Arkadaşlar net cevap istiyorum. Ciddi bir ilişkimiz var ama bi süredir çamaşırlarını bana getiriyor. Kendi evinde makine var, ben yokken de kendi yıkıyordu sonuçta. Böyle olunca da tırsmıyor değilim sanki her işi bana yığacak ilerde, 10 senedir kendi işini kendi yapan adam (18 yaşında kendi evine çıkmış 10 senedir yalnız yaşıyor) eminim ki biliyordur çamaşır nasıl yıkanır. Yıkamalı mıhım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgililer arasında bu tip şeyler olmamalı çamaşırlarını sana getirmesi bile bana tuhaf geldi. Sevgilik dönemi için fazla yıpratıcı ve gereksiz bir ayrıntı gibi geldi bana kimse kimsenin çamaşırını yıkmak istemez hele bu sevgili olunca şimdiden bu tip şeyleri sana yaptırmaya çalışması ilerde kendine ve size zaman ayırmak için senin fedakarlık yapman gerekecek gibi görünüyor...
Mantıklı ve sağlıklı bir karar alacağına eminim ama sana tavsiyem içimden gelmiyorsa ve mantığına yatmıyorsa bunu net şekilde belirt bu sadece bu konu için değil ikili ilişkilerde her konu için geçerli olmalı.201 Yorumla- +1 yıl
👌
En İyi Cevaplar
Yani bu soruyu sorduğuna göre, zaten aranızda bu konu hiç geçmemiş ve çamaşırlar gelince de sen direkt refleks olarak görevi üstlenmişsin.
Bana göre herşey bir yana ama çamaşır yıkama yıkatma kırmızı çizgi olmalı bekarlıkta.
Kurtulmak istiyorsan onları görmezden gel ve en ihtiyacı olup da temizlerini bulamadığında konu kapansın.
Kolay gelsin:)42 Yorumla
Soran+1 yılbahaneyle geldi, deterjanım bitti market de uzak evine diye. o yüzden yıkamıştım ama öyle bi şey bile yokmuş
Bende 15 senedir yalnız yaşıyorum bütün işleri de yapabiliyorum ama çamaşır ayırmasını sevmiyorum renkli beyaz koyu hepsini bir atıyorum 😎 yüksek hassas elde yıkama seçeneğinde yıkayınca bir sorun olmuyor ama ayrılsa daha iyi olur. Muhtemelen adam bu sebeble sana iteliyodur çamaşırları. Sorsana ablacım hayrola senin makinemi bozuldu ne iş diye.
00 Yorumla
+1 yılÇalışmaktan vakit bulamadığı için size yıkatıyorsa çamaşırlarını değişimli yıkatın. çamaşırlarınızı kendisi müsait olduğu vakit, ona yıkattırın. Fakat sadece tembellikten kolaya kaçmak için size yıkattırıyorsa her zaman yıkamayın arada yıkayın. Demek istediğim sizin kendi işleriniz öncelikte olsun onun çamaşırlarından.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
146
Cevap
167Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılBu tür davranışları hoş bulmuyorum gadası. Çünkü senden önce bu tür işleri kendisi yapıyordu. İstisnai bir durum olsa seve seve yıkama işi yapılabilirdi gadası. Ama istisnai bir durum söz konusu değilse, bu tür bir davranışı göz ardı edemem. Bu konuyu onunla konuşup uygun bir karar almasına yardımcı olurum.
10 Yorumla
+1 yılEvinde çamaşır makinesi varsa kendi çamaşırlarını sana niye getiriyor hiç üşenmeden? Acaba evlilikte kadını aşçı, hizmetçi, bakıcı olarak mı görüyor? Evliliği bu amaç için yapan kişi mutlu olamaz. Evlilikte erkeğin kendisine hayat boyu bakmasını vazife gören kadınlar ve kadını da yemek yapmakla, evi temizlemekle, çocuklara bakmakla yükümlü gören erkekler mutlu olamaz. Evlilik bu amaç doğrultusunda gerçekleştirilmemeli. Tabiki evliliklerde sorumluluklar vardır. Sevgilinin çamaşırlarını yıkamak zorunda değilsin. Kendi evinde çamaşır makinesi var, çamaşır makinesi arızalı değil. O zaman böyle bir mecburiyetin yok
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Sana bu şekilde çamaşırları getirmesi biraz emir vaki bir hareket bence.
Sonuçta olay çamaşırı yıkayıp yıkayamamak değil ama senden bunu beklemesi sacma.
Yani senin görevin olduğunu mu düşünüyor
Ayrıca sana şunu söyleyeyim. Bende 17 yaşından beri şehir dışında yaşadım. Sevgilin bu zamana kadar şehir dışında tek yaşadı ve bunları tek başına yaptı diye sakın bundan sonrada öyle olmasını istiyordur yanılgısına düşme.
Çünkü bundan bıkmış ve işini gücünü yapacak bit kadın istiyor da olabilir hayatında.
Sen hangi karakterde kadınsan ona göre davran. Herkes kendi işini kendi halletsin kafasindaysan yıkama. O senin evine çamaşırları getiriyorsa makinaya kendi dizip kendi assın. O zaman daha mantikli.00 Yorumla
+1 yılİlişki evet fedakarlık istemeli. Ama şu an evli değisinizki sevgilisiniz sadece. Eğer şimdeden sana bunları yaptırırsa evlendiğinizde neler yapar tahmin bile edemiyorum. Bence karşı tarafta bilmeli çizgisini sınırını. Evlilik ortak alan içerisinde paylaşımdır. Sevgililik ise birbirinizi tanıma kısmıdır. Eşyalarını sana yığma değil. Eğer teklifi sen sunmamışsan söylemesi yanlış. Sonuçta çamaşır ilacı masrafları falanda var. Her evet dediğinde değerin düşer bence. Bazen hayır diyebilmeli insan. Gereksiz bir davranış olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBişey söyliyim mi o kirli çamaşırları toparlayıp çanta yapıp sana götürmesi evinde kendi yıkamasından daha uğraştırıcı bence. Bu bence tembellikten ya da seni kullanmaktan değil. Bence çamaşırlarını yıkaman onun hoşuna gidiyor. İlgi gördüğünü hissediyor ve bu onu mutlu ediyor. Ben böyle düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılyani garip bi düşünce hiç böyle düşünmemiştim
- +1 yıl
Empati yaparak düşündüm bunu. Kız arkadaşım böyle benle ilgilense mutlu olurum onu daha çok severim yani güzel bişey.
+1 yılErkeğin çamaşırını karısı ve annesi yıkar evladım. Sevgililik evresinde bu fazla. Aşağıda birisi seni bencil olmakla cömert olmamakla suçlamış. Bir iki karşılıksız iyilik cömertlik olabilir ama bunu sürekli bekleyen birine yapmamak bencillik değildir. Asıl karşıdaki bunu beklediği için bencil olur. Resmen manipülasyon yapmaya çalışmış.
10 YorumlaKadınların yorumlarını okudum da resmen tek taraflı ön yargı sahnesi...
Olumlu yorum yapanları kaçırmayın alın abi onlar nimet💪
Olumsuzlar net ömür törpüsü...
Hep banacılar...
Görende Elleri ile yıkıyorlar zannederler...
Ama Bunun Sebebi bariz bir şekilde belli aklı sıra ezilmeyecek kendini bilinç altında ezik hissedenler...
Tepki modu ile haklı çıkmaya çalışanlar...00 Yorumla
+1 yıl10 senedir kendi yıkayıp senle sevgili olunca sana kirli çamaşırlarını getirmesi bana biraz şey gibi geldi belki yaniliyorumdur ama sanki bilinçaltında kadın dediğin erkeğinin çamaşırlarını yıkar yemeğini yapar ütusunu yapar tarzında bir kayıt varmış gibi geliyor bana. Bilincaltini hafife almayın hayatımızın %95lik kısmını yönetiyor.
00 YorumlaEli ayağı tutuyorsa bırak kendisi yapsın. Alıştırma onu. Herşeyi ayağına bekler paşa.. Bırak g. tünü kaldırsın yapsın. 1-2 düğmeye basıcak o kadar aciz olamaz? Bulaşığını kendi yıkasın, yemeğini kendi yapsın, çamaşırını kendi yıkasın. Bırak da biraz kendi yapsın. Herşeyi sen yaparsan o zaman köleden farkın kalmaz.
00 YorumlaBen olsam onun getirdiklerini sesimi çıkarmadan yıkardım sonra da kendi çamaşırlarımı onun evine götürüp sen de bunları yıka derdim 🤣🤣🤦♀️
52 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı :D
Yıkama... az tezinde kendine uşak tutsun.
Adama bak ya oh vallaha on dönüm bostan yan gel yat Osman, yıkama kız kendi yıkasın.61 Yorumla
+1 yılİlk deterjanım yok deyip getirdiğinde ona deterjan verseydin konu buralara gelmezdi.
İş kasmış sana. Rahatlamış paşa. Her işi böyle böyle sana kasacak. Hatun kişisi erinin donunu yıkamalıya getirecek mevzuyu. 😀10 YorumlaAlıştırma sakın yikama. Tembelliğe alistirmayin yapabilir uzun zaman yalniz yaşamış. Makinesi yok iken kendisi nasıl yıkıyordu? Sevgilisinin çamaşırlarını elbette yıkar ama bir yere kadar. Kendinizi kullandirmayin yikasin kendisi.
10 Yorumla
+1 yılYıkama çok saçma ben eşimin evine gittiğim zaman biraz temizlik yapar çamaşır falan yıkardim ama eşim bana asla onu yap bunu yap demezdi hala demez bence alıştırma çok saçma en kotu onun evine gidince arada makineyi çalıştır o kadar
10 Yorumla
+1 yılYahu adam okadar senin yikamani istiyorduysa evlensin ozaman teklif etsin sevgiliyken yikatan tabi evlenince her isini yaptirir senin yuzune bagli yikamak sen ilk dedin kesin yikiyim nasil birden kiyafet getiriyo
10 YorumlaBen yıkıyorum ama birlikte yaşıyoruz. Yani çamaşırları toplayıp sana getirmesi sonra geri eve götürmesi daha zor değil mi? Bana tuhaf geldi hahahah Sonuçta makineye dolduruyosun yani yıkamak zor bir şey değil.
00 YorumlaSenin yıkanan daha çok hoşuna gidiyordur. Yani kime götürsün sana yıkatmasi iyi birşey bence. Ama makinayla yıka tabi eğer makinan yoksa da uygun bir dille söyle ya makina alın ya da onun evinde yıka ortak yol bulun bence
00 Yorumla
+1 yılYaş oldu 30, ne camasirimizi yıkayan var, ne yapanimiz, ne de nudee atanimiz, herşey sans lazım benim kafama anca kuş bile sicmaz o kadar şanssızım iyice nefret ettim dağlara vurasim geliyor kendimi neyse sktr et şerif.
00 Yorumla
+1 yılBunu onunla konuşmalısın, ne cevap veriyor önce ona bak. Evinde makine varken getirmesi de ayrı komik. 😅 Sen çözüm üret, getir götür yapacağina, ben arada gelir çalıştiririm makineyi filan de, olsun bitsin...
00 Yorumla
+1 yılBahaneyle kirli çamaşır mı getirilir saçma sapan haller, çocuk bulmuş kendine her işi yapacak birini rahatına bakma derdinde, yıkama ve kabul etme baştan sınır çiz ki sonradan kötü olma...
