Nevresim takımımı yıkıyorum. En uygun yıkama şekli nasıldır? Ayrıca kurutma makinesinde kurutuyorum ınternette rengini solduruyor demişler bende öyle bir problem olmadı ters çevirip koyuyorum çünkü. Kurutma makinesini ve çamaşır makinesini nasıl kullanmalıyım nevresim takımı icin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Renklerine göre beyaz ve renkliler olarak ayırıp makinaya atılmalı.
- Işlemesi olan ya da üzeri resimli baskılı olan nevresimler ters çevrilerek atılmalı.
- Capcanlı renklerin kalıcı olması için deterjan seçimi olarak sıvı deterjan kullanımı ve bir miktar soda eklenilmeli.
- Beyaz nevresimler için deterjan gözüne karbonat eklenmesi morcukmayı önler.
- Etiketlerinde yazan yıkama derecesi kullanılmalı yoksa en fazla 30 veya 40 derecede yıkanmalılar.
- Güneşte kurutmak zararlı olacaktır hava alan güneşe az maruz kalan bir alanda kurutmak iyi bir yöntem olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Nevresimler en sık kullanılan ayrıca da hijyenine en çok dikkat edilmesi gereken eşyalardır. Bu yüzden de yıkarken hem hijyenine hem de renklerini korumasına dikkat edilmeli.Nevresim Takımı Yıkamada dikkat edilecek noktalar :

- Nevresimlerimizi beyazlar ve renkliler olarak ayırmalıyız. Çünkü koyu ve açık renkliler, siyahlar ve beyazlar renk karışıklığına sebep olabilir. Deterjan seçimi de buna göre yapılır.
- Nevresimlerimizi renkleri solmasın diye terslerini çevirerek yıkamalıyız.
- Renkleri daha iyi koruyabilmek için deterjan gözüne çamaşır sodası koymak da bir alternatif. Renkleri sabitleyip, parlatır.
- Renklerini ve yapılarını korumak için en fazla 30 derecede yıkamak gerekiyor.
- Ayrıca maximum 800 devirde yıkamakta renklerini ve kumaşlarını korumaya yardımcı olur.
- Asarak veya sererek kurutmanızı öneririm.
Nevresim takımı kurutulurken direkt güneşle temas etmemeli.
Nevresim Takımı Yıkamada En İyi Deterjan Hangisi?
Bence ne yıkadığınız kadar ne ile yıkadığınız da çok önemli. Doğru malzeme için doğru ürün kullanmak da çok önemli. Biz Rinso Deniz kullanmaya başladığımızdan beri çok mutluyuız. Gerek kokusu, gerek yumuşaklığı ile bizi çok mutlu etti.
11 Yorumla
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılNevresim takımları pamuklu dokuya sahip oldukları için 40 derecede yıkanması uygun olur gadası. Ayrıca uzun süre nevresimleri kullanmak istiyorsan, sıcak su kullanmaktan kaçınmak gerekiyor. Aşırı deterjan kullanımından uzak durmakta fayda sağlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce sirkeye yatırıyoruz. Bir saat bekliyoruz. Daha sonra sirkeden çıkarıp limonlu suya batırıyoruz. Yarım saat beklettikten sonra tuzlu suda duruluyoruz. Güneş görecek şekilde kurutuyoruz. Daha sonra isteğe bağlı ketçap mayonez kullanabilirsiniz. Afiyet olsun.
00 Yorumla
+1 yılElde çitiliyerek yıkanmalı. Çatı katında ya da balkonda kurutulmalıdır
00 Yorumla
+1 yılMakineye atıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları