Sizce ben mi beceriksizim, yoksa kaynanam mı kötü niyetli? Hayır kokluyorum bakıyorum cidden gayet güzel, mis gibi kokuyor çamaşırlar. Öyle kötü deterjan falan da kullanmıyorum, ben de herkes gibi Rinsoyla yıkıyorum yani! Sizce bir şey demeli miyim?
Kaynanam yıkadığım çamaşırları tekrar yıkıyor, kıskançlık mı bu?
kesinlikle sen de yıkamadan önce sen nasıl yıkıyorsun öğrenebilirmiyim sorusunu sor senin yıkadığın çamaşırlar mis gibi olmuş sırrı nedir de senin çamaşırların rengi çok canlı beyazlar çok güzel de bakalım ne olacak demek ki sana bir şey ispat etmeye çalışıyor
Kayınvaliden temizlik konusunda sürekli böyle ise obsesif kompülsif bozukluk (takıntı) rahatsızlığı olabilir ve bu istem dışı bir davranıştır. aranızda ki hukuku bilmediğimiz için yorum yapmak pek hoş olmayacaktır.
Ben olsaydım müsaade etmezdim. Çamaşır yıkamayı beceremiyor da olsam, kendim yardım istemediğim müddetçe çamaşırlarıma elini süremez. Çok ciddiyim... Herkesin kendi düzeni farklı. Buna karışılmasını doğru bulmuyorum.
Aslında gelinlerin yaptığı işleri kaynanalar pek beğenmez gadası. Çünkü laf söylemek oğlunun karşısında gelinini küçük göstermek ister. Halbuki bu çağ dışı bir davranıştır.
Kaynanan sadece çamaşırlar içinmi yapıyor (eğer öyleyse kıskançlık olabilir) yoksa bütün evide temizlemeye çalışıp çamaşırları tekrardan mı yıkıyor ( hastalık derecesinde bir temizlik hastalığı olabilir kendi içine sinsin diye muhtemelen tekrar tekrar yıkıyor ) bilemeyiz.
Bence bu durumu kaynanan ile güzelce konuşabilirsin. Tekrar yıkamasının bir nedeni olmalı yani..
Benim babannem de oyledir. Bu huy . Fazla titizler. Bazi insanlar eliyle yapmadan icleri rahat etmezler. Birak yikasin ne olacak. Kendini eksik hissetme. Onu oldugu gibi kabullen.