabilir onun haricinde her daim sıvı deterjan.
Bu işlerle annem ilgileniyo genelde ama güzel duruyo
Yeni Rinso kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye ediyorum
Siyahlar, beyazlar ve renkliler için farklı deterjanlar kullanılmalı.
Çamaşırlar yıka yıka bitmiyor bir gün yıkama dağ oluyor sert ütüle katla yerleştir keşke makineden ütülü katlı çıksa 😭
Rünso kullanmadım maalesef.
Rinso güzel valla ben beğeniyorum
Siyaha dikkat renkliye dikkat beyaza dikkat başka bir ayrım gelmiyor aklıma hatta gün oluyor siyahların arasına renkli atmış oluyorum
Rinso sıvı deterjan seviyorum ben güzel oluyor
Rinso kullan gerisini dert etme
Rinso iyi bir deterjan. Güzel yıkıyor.
Rinso beyazlarda mükemmel sonuç çıkarıyor
Ben rinso ile yıkıyorum favori markam
Hahaha 4 sene annemden uzakta okurken ben çamaşırları yikamayi bile bilmiyordum ne deterjani ogrenciyken sampuanla bile camasir yikadim
Mükemmel temizlik için her zaman Rinso ! :)
Beyazlar beyazlar için olanla, renkliler renkliler için olanla, siyahlar siyahlar için olanla yıkanır bu kadar basit🌸🌸
Mavi kotu ne ile atiyorsunuz ya kotlarla mi acik renklilerle mi fatkedermi bide siyah kotla berbaer iksiini atarsam rengi karışır mu
x gül suyu x sirke x karbonattansa doğaya en az zararlı şekilde doğal gül suyu sirke karbonat kullanılmalı derim..
Rinso sıvı deterjan biz de onu kullanıyoruz 😊😊
Rinso varsa sorun yok en iyisi bu
O işlerle eşim ilgileniyor hiçbir bilgim yok malesef
Teşekkürler rinso Teşekkürler rinso Teşekkürler rinso
Eline ilk geçen deterjanı koy mix prog?
Yapmayınn kızzllarrrr xdxndm
Antimikrobiyal ve alerji yapmayan bir deterjan olmalı kesinlikle
Tursil de önemli ama yıkama derecesi sıkma derecesi çok önemli
Çamaşır yıkamaktan anlamam sadece asmaktan anlarım 😁
Bide mis gibi kokunca daha bi iyi hissettiyor elbiseler 😍
Selamlar bende kullanıyorum fiyatı hem uygun hemde güzel kokuyor🛸
Özel çamaşırlarımı emanet edeceğim bir marka yok elimde yıkıyorum
neden peki?
Hayir ya biz biliyoruz da ne oluyor kıymetimizi anlaşılmıyor, sizin gibilerin şansı cooook şanslı. oluyorsunuz bu yüzden bilme boş ver
Kafa karışmıyor da bazen yırtık olarak çıkıyor ya çok doldurduğumdan makinenin içine elde gezdirdim birşey yok sivri ama çözemedim 🤔
Valla ben benimkilerin hepsini toz deterjanla gunluk hizliya atiyorum sonra yatagimin ustune serip kurutiyorum 😂
korkulu rüyamdır kendisi, özellikle renklerin karışmasından çok korkarım askerde bu yüzden elimde yıkardım hep :D
Rinao çok iyi tavsiye ederim kıyafetler hem güzel kokuyor hem de Leke falan kalmıyor mükemmel bir çamaşır tozu
çamaşır yıkamak o kadar zor birşey ki toplaması bile benim gözümü korkutuyor o yüzden her zaman kaçarım
camasir yikama falan filan bunlara takilmayin al normal seviye bir deterjan renklileri 30 beyazlari 60 da yika gec
Kumaşına dokunsana renklerine uygun detarjanlarla yıkanmalı.. Yumuşatıcı seçimi de bı o kadar önemli bence
Rinso kullanmaya başladım çok memnunum