Çamaşır makinelerinin türlü özelliği olur. Kimisi sıkma da yapar, kimisi yıkadığını kurulayabilir, bazıları hiç ses çıkarmadan bile çalışabilir... Ancak hangi markanın hangi modelini alırsanız alın, tek bir özellik baki kalır: Çamaşır makinesine çift giren çorap bir şekilde tek çıkar, o çorap teki mutlaka kaybolur! Peki ama neden? Hakikaten nereye gidiyor bu çoraplar? Neden bu kadar sık kayboluyorlar da bizi farklı çorap teklerini giyip sokağa çıkmaya zorluyorlar? 😂Hayır, bazen aynı renkte de bulunmuyor, yakın ama farklı renkleri giymek durumunda kalıyoruz ( o da ayrı bir dert😅). Bir de yıkanınca nevresim takımının içine giren bir çorabı haftalarca ararız ben çok aradım çok çektim bu teki kaybolan çoraplardan. Hepimiz merak ederiz, çamaşır makinesi içinde nereye saklanır çoraplar? Çamaşır Makineleri Hakikaten Çoraplarımızı Yiyor Mu? Çorapların bu gizemli alışkanlığını ben çözemedim. Birde size sorayım dedim, Çamaşır yıkarken çorapları kaybetmeye nasıl son verebiliriz?
Çamaşır makinesinde çorapları yıkarken çorapları kaybetmeye nasıl son verebiliriz?
Görsele bayıldım tebessüm ettirdi. Sürekli yaşadığım şey.. Ya rüzgar alıp götürüyor ya da kedilerim. Yıkarken değilde genelde kurumaya yakın yok oluyor. Bütün kabahat o mandal takmayan bende. 🤭