Arkadaşlar deri mont nasıl yıkanır?

Deri mont bahar kombinlerinin vazgeçilmez parçasıdır.

Yapısı gereği narin olan bu parçanın bakımı biraz zahmetli ne yazık ki...
Deri Montun temizliğini yaparken birkaç nüansa dikkat etmek yeterli olacaktır.
Hadi bakalım nasıl temizleniyormuş.
💣 Öncelikle Deri Montunuzu kesinlikle çamaşır makinesinde yıkamak gibi bir düşünceyi aklınızdan bile geçirmeyin!!! Çamaşır makinesine ve / veya makine kurutucusuna asla deri ceket koymayın. Bu her zaman deri çatlaması, büzüşmesi ve kurumasıyla sonuçlanır ve hatta ceketiniz çekebilir. ...
Bazı deri temizleyicileri ve saç kremleri yanıcı yağlar içerdiğinden tehlikeli dumanlar çıkarabilir, solunduğunda kişiyi zehirleyebilir.

💫 Bu işlem derinize parlaklık verirken daha uzun süre kullanmanıza olanak sağlayacaktır. Yağ oranı fazla olursa bir bez yardımıyla yağını temizleyebilirsiniz.
Deriyi doğal olarak temizlemek için 2 ölçek hindistan cevizi yağı veya zeytinyağı ile 1 ölçek limon suyunu karıştırarak bir temizleme solüsyonu hazırlayın. Eşit kısımları beyaz sirke ve damıtılmış suyu birleştirerek de bir çözüm yapabilirsiniz.
siteden biri aynı soruyu sormuştu kısa programda yıkamıştı bişey olmamıştı ama bilemem tabi. riske atılmayacak bir montsa en garantisi kuru temizleme
Deri mont yıkanmaz..Dolabından çıkar hava alacak bir de tut, boyasını yaptırabilirsin istersen...
öyle yaptım da işte bende hastalık var iki koksun pislendi diyorum
Lütfen dikkat deri çeketler yıkanmaz.
nemli bir bezle silinir ve ardından pamuğa sürülmüş vazelin ile temizlenir. bu sayede bakımı ve derinin canlı kalması sağlanmış olur...
Deri montu geceden çamaşır suyuna yatırıp, ertesi sabah dere kenarında taşların üzerinde döverek yıkanması gerekiyor...
:D:D sağolasın
Bu soruyu başka türlü cevaplayamazdım kusura bakma...
Cevap
8Cevap
ww.uzmantv.com/deri-kiyafetler-nasil-temizlenir
ww.meleklermekani.com/faydali-bilgiler/69177-pratik-bilgiler-ev-ve-mutlak-puf-noktalari-giysi-temizlik-pratik-bilgileri-4-a.html
saçmalama sakın yıkamaya kalkma nemli bir bezle sil yada kuru temizlemeye ver:)
deri montlar yıkanmaz ıslak bi bez yada pamukla silebilirsin
ıslak bezle sil. deri mont kuruyup sertleşme gibi bişey olursa badem yağı sür yumuşatıyor
sağolasın
yok bir leğene su koyup çiğnemek en güzeli...
ütüde basarsın sen şimdi ona
valla yapcam::D
kuru temizlemeye ver
kıyma monta:DDDDDD
deri mont yıkanmaz.nemli bir bezle sil
ama bildiğin kokuyor yahu ben sevmem ki öle.
sakın yıkama...
yıkanmaz mont
kuru temizlemeciye ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?