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyosunuz öyle yapıcam
+1 yılTabiki yıkamak zorunda değilsin bi gün al çamaşırlarını git evine al çamaşırlarımı yıka de. Bu ne böyle ya herkesin pisliği kendine çamaşırları başkasına yıkatmak nedir
06 Yorumla
Soran+1 yılYani kaç senedir kendi yıkıyor bi de noldu da bana kitlendi bu iş anlamadım
- +1 yıl
Kızım baştan senden istediğinde masaya yumruğu koyucaktın bidahaki istediğinde yeter artık falan de ben olsam tekme tokat girişirim kişiliğime ters bunlar
Soran+1 yılbahaneyle getirdi ya ondan hayır demedim ama bi iki kere daha olmaya başlayınca çaktım olayı
- +1 yıl
Bahaneyle olsa bile yıkamicaksın. Kuru temizleme diye bisey var cok istiyorsa oraya götürsün insan çekinir bile kirli kıyafetlerini sevgilisine yıkaması için götürmeye. Ayrıl sen bundan
Soran+1 yılabartma yahu oruçlu musun bu ne agresiflik :D
- +1 yıl
Bu benim normal halim reglim bide
+1 yılAnnen kızım bu bardağı şuradan al şuraya koy dese sabaha kadar söylenirsin elin adamının çamaşırını yıkıyorsun ya.
30 Yorumla
+1 yılBöyle yapmasi gerçekten çok ayıp bundan kocamı olur sanıyorsun sen daha kendi pisini yıkamaktan aciz sana 1 gram yardımı dokunmaz
31 Yorumlacevap yazmayacaktım ama tutamadım kendimi, birbirini seven iki insan arasında böyle şeyler olur onu tanıyan sensin biz değil ne amaçla yaptığını biliyorsundur ki bence senin yikaman hoşuna gidiyor evliliği çağrıştırdığı için. Ne kadar kötü niyetle yapmış olabilir ki yıka işte ne olacak
10 YorumlaYıkama, kendi yıkasın. Ya da sen de bazı çamaşırlarını ona götür yıkasın. Bakalım nasıl hissedecek. Her işi sana yıkmasına izin verme, sonradan görevin olarak görür.
10 YorumlaÜşenmiyor da kirli çamaşırlarını toplayıp sana mı getiriyor? Makineye atsın yıkasın işte. Kendi yıkamayacak, makine yıkayacak. Korkmasını gerektirecek bir durum yok ortada.
10 Yorumla
+1 yılÇamaşırları senin evine getiren erkeğin iki amacı vardır birincisi evlilik niyeti ikincisi ise seni hizmetçi olarak görmesi bunu anlamak o kadar da zor değildir.
10 Yorumla
+1 yılBiliyordur tabii. Bence evlenmek için gönderme yapıyor olabilir 😂 ona sormalısın şakayla karışık bir şekilde
11 Yorumla
Soran+1 yılyani evliliği konuşuyoruz zaten beklediğimiz bazı şeyler var sadece bilemiyorum
+1 yılNe kadar saçma niye sen yıkayasın? Aynı evde yaşıyor olsanız anlayacağım. Çamaşırları toplayıp getirmek ne! Şaka mı!
20 Yorumlabelki çamaşırlarını sana deklare etmek istiyordur. kirli çamaşır fetişisti olabilir sevgilin. tepkini koy bence. belki kalbim kötü ama dediğim sapıkça sebepten dolayı getiriyor.
00 YorumlaYani şöyle soyleyeyim keşke kendi yikmaasa da bana geride çünkü o baskılı tişörtler ini falan mahvediyor yanlış yıkayarak üstelik ben aldiysam daha da fena
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğun bir durumsa eğer konuş. Belki başka bir sebebi vardır. Birde bir şeye kendiniz karar verecek zekaya sahip değilseniz ailenizin yanından ayrılmayın.
00 YorumlaÇook ama çook saçma, net cevap demişin yıka ya da yıkama demiceğim net cevap veriyorum ayrıl bundan, bu nasıl bir zihniyet, benim başıma böyle bişey gelse çevremde gider birine yıkatırım çok saçma
00 Yorumla
+1 yılBiraz rahat etmek istemiş gibi geldi, belkide deniyor. Ben olsaydım kesinlikle alır bi karşıma konuşurdum, bana biraz anlamsız geldi bu durum, konuş derim
00 Yorumla
+1 yılArkadaş bu kadar hayır diyemezseniz üzülürsünüz sonra kibar bir tonda vaktini iyi ayarlayıp sor neden getiriyorsun diye. Bazılarının yazdığına takılma neymiş 4 don yıkamadın diye ilişkin bitermiş biterse bitsin sen hizmetçisi misin? Şahsen ben ölsem böyle birşey yapamam Allah akıl fikir versin...
00 Yorumla
+1 yılBen net söyleyim yıkama...
Gerçi bu cüreti ona vermişsiniz...
Hata sizin...
Daha evli bile değilsiniz...
Onu kırmadan geri çevir diyeceğim...
Zor olacak sanırım...00 Yorumla
+1 yılNeden ona sormuyorsun? belki sana guvendigini kanitlamak icin olabilir hersey mumkun yani buraya gelipte insanlarin negativ ve pozitiv yorumlarini okusanda fayda etmez... rahatsiz oluyorsan ona acikla
03 Yorumla- +1 yıl
Güvendiğini mi wkdhdhhdhs
- +1 yıl
yaww kucuk bi b*ktan hata yapmis olsak goze batiyor kendiniz ayna gibisinizZ
- +1 yıl
Evet, çok doğru
Kadınsın dıe yıkama zorunluluğun yok ama seven sevdiğine katlanır derler ya buda sonuçta bı kadın işi seni karısı gibi görüyor olabilir ben yakın zamanda ayrılık yaşadim çok üzüldüm ağladım yıkıldim ama yapacak bir şey yok katlanmak güzel bişey... Katlanan sevgiye aşka uzanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa tüm kadınlar gömmüş adamı. Belki ilgi istiyor adam. Belki giydigi tüm kıyafetlerin sevdiği kadın tarafından yıkanıp kurutulup ütülenmesini istiyor. Her kıyafetine dokunduğunda seni hatırlamak hissetmek istiyor. Bence yıka. Bunun için kırma çocuğu
09 Yorumla
Soran+1 yılben de aynısını istesem yıkar mı benimkileri ne dersin
Cevap sahibi+1 yılHemen karşılık hemen karşılık 😒 insan karşılıksız da sevebilir
Soran+1 yılne alaka karşılıkla? bu olayı ben yaşasaydım aynı şeyleri söyler miydin ilgi istiyor vs diye
Cevap sahibi+1 yılEvet söylerdim
Soran+1 yılpeki :D
Cevap sahibi+1 yılYa ne var bunda ki. Mesela ramazan ayındayız. Sahurlari gidip ekmeğini alıp gelmesini isteyebilirsin fırın uzaksa ve taze yemek istiyorsan pideyi. Erkeği kullanmak anlamına mı gelir bunu yapman
- +1 yıl
Bence kullanmak anlamına gelir gidip kendi alsın fırından he kırk yılda bir olur ya da evleri yakındır veyahut çocuk teklif eder eyw ama onun dışında insan kendi utanır aynı şekilde çamaşırlarını getirmesi de çok saçma abi insan utanır ya kötü bir durum olur tamam ama onun dışında kenidisi yıkasın
Cevap sahibi+1 yılBen bu tür şeyleri kullanmak olarak görmüyorum. yapılan şey bana uygun değil bunu da ifade edeyim. Kardeşimin bile kiyafetlerime dokunmasından rahatsızım. Annem dışında kimseye karşı rahat değilim. Evlilik öncesi de yapamam. Pide olayını da kullanmak olarak görmüyorum. Evlenmeyi düşündüğüm kadına karşı ne bu devlet anlaşması gibi o kullanmak bu kullanmak. Seviyorsa taze pide onun teklif etmesine bile gerek duymam her gece alır götürürüm.
- +1 yıl
İşte bak bunu karşı taraf isteyerek yaparsa sorun olmaz tabiki ama sürekli de istenmez sonuçta onun da hayatı var sürekli başkasının isteğini yapamaz ki
+1 yılÇok tuhaf ya çamaşır bu makineye atıyorsun düğmeye basıyorsun kendisi yıkanıyor zaten halla halla 🤦🏻♀️
Neden sana getirdiğini sormadın mı02 Yorumla
Soran+1 yılilk deterjanım bitti dedi market de uzak gidememiş, çaktırmadan baktım evine gidince gayet de vardı (yeni almış değildi yani yarıya gelmişti ama vardı)
- +1 yıl
Ay hem de yalancıymış. Dürüst insanlarla birlikte ol canişkom üzerler seni
Annesi ya da hizmetçisi olmadığına göre? Üstelik başka yerden taşıyor beyefendi. Az yesin de kendine hizmetçi tutsun.
10 Yorumlabaşta kendi işlerini kendi yapıyor gibi başlıyorlar sonra bütün işi kızlara yıkıyorlar ben yaşadım dikkat et derim :D
10 Yorumla
+1 yılYıkama kesinlikle bugün çamaşır yikatir yarın kıyafetlerini getirir ütü ister, evine temizliğe çağırır...
10 Yorumla
+1 yılbence yıkama sonuçta yeri gelicek senin yanında olmadığın zamanlar olucak diyelim evlendiniz acil yıkanması lazım seni bekler bütün herşey senin üzerine kalıcak
60 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle yıkama, yatak döşek hasta değilse; ki değilmiş
11 Yorumla
Soran+1 yıldeğil ya taş gibi normalde kendi işlerini yapan biriydi
Aman haa sakın yıkama hatağa sen götür kirlilerini. Ona ver o yıkasın ütülesin öyle getirsin sana versin😅
10 Yorumla
+1 yılZor değil ama alışacak bence yıkama düğmeye basacak omu zor geliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılki kendi yıkıyordu hep çamaşırlarını kaç senedir
- +1 yıl
Alıştırma vala daha önünü alamazsin
Yıkama ne olduğunu sor, neden konuşamıyorsunuz bunları açık açık.
20 Yorumla
+1 yılYıkama ya o ne oyle şimdiden alışırsa ohoo ilerisini düşünemiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Alakasız olacak ama kedin ile sen çok tatlı duruyorsunuz :) iyi akşamlar
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊🧚🏻♀️
Şakayla karışık sor, neden burada yıkıyoruz bu çamaşırları diye
20 YorumlaÇalıştıracak köle arıyor erkekler sevgi felan değil onların ki işlerini kolayriracak çıkar ilişkisi.
20 Yorumla
+1 yılSevgililik için bence farklı bı boyut bu konu. Sevgilinin bunu yapması çok saçma ve gereksiz. Bence bunu yapmak istemediğini belirt ona.
00 Yorumla
+1 yılneden çamaşırlarını sana getiriyor ki kendisi yıkayamıyor mu? seni hizmetçi olarak görüyor ayrıl bence.
00 YorumlaEvinde makine varsa yıkama tabi ki daha evlenmeden böyle yapıyorsa bence ilerisi konusunda acele etme. Evlilikte tüm işleri sana atabilir
00 YorumlaYok onunkisi abartı o kadarda değil. O az gelir makinaya ailesinin çamaşırlarını falanda getirsin.🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılYıkamanda sorun yok yani makine yıkıyor sonuçta ama şimdiden sana çamaşır getirmesi hayra alamet değil ben diyeyim :D
00 Yorumla
+1 yılBence yıkama rahata alışmasın makinenin düğmesine basmayı bilmiyorsa ne diyeyim amaç belki farklı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılHani ortak birşeyler paylaşmak istese dersin adam ortak birşeyler denemek istiyor. Yok bu kesin Uşak arıyor.
00 Yorumla
+1 yılVay çakal karlos vay
Anla işte hizmetçim olacaksın diyor şimdiden02 Yorumla
Soran+1 yılnickinize her seferinde çok gülüyorum ya söylemek istedim :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
+1 yılSakın yıkama ciddi düsünüyor cünki beceriklimisin diye bakıyo yarında gömlek felan getirir ütü icin temiz titiz adamdır aman skaın yıkama 😉
00 Yorumla- Devamını Gör (253)
Devamını Gör(298)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem